• ANTIPA-RASITIS FĂRĂ ALCOOL 100 ml

  0 out of 5

  Tractul digestiv fără vizitatori nepoftiţi.

  Antipa-rasitis conţine extract din coaja de nucă neagră americană (Juglans nigra).
  Extractul din nucă a fost în trecut folosit de triburile indiene mai ales pentru curăţarea de paraziţi a tractului intestinal.

  77.00 lei
 • Aparat de fizioterapie – Biorezonanta

  0 out of 5

  Dispozitivul este un generator – emițătorul RF câmp electromagnetic de intensitate slabă, modulate în amplitudine frecvență purtătoare. Frecvența și forma semnalului de modulare prin programare (conform lucrărilor algoritmul alese) cu ajutorul unui sintetizator. Datorită acestuia, o mare precizie de stabilire a frecvenței de modulare.

  1,490.00 leiComanda online produse din categoria Antiparaziti de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Antiparaziti dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Antiparaziti sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Antiparaziti la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Antiparaziti se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Antiparaziti dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Antiparaziti de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Antiparaziti de la TratamenteNaturiste!