• Masaj anticelulitic

  0 out of 5

  Masaj anticelulitic: 150 lei sedinta (50 min) / Abomament 10 sedinte + 1 gratis 1400 lei

  Desi nu este o boala ptr. ca nu afecteaza organele vitale, celulita este totusi o alterare dizgratioasa a tesutului adipos (ptr detalii vezi art despre celulita).
  Masajul anticelulitic este terapia cea mai eficienta de combatere a celulitei in mod natural.

  150.00 lei
 • Reflexoterapie

  0 out of 5

  REFLEXOTERAPIA este una dintre cele mai eficiente terapii  non invazive care ajuta organismul sa se  echilibreze si acolo unde este cazul sa se vindece singur. Terminatiile reflexogene  dispuse in zona talpilor  prin masarea  intr-un anumit sens si cu o intensitate potrivita stimuleaza organismul si il determina sa ajunga la starea de sanatate optima.

  150.00 lei
 • Sedinta masaj bio-energo-terapeutic FOHOW (Pheonix)

  0 out of 5

  check micIn functie de numarul sedintelor dorite se pot face oferte personalizate!

  200.00 lei
 • Terapie tunel cu infrarosu Rainbow

  0 out of 5

  Terapia tunel cu inflarosu: 50 lei sedinta (20 min) / Abonament 10 sedinte + 1 gratis: 450 lei

  Este o terapie realizata cu ajutorul razelor infrarosii emise in interiorul tunelului cu infrarosii.

  Procedura are la baza procesul de accelerare a topirii grasimii la nivel celular, ca urmare a patrunderii razelor infrarosii 3cm-4cm in stratul adipos, favorizand reducerea masei grase si astfel ajutand la procesul de slabire.

  60.00 leiComanda online produse din categoria Servicii de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Servicii dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Servicii sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Servicii la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Servicii se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Servicii dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Servicii de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Servicii de la TratamenteNaturiste!