• ZEN Fuze Vanilla Bliss

  0 out of 5

  Shake-urile proteice ZEN Fuze sunt o fuziune între exclusivista TruCELLE® și proteinele din zer. Această matrice proteică vă ajută să vă mențineți planul alimentar și să vă realizați obiectivele de scădere a greutății corporale. Conținând 21 de grame de proteine, 5 grame de fibre și 5 soiuri de fermenți lactici, ZEN Fuze reprezintă fundamentul programului ZEN Project 8™.

  470.00 lei
 • Zinzino BalanceOil (100 ml)

  0 out of 5

  Un amestec premium, care conține ulei natural de pește sălbatic, bogat în Omega 3 (EPA + DHA), polifenoli din măsline și vitamina D3.

  Zinzino BalanceOil contribuie la protejarea celulelor de ruginire (oxidare) și reglează echilibrul de Omega 6:3 al organismului, sprijinind funcția cerebrală normală, funcția cardiacă normală și sistemul imunitar.

  105.00 leiComanda online produse din categoria tocoferoli de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse tocoferoli dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid tocoferoli sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria tocoferoli la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria tocoferoli se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. tocoferoli dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales tocoferoli de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege tocoferoli de la TratamenteNaturiste!