• DuoLife Clinical Formula ProBactilardii®

    0 out of 5

    DuoLife Clinical Formula ProBactilardii® este un supliment alimentar complex, compus din 2 capsule complementare. Capsula Synbiotic conține un prebiotic (sub formă de fibre de salcâm), precum și formula probiotică înregistrată BACTILARDII®, bazată pe 4 culturi de bacterii și pe 1 cultură de drojdie, a căror viabilitate este garantată până la sfârșitul datei de expirare a produsului. Capsula Postbiotic – conține un postbiotic într-o formulă pe bază de acid butiric. DuoLife Clinical Formula ProBactilardii® se caracterizează nu numai printr-o compoziție inovatoare, ci și printr-o formulă înregistrată și un înveliș direct, brevetat, care asigură protecția maximă a culturilor de microorganisme conținute în capsulă.

    237.00 leiComanda online produse din categoria prebiotice de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse prebiotice dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid prebiotice sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria prebiotice la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria prebiotice se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. prebiotice dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales prebiotice de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege prebiotice de la TratamenteNaturiste!