• Aloe Ferox – 60 cps

  din 5

  ALOE este o planta de origine subtropicala care face parte din aceeasi familie cu usturoiul si ceapa. Inca din Antichitate aceasta planta era recunoscuta pentru efectele sale asupra sanatatii.

  40.00 lei
 • Aloe Ferox Juice organic 100% pur – 1000 ml

  din 5

       De secole, sucul plantelor de aloe este folosit pentru proprietatile sale unice de calmare, vindecare si regenerare. Majoritatea proprietatilor benefice ale sucului de Aloe au fost redescoperite la inceputul sec XXI in Europa. 

  195.00 lei
 • Anti-Swell Star – Supliment digestiv 120 ml

  din 5

  Suplimentele nutritive nu înlocuiesc un regim alimentar variat şi echilibrat. Acest produs nu este un medicament!

   

  Datorită cererii ridicate, este posibil ca acest produs să nu fie pe stoc. Vă rugăm să ne contactați pentru a vă confirma disponibilitatea produsului, sau plasați comanda și vă vom transmite ulterior dacă este sau nu pe stoc.

   

  113.00 lei
 • Anti-Vomit Star 120 ml

  din 5

  Suplimentele nutritive nu înlocuiesc un regim alimentar variat şi echilibrat. Acest produs nu este un medicament!

   

  Datorită cererii ridicate, este posibil ca acest produs să nu fie pe stoc. Vă rugăm să ne contactați pentru a vă confirma disponibilitatea produsului, sau plasați comanda și vă vom transmite ulterior dacă este sau nu pe stoc.

  113.00 lei
 • Ceai Antilipemic – Digestie 40 plicuri

  din 5

  Ceaiul pentru Controlul Metabolismului Lipidic (Antilipemic) este un supliment alimentar cu dublă acţiune, la nivel digestiv şi celular, util în reglarea nivelului lipidelor, la persoanele cu hiperlipidemie sau predispoziţie la această boală. 

  80.00 lei
 • CEAI PUREX1 – 30 pliculete

  din 5

  Ceaiul Purex Phase 1 a fost dezvoltat special pentru Programul Purex, susţine şi completează efectele Concentratului de fibre de fructe Purex Phase 1 şi ale Capsulei Purex Phase 1.

  59.00 lei
 • Colon Cleanse 60 cps

  din 5

  Produsul este utilizat pentru a îmbunătăţi tractul digestiv si in prevenirea constipaţiilor.

  168.00 lei
 • Concentrat de fibre puex 1- 30 plicuri

  din 5

  Concentratul de fibre de fructe Purex Phase 1 este un amestec special de fibre alimentare solubile şi nesolubile în apă, care datorită capacitatăţii lor de umflare provoacă un peristaltism solid în tractul intestinal.

  185.00 lei
 • Digest Tiens – Digestie 90 cps

  din 5

  -Sprijină funcţia digestivă și ameliorează confortul intestinal
  – Echilibrează flora intestinală și stimulează dezvoltarea bacteriilor benefice în colon.

  155.00 lei
 • Digestie & Curatare Colon – Triphala 60 capsule

  din 5

  ORGANIC INDIA Triphala, Digestie&Curatare Colon este un produs 100% Certificat Organic si nu contine organisme modificate genetic. Nu contine si nu sunt folosite in niciun stadiu al productiei pesticide sintetice, erbicide, ingrasaminte sau alte tratamente chimice.

  62.00 lei
 • Dolomin – 250 cps

  din 5

  Dolomin este un produs cu o combinatie ideala de calciu si magneziu si este recomandat pentru: dureri de spate, oase, probleme cu articulatiile, buna functionare a sistemului muscular, digestiv si cardiovascular.

  145.00 lei
 • Inner Cleaner – 90 caps

  din 5

  Conținutul în alicinã și eugenol al produsului poate contribui la menținerea echilibrului microbiologic al tractului intestinal.

  85.00 leiComanda online produse din categoria Digestie de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Digestie dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Digestie sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Digestie la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Digestie se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Digestie dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Digestie de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Digestie de la TratamenteNaturiste!