• Dispozitiv Fohow de masaj ionic facial

    0 out of 5

    Dispozitivul Fohow de masaj ionic facial acționează pe baza principiilor și tehnicilor tradiționale de masaj chinezesc și realizează efectul de curățare a meridianelor din jurul ochilor, făcând posibilă depășirea barierei epidermice, ce permite saturarea pielii cu ioni și, astfel, potențarea efectului cremelor, serurilor și loțiunilor de întinerire. 

    1,800.00 leiComanda online produse din categoria reducerea ridurilor profunde de expresie; de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse reducerea ridurilor profunde de expresie; dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid reducerea ridurilor profunde de expresie; sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria reducerea ridurilor profunde de expresie; la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria reducerea ridurilor profunde de expresie; se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. reducerea ridurilor profunde de expresie; dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales reducerea ridurilor profunde de expresie; de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege reducerea ridurilor profunde de expresie; de la TratamenteNaturiste!