• Gelul de Aloe Fohow (50 g)

  0 out of 5

  Gelul de Aloe Fohow are efecte antibacteriene, antiinflamatoare, analgezice și dezodorizante, elimină reacțiile alergice ale pielii, previne iritarea pielii.

  80.00 lei
 • Sosete din microfibra cu bioceramice

  0 out of 5

  Șosetele din microfibră cu bioceramice previn și atenuează durerile musculare și ale articulațiilor. Sunt de folosință îndelungată. Beneficiile se bazează pe o inginerie textila dezvoltată, care combină microfibra de ultimă generație cu bioceramice speciale care emit ioni negativi și raze infraroșii de undă lungă, absorbite de propriul corp. Stimulează țesuturile moi de sub piele.

  120.00 lei
 • Ukon – KANGEN cu turmeric organic 100 capsule

  0 out of 5

  TRANSPORT GRATUIT!

  Turmericul este o plantă erbacee de origine asiatică, înrudit cu ghimbirul şi cultivat în India, sudul Chinei, Taiwan, Japonia, Indonezia, Africa. Este folosit  în bucătăria indiană drept condiment, având un gust iute amărui, aromatic.

  320.00 leiComanda online produse din categoria antibacterian de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse antibacterian dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid antibacterian sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria antibacterian la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria antibacterian se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. antibacterian dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales antibacterian de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege antibacterian de la TratamenteNaturiste!