Diversitate pentru o imunitate puternica!

     Este recunoscut faptul ca la nivel global imunitatea a scazut cu peste 40 la suta. Daca acest procent este recunoscut putem fi siguri ca situatia este mult mai grava.
     Acesta este si motivul pentru care simplele raceli sau viroze care in trecut puteau fi gestionate cu usurinta prin metode traditionale au ajuns in prezent motive serioase de ingrijorare. Cunosc multe situatii cand persoane tinere au ajuns sa fie internate in spital pana la trei saptamani, ca sa nu mai vorbim si de cazurile cand sa ajuns la deces. Partea dramatica este ca situatia poate scapa foarte usor de sub control. Un renumit terapeut spunea ca orice viroza, raceala, gripa etc. trebuie tratata in maxim patru zile. De ce patru zile am intrebat eu. Raspunsul a fost unul neasteptat. Dansul spunea ca dupa patru zile virusii isi modifica structura si devin mult mai rezistenti. Chiar daca se pare ca situatia a fost rezolvata, ei (virusii) raman in stare latenta si vor ataca in viitor cu si mai multa forta.
Ce putem face pentru a fi protejati atat noi dar si cei dragi ai nostri?
     Preventia este mult mai ieftina si la indemana!
     Din experienta va propun trei programe eficiente care intrec orice asteptari. Oricare dintre aceste programe functioneaza imediat si nu este neaparat nevoie sa fie combinate cu celelalte.
imunitate1Eu am denumit fiecare program in functie de necesitate. Primul program este Preventia- scutul sanatatii, al doilea este Marea imunizare si al treilea, intitulat Terapie pentru imunitate, este de fapt o terapie pentru intarirea imunitatii si scoaterea din criza cand raceala devine agresiva si nu cedeaza usor.
Descrierea programelor

1) Preventia – scutul sanatatii

Din acest program fac parte doua uleiuri esentiale si doua terapii.
 Uleiul esential de Oregano* si uleiul esential Thives de la firma Yang Living, reflexoterapie (click aici pentru detalii) in jur de 15 sedinte si terapia cu ventuze (click aici pentru detalii), in jur de 4 sedinte.
*Atentie la uleiul de oregano, este foarte puternic si nu se ingereaza simplu.

2)  Marea Imunizare

    Produsele cu cea mai mare eficienta in ridicarea imunitatii sunt:
– Green Gold Imune (click aici pentru detalii);
– Imunity de la firma Ramisio (click aici pentru detalii);
– MycelCaps (click aici pentru detalii);
– Lactoferin Gold 1.8 (click aici pentru detalii);
– SynergyO2 oxigenare celulara (click aici pentru detalii);
– Quantum Immune Boost (click aici pentru detalii);
– Vitamina C finlandeza (click aici pentru detalii).
     Fiecare produs functioneaza separat si nu este nevoie se le luati pe toate odata. Eu folosesc aceste produse de ani buni si am vazut rezultate concrete.

3) Terapie pentru imunitate

     Acest program este o terapie care consta in: masaj terapeutic, reflexoterapie, terapie cu ventuze, tunel cu infrarosu si plasturi speciali pentru imunitate.

Accesati dand click aici categoria servicii

     Am folosit aceasta terapie mai multor persoane care aveau o raceala persistenta de mai bine de o luna de zile.  Dupa terapie ,a doua zi raceala a disparut fara sa mai apara.
     Pentru detalii, mod de administrare sau orice alta intrebare va stau la dispozitie cu drag 0766671103.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *