• Sosete din microfibra cu bioceramice

    0 out of 5

    Șosetele din microfibră cu bioceramice previn și atenuează durerile musculare și ale articulațiilor. Sunt de folosință îndelungată. Beneficiile se bazează pe o inginerie textila dezvoltată, care combină microfibra de ultimă generație cu bioceramice speciale care emit ioni negativi și raze infraroșii de undă lungă, absorbite de propriul corp. Stimulează țesuturile moi de sub piele.

    120.00 leiComanda online produse din categoria tesuturi moi de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse tesuturi moi dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid tesuturi moi sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria tesuturi moi la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria tesuturi moi se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. tesuturi moi dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales tesuturi moi de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege tesuturi moi de la TratamenteNaturiste!