• Aparat de fizioterapie – Biorezonanta

  0 out of 5

  Dispozitivul este un generator – emițătorul RF câmp electromagnetic de intensitate slabă, modulate în amplitudine frecvență purtătoare. Frecvența și forma semnalului de modulare prin programare (conform lucrărilor algoritmul alese) cu ajutorul unui sintetizator. Datorită acestuia, o mare precizie de stabilire a frecvenței de modulare.

  1,490.00 lei
 • Betacaps – 100 cps

  0 out of 5

  Pentru o piele şi mucoase sănătoase.

  95.00 lei
 • Bi-Iomare – 100 cap

  0 out of 5

  Sursa imunităţii – produs de TOP.

  Bi-iomare caps conţine ulei din ficat de rechin și este de mult cel mai popular şi cel mai solicitat produs al Finclub, recomandat pentru toate categoriile de vârstă.

  90.00 lei
 • Candimis – 10 ml

  0 out of 5

  Origanum vulgare acţionează ca un antioxidant natural, contribuie la funcţionarea normală a vezicii biliare şi a ficatului, are un efect pozitiv asupra digestiei. Sprijină activitatea sistemului cardiovascular, are grijă de tensiunea arterială. Ajută la funcţionarea normală a căilor respiratorii superioare, ajută pozitiv la imunitate. Este potrivit pentru armonizarea performanţei intelectuale şi de somn. Este recomandat după înmulţirea fungiilor şi micozelor, care pot să apară după administrarea repetată a antibioticelor.

  82.00 lei
 • Ceai Fohow Liuwei Cha – Adjuvant cardiovascular și anticancerigen (25 pliculețe)

  0 out of 5

  Ceaiul „Liuwei” este un produs excelent pentru sănătate, ce vine în întâmpinarea exigențelor vieții moderne.

  Ceaiul vă va proteja de boli vasculare ale inimii și creierului, diabet și alte boli. 

   

  Mai mult, ceaiul va ajuta organismul să normalizeze activitatea stomacului și a intestinelor, prevenind apariția în organism a depozitelor de grăsimi și formarea celulitei.

  100.00 lei 55.00 lei
 • Detoxamin basic capsule 180 cps

  4.88 out of 5

  Produsul este pe stoc. Pentru pret contactati distribuitorul la 0766671103

 • Echinfis – 50 ML

  0 out of 5

  Echinfis conţine extractul de echinacea (Echinacea purpurea) care creşte în Finlanda.

  Echinacea ajută la imunitatea și la apărarea naturală a organismului.

  55.00 lei
 • Ginseng RHS – Suport Imunitar

  0 out of 5

  Adaptogen natural, reprezintă o profilaxie excelentă a îmbătrânirii premature, reduce oboseala, contribuie la menţinerea imunităţii şi recuperarea rapidă a organismului.

  192.00 lei
 • Guartabs – 40 caps

  0 out of 5

  Guartabs conţine extract din guarana, o specie tropicală provenind din Amazoane, care sprijină vitalitatea fizică şi mentală, ajută la combaterea oboselii şi a lipsei de energie.

  49.00 lei
 • Mineraltabs – 110 tab

  0 out of 5

  Mineraltabs conţine minerale şi oligoelemente, care contribuie la buna funcţionare a organismului.

  65.00 lei
 • Mycelcaps AHCC – Imunomodulator 80 capsule

  5.00 out of 5

  Mycelcaps conţine un compus brevetat AHCC  obţinut din micelii de ciuperci Shiitake (clasa – Basidiomycetes).

  377.00 lei
 • Omega Essential 120 cps

  0 out of 5

  Omega Essential conţine acizii graşi polinesaturaţi Omega-3, Omega-6, Omega-9 de o foarte bună calitate, extraşi din uleiul din seminţele de in. Acizii graşi polinesaturaţi de tip Omega au rolul de a menţine sănătatea şi buna funcţionare a aparatului cardiovascular, a creierului, pielii şi organelor de simţ.

  90.00 leiComanda online produse din categoria Imunitate de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Imunitate dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Imunitate sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Imunitate la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Imunitate se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Imunitate dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Imunitate de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Imunitate de la TratamenteNaturiste!