Detoxamin Basic Capsule – Soldatul universal

Detoxamin Basic capsule – Soldatul universal

Una dintre cele mai mari iluzii in domeniul sanatatii o reprezinta speranta ca te poti vindeca cu ajutorul suplimentelor alimentare de tip plafar.

De ce nu functioneaza aceste suplimente? Sunt cel putin 3 motive importante:

  1. Principiile active din produse sunt foarte mici, in majoritatea cazurilor nesemnificative pentru a influenta intr-un fel starea de sanatate a organismului;
  2. Majoritatea persoanelor cu probleme de sanatate, prezinta un grad ridicat de toxine si aciditate, ceea ce duce la anihilarea principiilor active din suplimentele alimentare;
  3. Dereglarea metabolica este atat de mare incat absortia nutrientilor este deficitara ( la aparatele de biorezonanta, reiese foarte clar carentele de nutrient., Chiar daca se consuma suplimente, nu se asimileaza).

Una dintre experientele traite personal, mi-a intarit convingerea ca Detoxamin Basic Capsule – Zeolit activat tribomecanic prin nanotehnologie, este unul dintre cele mai eficiente produse naturale.

Intr-o zi, am primit un telefon de la o clienta, care a aflat despre mine de la o colega de serviciu. Din felul cum m-a rugat sa o primesc la o sedinta de masaj, mi-am dat seama ca are mare nevoie de ajutor. Cand a venit la terapie mi-a spus ca lucreaza intr-o multinationala. De aproape un an sufera de o stare de oboseala si tensiune nervoasa, aproape continua, nu se putea odihni nici in concediu, epuizarea ajunsese intr-o faza extrema, incat isi facea griji pentru viitorul ei. Felul cum m-a privit in ochi m-a impresionat, aproape ca ma implora sa o ajut. I-am facut un masaj terapeutic antistres si reflexoterapie, efectul a fost atat de bun incat la sfarsit a tinut sa-mi multumeasca spunandu-mi  “uitasem cum este sa te simti relaxat”. Dupa ce a plecat, la putin timp am inceput sa simt in corp ceva destul de ciudat (un fel de greutate, amestecata cu amorteala si un fel de sfarseala ce se instala incet dar vizibil si se accentua  incontinuu, de la o ora la alta imi era tot mai rau). Era deja a-4-a oara cand mi se intampla asa ceva (din anul 2000 de cand practic terapiile complementare si pana in prezent mi s-a intamplat de 5 ori, de fiecare data a avut legatura cu terapia unui client foarte epuizat). Credeam ca am suficienta experienta pentru a-mi putea reveni, dar din pacate situatia se inrautatea. Am condus cu mare greutate pana acasa, picioarele pare imi erau ca de plumb, imi era greu si sa vorbesc. M-am gandit ca un dus alternativ si cateva vitamine (suplimente), ma pot ajuta, si dupa o noapte de odihna imi voi reveni, am luat si un paracetamol in speranta ca ma voi odihni mai bine. A doua zi imi era tot mai rau, nu puteam sta in picioare, am mers la medicul de familie. La o consultatie sumara nu si-a dat seama ce am, a tras concluzia ca am suferit un preinfarct, a sunat imediat la salvare. Am ajuns la spitalul Municipal, mi-au facut mai multe investigatii, raspunsul medicului de garda a fost genial, “ Domnul Ghergu, sunteti perfact sanatos”, toate analizele sunt absolut normale, este adevarat ca aveti tensiunea prea mica, dar probabil ca asa o aveti de obicei.

Am ajuns acasa, ma gandeam la clientii mei care se vaitau de epuizare cronica si toate analizelele ieseau bine, atunci mi-am amintit de conferintele doctorului Slavko Ivkovic care a fost vicepresedintele  Institutului de Nanomedicina Klinomed din Berlin, specialist in medicina interna, care promova beneficiile zeolitului, activat prin nanotehnogie (Detoxamin Basic Capsule), spunea ca orice produs ar trebui luat in combinatie cu Detoxamin Basic Capsule pentru ca protejaza ingredientele active din orice supliment alimentar marind asimilarea si implicit eficienta produselor. Domnul Dr. Slavko, dadea exemplu cu laptisorul de matca, care este foarte benefic dar asimilarea de catre organism este nesimnificativa din cauza toxinelor si radicalilor liberi, dar daca se consuma impreuna cu Detoxamin Basic se elimina amoniacul din intestine,se alcalinizeaza organismul si se creaza un mediu favorabil pentru insanatosire. Detoxaminul este un fel de soldat universal care protejeaza organismul de factorii daunatori. Atunci cand imi era foarte rau am incercat o formula care a fost atat de benefica incat a dapasit orice asteptare, am folosit 3 produse: Detoxamin Basic Capsule,  (Compania Energetix), Green Gold Imune (Compania Wellstar), Xyliacertabs (Vitamina C de la Compania Fin Club). Am luat cate 6 capsule de Detoxamin si 6 de Green Gold Imune din 2 in 2 ore iar vitaminca C nu am tinut cont, le mancam ca pe bomboane, dupa 6 ore, am simtit cum incepe sa imi revina energia si vitalitatea. Cum am observat ca incep sa ma simt mai bine, am inceput sa iau mai putine capsule de Detoxamin si Green Gold Imune, am terminat flacoanele in cateva zile ( fiecare flacon avand 180 capsule). A doua zi m-am simtit foarte bine, de parca nu se intamplase nimic, atunci am inteles ce rol important are Detoxaminul Basic in recuperarea sanatatii, incepand de atunci il recomand ca baza in orice tratament, diferenta este evidenta.

 Intr-adevar Detoxamin Basic Capsule este un produs de mare valoare terapeutica si este bine sa il introducem in consumul zilnic, atat pentru preventie, dar mai ales in asociere cu alte suplimente alimentare.

 

Sursa: Articol realizat de Terapeut Nicu Ghergu 

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>