• BETUTABS 110 TABLETE

  din 5

  Betutabs este fabricat din frunze de mesteacăn foarte atent uscate şi măcinate (Betula pendula). Extractul de mesteacăn, care este sursa numeroaselor substanţe benefice, (de exemplu saponine naturale, uleiuri esenţiale), are grijă de căile urinare, ajută la funcţionarea rinichilor şi la eliminarea substanţelor nocive din organism.

  51.00 lei
 • CARDUMIS 50 ml

  din 5

  Armurariu are grijă de ficatul dvs.
  Extract din armurariu – sursa de silimarină.

  Cardumis conţine extract din fructul de armurariu, al cărui substanţa activă este silimarina

  66.00 lei
 • COLPLUSTABS 180 tab

  din 5

  Colplustabs conţine extracte de urzică, păpădie, mesteacăn şi pătrunjel, este îmbogăţit cu inulină.

  98.00 lei
 • Detoxifiere Ficat & Revitalizare – 60 capsule

  din 5

  ORGANIC INDIA Ficat & Rinichi, Detoxifiere Ficat & Revitalizare este un produs 100% Certificat Organic si nu contine organisme modificate genetic. Nu contine si nu sunt folosite in niciun stadiu al productiei pesticide sintetice, erbicide, ingrasaminte sau alte tratamente chimice.

  62.00 lei
 • DETOXIS 250 ml

  5.00 din 5

  Detoxis conţine nouă extracte de plante care ajută pozitiv la digestie, la funcţia ficatului, vezica biliară şi rinichii. Ajută la detoxifierea organismului sunt utile în cure de detoxifiere.

  104.00 lei
 • TORULTABS 10 tablete

  din 5

  Torultabs conţine glutation obţinut din drojdia alimentară, îmbogăţit cu vitaminele B şi C.
  Glutationul este o substanţă endogenă a cărei nivelul scade cu vârsta – de la aproximativ 50 ani de viaţă este în organism cu 50-70% mai puţin decât în celulele tinere.

  55.00 lei
 • Ukon – KANGEN cu turmeric organic 100 capsule

  din 5

  TRANSPORT GRATUIT!

  Turmericul este o plantă erbacee de origine asiatică, înrudit cu ghimbirul şi cultivat în India, sudul Chinei, Taiwan, Japonia, Indonezia, Africa. Este folosit  în bucătăria indiană drept condiment, având un gust iute amărui, aromatic.

  320.00 leiComanda online produse din categoria Ficat de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Ficat dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Ficat sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Ficat la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Ficat se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Ficat dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Ficat de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Ficat de la TratamenteNaturiste!