• Crema Varice 30 ml

  0 out of 5

  Pentru persoanele care sufera de vasculita, boala varicoasa, flebita, Boala Buerger (trombangeita obliteranta), boala Raynaud, Ecthyma, etc.

  85.00 lei
 • Plasturi Power Strips – 18 buc

  0 out of 5

  Procesarea si onorarea comenzilor de plasturi FGX poate dura pana la 1-3 saptamani. Transport Gratuit!

  Un Produs 100% Nou care Elimină Durerea si Ajută la Refacerea Tegumentului

   

  400.00 lei
 • Sosete cu bambus si turmalina (roz)

  0 out of 5

  Şosetele din fibre de bambus cu turmalină reduc mirosul neplăcut al transpiraţiei picioarelor, elimină mâncărimile de la acest nivel, deţin un efect antiinflamator, reduc edemele (umflaturile) picioarelor, îmbunătăţesc microcirculaţia sângelui prin capilarele de la acest nivel, amplificând astfel oxigenarea celulară.

  40.00 lei
 • Sosete cu turmalina pentru masajul picioarelor

  0 out of 5

  Şosetele pentru masaj cu turmalină reduc mirosul neplăcut al transpiraţiei picioarelor, elimină mâncărimile de la acest nivel, deţin un efect antiinflamator, reduc umflăturile (edemele) picioarelor, îmbunătăţesc microcirculaţia sângelui prin capilarele de la acest nivel, amplificând astfel oxigenarea celulară.

  50.00 lei
 • Sosete negre cu bambus si turmalina

  0 out of 5

  Şosetele din fibre de bambus cu turmalină îndepărtează mirosul neplăcut al transpiraţiei picioarelor, elimină mâncărimile de la acest nivel, deţin un efect antiinflamator, reduc umflăturile (edemele) picioarelor, îmbunătăţesc microcirculaţia sângelui prin capilarele de la acest nivel, amplificând astfel oxigenarea celulară.

  40.00 lei



Comanda online produse din categoria Varice de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Varice dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Varice sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Varice la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Varice se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Varice dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Varice de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Varice de la TratamenteNaturiste!