• Aparat de fizioterapie – Biorezonanta

  0 out of 5

  Dispozitivul este un generator – emițătorul RF câmp electromagnetic de intensitate slabă, modulate în amplitudine frecvență purtătoare. Frecvența și forma semnalului de modulare prin programare (conform lucrărilor algoritmul alese) cu ajutorul unui sintetizator. Datorită acestuia, o mare precizie de stabilire a frecvenței de modulare.

  1,490.00 lei
 • BETACAPS 100 cps

  0 out of 5

  Betacaps conţine beta-carotenul natural obţinut din alga Dunaliella salina.
  Beta–carotenul este una dintre cele mai importante carotenoide, ajutând la compensarea insuficienţei aportului de carotenoide în alimentaţie.

  95.00 lei
 • BI-IOMARE 100 cap

  0 out of 5

  Sursa imunităţii – produs de TOP.

  Bi-iomare caps conţine ulei din ficat de rechin. Este sursa de substanţe ca alkil-gliceroli, squalamina, squalena şi omega -3 acizi graşi nesaturaţi, pe care organismul nu poate să le producă şi trebuie să le primească din alimentaţie.

  90.00 lei
 • CANDIMIS 10 ml

  0 out of 5

  Candimis conţine ulei de oregano, al cărui componenta principală este uleiul eteric, care conţine carvacrol foarte valoros. Flaconul cu pipeta permite o administrare uşoară.

  82.00 lei
 • Detoxamin basic capsule 180 cps

  4.88 out of 5

  Zeolitul este un mineral de origine vulcanica, format cu milioane de ani in urma din interactiunea lavei cu apele sarate care au atins punctul de fierbere.

  241.00 lei 169.00 lei
 • ECHINFIS 50 ML

  0 out of 5

  Echinfis conţine extractul de echinacea (Echinacea purpurea) care creşte în Finlanda.
  Echinacea ajută la imunitatea organismului, contribuie la apărarea naturală a organismului.

  55.00 lei
 • Ginseng RHS – Suport Imunitar

  0 out of 5

  Adaptogen natural, reprezintă o profilaxie excelentă a îmbătrânirii premature, reduce oboseala, contribuie la menţinerea imunităţii şi recuperarea rapidă a organismului.

  192.00 lei
 • GUARTABS 40 caps

  0 out of 5

  Guartabs conţine extract din guarana care este o specie tropicală provenind din Amazoane.

  49.00 lei
 • MINERALTABS 110 tab

  0 out of 5

  Mineraltabs conţine minerale şi oligoelemente, care contribuie la buna funcţionare a organismului.
  Calciul contribuie la coagularea normală a sângelui, la activitatea musculară este necesar pentru menţinerea stării normale a oaselor şi a dinţilor, pentru creşterea oaselor la copii.

  65.00 lei
 • Mycelcaps AHCC – Imunomodulator 80 capsule

  5.00 out of 5

  Mycelcaps conţine un compus brevetat AHCC  obţinut din micelii de ciuperci Shiitake (clasa – Basidiomycetes).

  377.00 lei
 • Panactive Curcuma Blatt 80 cps

  0 out of 5

  Sprijină sistemul imunitar, funcţia hepatică şi biliară.

  Originară din India şi utilizată de peste 2.000 de ani, curcuma fascinează cercetătorii din întraga lume, datorită calităţilor terapeutice pe care le posedă. 

  232.00 lei 162.00 lei
 • Panactive OPC + C 80 cps

  0 out of 5

  Datorita efectelor de stabilizare si intarire a peretilor venosi, reducerea vascozitatii sangelui si fragilitatii capilarelor, OPC este un produs cu efect cardioprotector foarte ridicat. Combinatia extractelor de samburi de struguri cu acerola care are un continut foarte ridicat de vitamina C face din acest produs un sustinator important al sistemului imunitar.

  232.00 lei 162.00 leiComanda online produse din categoria Imunitate de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Imunitate dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Imunitate sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Imunitate la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Imunitate se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Imunitate dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Imunitate de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Imunitate de la TratamenteNaturiste!