• Zinzino BalanceOil (100 ml)

    0 out of 5

    Un amestec premium, care conține ulei natural de pește sălbatic, bogat în Omega 3 (EPA + DHA), polifenoli din măsline și vitamina D3.

    Zinzino BalanceOil contribuie la protejarea celulelor de ruginire (oxidare) și reglează echilibrul de Omega 6:3 al organismului, sprijinind funcția cerebrală normală, funcția cardiacă normală și sistemul imunitar.

    105.00 leiComanda online produse din categoria ulei de măsline presat la rece de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse ulei de măsline presat la rece dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid ulei de măsline presat la rece sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria ulei de măsline presat la rece la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria ulei de măsline presat la rece se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. ulei de măsline presat la rece dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales ulei de măsline presat la rece de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege ulei de măsline presat la rece de la TratamenteNaturiste!