• Omega 3 ulei de pește 500 mg + Vitamina E 5mg (60 cps)

  0 out of 5

  Omega 3 este un grup de acizi grași esențiali care pot fi aprovizionați doar prin dietă alimentară, deoarece organismul uman nu este capabil să-i producă el însuși. Omega 3 susține sănătatea ochilor și a sistemului nervos, precum și a sistemului cardiovascular.

 • Supliment nutritiv Super Omega Capsule (60 cps)

  0 out of 5

  Acizii grasi omega-3, EPA (acid eicosapentaenoic) si DHA (acid docosahexaenoic), sunt importanti pentru mentinerea sanatatii functiilor inimii. Acestia influenteaza, de exemplu, valorile lipidelor din sange si sustin fluiditatea acestuia.

  136.00 lei
 • Zinzino BalanceOil (100 ml)

  0 out of 5

  Un amestec premium, care conține ulei natural de pește sălbatic, bogat în Omega 3 (EPA + DHA), polifenoli din măsline și vitamina D3.

  Zinzino BalanceOil contribuie la protejarea celulelor de ruginire (oxidare) și reglează echilibrul de Omega 6:3 al organismului, sprijinind funcția cerebrală normală, funcția cardiacă normală și sistemul imunitar.

  105.00 leiComanda online produse din categoria ulei de pește de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse ulei de pește dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid ulei de pește sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria ulei de pește la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria ulei de pește se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. ulei de pește dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales ulei de pește de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege ulei de pește de la TratamenteNaturiste!