• CHLORETABS – 115 TABLETE

  0 out of 5

  Chlorella ajută la digestia normală şi la funcţia ficatului, la vitalitatea şi energia organismului. Are proprietăţi antioxidante, influenţează pozitiv la apărarea naturală a organismului.

  82.00 lei
 • Detoxamin Acai Slim Plus 90 cps

  0 out of 5

  Partea cea mai rea intr-o cura de slabire sunt durerile de stomac, provocate de foame.

  Intr-o cura de slabire, in primul rand trebuie eliminate snacks-urile, mancarea de tip fast-food.

  Atunci cand ne hotaram sa incepem o dieta si sa consumam alimente sanatoase, stomacul nostru incepe sa „mormaie” de foame, uneori atat de tare, incat vrea sa va faca sa trisati, sa mancati din nou nesanatos si mai mult decat necesar.

 • Ramissio Colagen 6 x 50ml

  0 out of 5

  FRUMUSETEA VINE DIN INTERIOR

  Vitalitatea si aspectul tineresc pot deveni doar o amintire. este suficient să dăm corpului nostru ceea ce, odată cu înaintarea în vârstă, îi lipseste si să savurăm din nou frumusetea unui corp sănătos.

  130.00 lei
 • RAMISSIO COLLAGEN 500 ML

  0 out of 5

  Momentan nu este pe stoc!

  COLAGEN

  FRUMUSETEA VINE DIN INTERIOR

  Vitalitatea si aspectul imbatranit pot deveni doar o amintire. Este suficient să dăm corpului nostru ceea ce, odată cu înaintarea în vârstă, îi lipseste si să savurăm din nou frumusetea unui corp sănătos.

  200.00 lei
 • Spirdietabs – 290 tablete

  0 out of 5

  Spirulina, sursă de proteine, vitamine, minerale şi aminoacizi, adjuvant pentru slăbit şi detoxifiere.

  147.00 lei
 • SUPLIMENT ALIMENTAR PENTRU SLABIT CU CLA – 90 CAPSULE GELATINOASE

  0 out of 5

  Produsul Super Fat Burner conţine numai ingrediente speciale, care contribuie eficient la obţinerea rezultatelor din curele de slăbire. Cele patru componente pot da rezultate şi separat, utilizarea lor combinată duce la sporirea eficienţei acestora.

  89.00 leiComanda online produse din categoria Slabit de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Slabit dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Slabit sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Slabit la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Slabit se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Slabit dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Slabit de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Slabit de la TratamenteNaturiste!