• ALT – Drajeuri Acumullit SA pentru alergii si imunitate

  0 out of 5
  383.00 lei
 • Ghimbir Detox 120 cps – Health Nutrition

  0 out of 5

  Este o plantă provenită din India, o regiune legendară, care de-a lungul mileniilor s-a dovedit a fi un adevărat rezervor de fructe şi de plante de leac pentru întreaga planetă.

  Se folosesc rădăcinile foarte bine dezvoltate ale plantei, ramificate, cu coaja de culoare bej-cenuşie şi cu un gust puternic picant. Deşi e foarte folosit în alimentaţie, ghimbirul este considerat o plantă medicinală de primă mână, sute de studii medicale foarte bine documentate fiindu-i consacrate în ultimii ani.

  80.00 lei 76.00 lei
 • Ghimbir Extract Forte 120 cps – Health Nutrition

  0 out of 5

  GHIMBIR EXTRACT FORTE

  Gingerolul, un principiu activ din ghimbir, este un puternic inhibitor al dezvoltării celulelor maligne. Proliferarea formațiunilor canceroase este pur și simplu blocată în prezența extractului de ghimbir și aceasta în foarte multe afecțiuni oncologice. Mai mult, în unele celule canceroase ghimbirul activează așa-numita apoptoză, adica moartea programată a unor celule, care altfel s-ar divide încontinuu, constituind ceea ce numim formațiuni tumorale. Dintre localizările bolii canceroase, în care ghimbirul s-a dovedit a fi activ menționăm: cancerul mamar, cancerul de colon, cancerul de rect, cancerul ovarian, cancerul renal, cancerul de piele, precum și în limfoame.

  80.00 lei 76.00 lei
 • Ghimbir Extract Forte 60 cps – Health Nutrition

  0 out of 5

  GHIMBIR EXTRACT FORTE

  Gingerolul, un principiu activ din ghimbir, este un puternic inhibitor al dezvoltării celulelor maligne. Proliferarea formațiunilor canceroase este pur și simplu blocată în prezența extractului de ghimbir și aceasta în foarte multe afecțiuni oncologice. Mai mult, în unele celule canceroase ghimbirul activează așa-numita apoptoză, adica moartea programată a unor celule, care altfel s-ar divide încontinuu, constituind ceea ce numim formațiuni tumorale. Dintre localizările bolii canceroase, în care ghimbirul s-a dovedit a fi activ menționăm: cancerul mamar, cancerul de colon, cancerul de rect, cancerul ovarian, cancerul renal, cancerul de piele, precum și în limfoame

  45.00 lei 42.75 lei
 • Turmeric Extract Forte 60 cps – Health Nutrition

  0 out of 5

   Turmericul este numit planta-fenomen, fiindu-i dedicate mii de studii medicale. Tradițiile culturale orientale, cum sunt medicina tradițională chineză și Ayurveda, au prețuit și folosit turmericul datorită proprietăților lui medicinale excepționale de mai bine de 5000 de ani.  

  Turmeric Extract Forte conține două tipuri de extracte super-concentrate și pudră din rădăcină de Curcuma longa de cea mai bună calitate, din agricultură certificată ecologic.

  55.00 lei 52.25 lei
 • Zinc, Seleniu si Vitamina C naturală 90 cps – Health Nutrition

  0 out of 5

  Tratamente cu antibiotice și antivirale – efectele imunostimulente ale zincului, seleniului și ale vitaminei C naturale le recomandă pentru creșterea eficienței tratamentelor cu antibiotice și antivirale.

  50.00 lei 47.50 leiComanda online produse din categoria Alergii de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Alergii dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Alergii sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Alergii la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Alergii se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Alergii dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Alergii de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Alergii de la TratamenteNaturiste!