• Aparat de fizioterapie – Biorezonanta

  0 out of 5

  Dispozitivul este un generator – emițătorul RF câmp electromagnetic de intensitate slabă, modulate în amplitudine frecvență purtătoare. Frecvența și forma semnalului de modulare prin programare (conform lucrărilor algoritmul alese) cu ajutorul unui sintetizator. Datorită acestuia, o mare precizie de stabilire a frecvenței de modulare.

  1,490.00 lei
 • Ginkgo 80 cps

  0 out of 5

  Ginkgo este cel mai vechi arbore cu calitati terapeutice. Desi el a supravietuit unei lumi disparute,aproape toate partile sale scoarta , mugurii, fructele si in special frunyele inca demonstreaza cproprietati medicinale deosebite.

  232.00 lei 162.00 lei
 • Panactive Guarana Blatt 80 cps

  0 out of 5

  Energizează, creşte vitalitatea şi capacitatea de rezistenţă.

  Guarana (Paullinia Cupana), stimulează procesele de gândire, memoria şi vigilenţa şi este un bun antioxidant; se recomandă pentru reducerea stresului oxidativ (mai ales la sportivi).

  232.00 lei 162.00 leiComanda online produse din categoria Memorie / Concentrare de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Memorie / Concentrare dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Memorie / Concentrare sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Memorie / Concentrare la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Memorie / Concentrare se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Memorie / Concentrare dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Memorie / Concentrare de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Memorie / Concentrare de la TratamenteNaturiste!