• Green gold imune – produs anticancer la cel mai bun pret 180 cps

  5.00 out of 5

   Datorita cererii ridicate, este posibil ca acest produs sa nu fie in stoc. Va rugam sa plasati comanda sau sa ne sunati la 0766671103 pentru a afla disponibilitatea stocului. Multumim!

  REZULTATE SI EFECTE CURATIVE DEMONSTRATE

  – Afectiuni severe ale sistemului hematopoietic (anemie, insuficienta medulara, leucemie, limfom)
  – Boli ale sistemului imunitar
  – Bolile sistemului nervos (scleroza multipla, migrene, boala Alzheimer, tulburari de memorie, sindrom de hiperreactivitate)
  – Tulburari hormonale (infertilitate, afectiuni ale glandei endocrine)
  – Tulburari metabolice (diabet zaharat, dislipidemii, guta)

  240.00 lei 210.00 leiComanda online produse din categoria tulburari de memorie de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse tulburari de memorie dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid tulburari de memorie sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria tulburari de memorie la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria tulburari de memorie se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. tulburari de memorie dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales tulburari de memorie de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege tulburari de memorie de la TratamenteNaturiste!