• Aparat de fizioterapie – Biorezonanta

  0 out of 5

  Dispozitivul este un generator – emițătorul RF câmp electromagnetic de intensitate slabă, modulate în amplitudine frecvență purtătoare. Frecvența și forma semnalului de modulare prin programare (conform lucrărilor algoritmul alese) cu ajutorul unui sintetizator. Datorită acestuia, o mare precizie de stabilire a frecvenței de modulare.

  1,490.00 lei
 • Ceai Fohow Liuwei Cha – Adjuvant cardiovascular și anticancerigen (25 pliculețe)

  0 out of 5

  Ceaiul „Liuwei” este un produs excelent pentru sănătate, ce vine în întâmpinarea exigențelor vieții moderne.

  Ceaiul vă va proteja de boli vasculare ale inimii și creierului, diabet și alte boli. 

   

  Mai mult, ceaiul va ajuta organismul să normalizeze activitatea stomacului și a intestinelor, prevenind apariția în organism a depozitelor de grăsimi și formarea celulitei.

  100.00 lei 55.00 lei
 • Panactive Ginkgo 80 cps

  0 out of 5

  Ginkgo este cel mai vechi arbore cu calitati terapeutice. Desi el a supravietuit unei lumi disparute,aproape toate partile sale scoarta , mugurii, fructele si in special frunyele inca demonstreaza cproprietati medicinale deosebite.

  243.50 lei 194.80 leiComanda online produse din categoria Memorie / Concentrare de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Memorie / Concentrare dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Memorie / Concentrare sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Memorie / Concentrare la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Memorie / Concentrare se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Memorie / Concentrare dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Memorie / Concentrare de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Memorie / Concentrare de la TratamenteNaturiste!