• BETUTABS 110 TABLETE

  0 out of 5

  Betutabs este fabricat din frunze de mesteacăn foarte atent uscate şi măcinate (Betula pendula). Extractul de mesteacăn, care este sursa numeroaselor substanţe benefice, (de exemplu saponine naturale, uleiuri esenţiale), are grijă de căile urinare, ajută la funcţionarea rinichilor şi la eliminarea substanţelor nocive din organism.

  51.00 lei
 • Cardumis – 50 ml

  0 out of 5

  Ajută la menţinerea nivelului normal de zahăr din sânge, acţionează ca un antioxidant și ajută la funcţionarea normală a inimii. Are un efect pozitiv asupra digestiei, fiind benefic pentru imunitatea naturală şi rezistenţa organismului.

  65.00 lei
 • Detoxis – 250 ml

  0 out of 5

  Detoxis conţine nouă extracte de plante care ajută pozitiv la digestie, la funcţia ficatului, a vezicii biliare şi a rinichilor. 

  Este foarte util în curele de detoxifiere.

  104.00 lei
 • Ukon – KANGEN cu turmeric organic 100 capsule

  0 out of 5

   

  Turmericul este o plantă erbacee de origine asiatică, înrudit cu ghimbirul şi cultivat în India, sudul Chinei, Taiwan, Japonia, Indonezia, Africa. Este folosit  în bucătăria indiană drept condiment, având un gust iute amărui, aromatic.

  320.00 leiComanda online produse din categoria Ficat de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Ficat dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Ficat sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Ficat la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Ficat se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Ficat dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Ficat de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Ficat de la TratamenteNaturiste!