• Lampa electrica cristale 2-3 kg – Lampi Sare

  0 out of 5

  Momentan nu este pe stoc!

  Din cele mai vechi timpuri oamenii au observat capacitatea cristalelor de sare de a purifica si a îmbunatati calitatea aerului înconjurator, deoarece au proprietatea de a elibera în atmosfera aerosoli salini. Salinoterapia este un tratament natural recomandat pentru urmatoarele afectiuni : astm, sinuzita, infectii respiratorii: (faringite, bronsite, etc.), rinita, stari de oboseala si declin al rezistentei la stres, etc.).

  40.00 lei
 • Lampa naturala din sare Himalaya 4-5 kg – Lampi Sare

  0 out of 5

  Momentan nu este pe stoc!

   

  Sufletul lampii de sare este cristalul de sare extras din muntii Himalaia. Culorile sale fantastic de calde vrajesc ochii.

  Ionii negativi transmise de lampa de sare au efect pozitiv la bolile cailor respiratorii, tensiune mare, reumatism. Pe cat este posibil, sa punem langa aparat radios (TV, calculator) sau la noapte, in apropierea capului.

  Pe cat se poate, sa nu asezam in spatiu umed. Daca lampa ar deveni totusi umeda, sa punem in functiune mai multe ore, ca sa scape de umiditatea surplus. Eventuala cristalizare pe suprafata se poate indeparta foarte usor. Lampile sunt functionabile la 220 V, se pot folosi doar cu cablul electric adaugat. Schimbarea becului se poate face doar dupa scoaterea din priza. Se pot folosi numai in interior.

  57.00 leiComanda online produse din categoria Lampi de sare de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Lampi de sare dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Lampi de sare sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Lampi de sare la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Lampi de sare se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Lampi de sare dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Lampi de sare de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Lampi de sare de la TratamenteNaturiste!