• Aparat de fizioterapie – Biorezonanta

  0 out of 5

  Dispozitivul este un generator – emițătorul RF câmp electromagnetic de intensitate slabă, modulate în amplitudine frecvență purtătoare. Frecvența și forma semnalului de modulare prin programare (conform lucrărilor algoritmul alese) cu ajutorul unui sintetizator. Datorită acestuia, o mare precizie de stabilire a frecvenței de modulare.

  1,490.00 lei
 • Megamin Activ 180 cps

  0 out of 5

  Este un produs de origine minerală în totalitate. Conţine zeolit, un mineral natural de origine vulcanică, şi dolomit.
  Caracterizat fizico-chimic, zeolitul este un aluminosilicat hidratat format din baze şi substanţe alcalino-pământoase cu o structură deschisă tridimensională de tip reţea.

  200.00 lei
 • Zeolit – Detoxamin Pudra Piele 60 gr

  0 out of 5

  Un ajutor pentru piele!

  Particulele active vin rapid in contact cu epiderma si ajuta la regenerarea accelerata a celulelor. Aplicarea locala de detoxamin pudra are ca rezultat refacerea accelerata a ranilor, datorita legarii exudatului din rana, contribuind astfel la uscarea mai rapida a ranii.
Comanda online produse din categoria Afectiuni dermatologice de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Afectiuni dermatologice dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Afectiuni dermatologice sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Afectiuni dermatologice la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Afectiuni dermatologice se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Afectiuni dermatologice dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Afectiuni dermatologice de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Afectiuni dermatologice de la TratamenteNaturiste!