• Blue Diamond – Gel pentru picioare cu venin de viperă ammodytes

  0 out of 5
  • Reduce senzația de picioare obosite
  • Conține venin de viperă ammodytes, uleiuri esențiale bio de chiparos, mentă, eucalipt și extract de viță-de-vie roșie
  • Este circulator, drenant, venotonic și revigorant
  64.99 lei
 • Blue Diamond Curcuma Therapy – Turmeric Gel Antiinflamator (100 ml)

  0 out of 5
  • Reduce frecvența și intensitatea disconfortului osteo-articular
  • Protejează sistemul articular
  • Sprijină mobilitatea persoanelor cu dureri articulare, musculare, spondiloză
  49.00 lei
 • Crema antireumatica – Ameliorează durerea și reda mobilitatea! 250 ml

  0 out of 5

  În termen laic “reumatism” acoperă o gamă largă de simptome cum ar fi durerile musculare, articulare sau ale tendoanelor.

 • Diclofenac Gel 2%- 150 gr

  0 out of 5

  Compoziție: o cutie Gel Diclofenac compus conține: Diclofenac sodiu 2%, camfor, mentol, ulei volatil de rozmarin, ulei volatil de salvie și excipienși – carbopol 940, apă distilată, etanol.

  25.00 lei
 • MSM Natural Cremă 200 ml

  0 out of 5

  Este o cremă bazată pe o substanță organică, numită MSM (prescurtare de la metilsulfonilmetan), destinată afecțiunilor articulare și nevralgiilor. MSM-ul este prezent în mod natural în anumite celule de la nivelul pielii, numite melanocite, dar și în unele țesuturi elastice.

  În ultimii ani, i-au fost dedicate mai multe studii, care au demonstrat eficiența sa atunci când este administrat, intern și extern, în afecțiunile reumatice. În această cremă, însă, alături de MSM, există alte câteva component active: extractul de ardei iute, extractul stadardizat de Harpagophytum, uleiul de pin.

  80.00 lei 76.00 lei
 • TURMERIC EXTRACT FORTE 60cps

  0 out of 5

   Turmericul este numit planta-fenomen, fiindu-i dedicate mii de studii medicale. Tradițiile culturale orientale, cum sunt medicina tradițională chineză și Ayurveda, au prețuit și folosit turmericul datorită proprietăților lui medicinale excepționale de mai bine de 5000 de ani.  

  Turmeric Extract Forte conține două tipuri de extracte super-concentrate și pudră din rădăcină de Curcuma longa de cea mai bună calitate, din agricultură certificată ecologic.

  55.00 lei 52.25 lei
 • Zeomineral Hot-Xan – Cremă cu efect de încălzire (125 ml)

  0 out of 5

  Mișcare fără durere!

   

  Cremă de masaj cu acțiune profundă, cu efect de încăzire, care elimină fără efort tensiunea și durerea din mușchii și corpul nostru.

   

  Relaxarea completă este asigurată de 14 tipuri diferite de extracte din plante, inclusiv un extract special de rădăcină de Gheara Diavolului (Harpagophytum procumbens).

  90.07 leiComanda online produse din categoria Antireumatice de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Antireumatice dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Antireumatice sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Antireumatice la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Antireumatice se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Antireumatice dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Antireumatice de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Antireumatice de la TratamenteNaturiste!