• Sosete negre cu bambus si turmalina

  0 out of 5

  Şosetele din fibre de bambus cu turmalină îndepărtează mirosul neplăcut al transpiraţiei picioarelor, elimină mâncărimile de la acest nivel, deţin un efect antiinflamator, reduc umflăturile (edemele) picioarelor, îmbunătăţesc microcirculaţia sângelui prin capilarele de la acest nivel, amplificând astfel oxigenarea celulară.

  43.00 lei
 • Xan-Nabis CBD OIL (20 ml)

  0 out of 5

  Ulei regenerant 100% natural de fitocannabinoizi cu ulei de semințe de urzică neagră și astaxantină.

  320.00 lei
 • Zeomineral Hot-Xan – Cremă cu efect de încălzire (125 ml)

  0 out of 5

  Mișcare fără durere!

   

  Cremă de masaj cu acțiune profundă, cu efect de încăzire, care elimină fără efort tensiunea și durerea din mușchii și corpul nostru.

   

  Relaxarea completă este asigurată de 14 tipuri diferite de extracte din plante, inclusiv un extract special de rădăcină de Gheara Diavolului (Harpagophytum procumbens).

  87.00 leiComanda online produse din categoria Antiinflamator de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Antiinflamator dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Antiinflamator sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Antiinflamator la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Antiinflamator se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Antiinflamator dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Antiinflamator de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Antiinflamator de la TratamenteNaturiste!