Fototerapia. Plasturii fototerapeutici – Sanatate fara medicamente

Ce este fototerapia?

Stiinta fototerapiei este veche de aproape 100 de ani si foloseste lumina pentru a imbunanatii starea de sanatate a corpului. Forme moderne ale fototerapiei se folosesc peste tot in industria de infrumusetare si nu numai, si sunt foarte bine intelese stiintific. Aceasta idee nu este noua. In urma cu 2000 de ani, in Grecia antica exista un centru folosit pentru studierea efectelor cauzate de lumina asupra sanatatii umane. Chiar si egiptenii antici au folosit lumina solara focalizata prin sticla colorata pentru a imbunatatii sanatatea, au inteles  beneficiile acestui concept.

Suntem obisnuiti sa credem ca pentru a ne imbunatati starea de sanatate trebuie sa introducem ceva in corpul nostru – sa inghitim o pastila sau sa luam un medicament. Cu toate acestea, corpul nostru este cea mai dotata farmacie si laborator chimic din lume. Suntem echipati cu tot ce ne trebuie sa ne imbunatatim starea de sanatate sau sa marim nivelul de energie din interior, folosind resursele proprii. Singura intrebare este cum activam acest proces? De sute de ani stim ca unde de lumina specifice pot cauza reactii foarte puternice in corpul uman. De exemplu cand ne expunem la lumina solara, o anumita frecventa de lumina va stimula corpul sa produca Vitamina D. Acesta este un proces complet natural care nu necesita ingestia vreunui medicament. David Schimdt, fondatorul Lifewave a inceput sa studieze acest fenomen pentru a determina ce unde de lumina activeaza productia de Glutation , Carnosina , Melatonina care sunt  antioxidanti foarte importanti pentru sanatatea noastra generala, activitatile sportive,  regenerarea celulara  sistemul imunitar si calitatea somnului.

Tehnologia LW foloseste aceste cunostinte intr-un mod similar pentru a stimula diferite puncte de energie in corp, care in medicina chinezeasca traditionala sunt numite puncte de acupunctura sau meridiane. Stimuland canale de energie specifice din corp, circulatia energetica este imbunatatita odata cu intreg sistemul de comunicare din organismul nostru. Aceasta tehnologie asista si sustine organismul uman pentru a-si folosi intregul potential de auto-vindecare si de generare energetica.

Combinatie intre acupunctura si nanotehnologie

Acupunctura este o metoda de sanatate bazata pe medicina traditionala orientala veche de peste 5000 de ani, foarte bine documentata care este folosita ca terapie pentru a trata peste 100 de conditii. Un doctor care foloseste aceasta tehnica stimuleaza anumite puncte in corp folosind ace. Acest lucru imbunatateste circulatia energetica si stimuleaza sistemul nervos. Baza acupuncturii vine din intelegerea faptului ca organismul uman nu este chimic, este electro-chimic. Ceea ce activeaza procesele bio-chimice in corpul nostru este cauzat de o legatura electrica. De aceea sistemul energetic uman este inca un puzzle pentru cercetatori.

Exista 14 canale energetice in corpul nostru, fiecare conectate cu anumite organe . Acestea formeaza sistemul electric al corpului nostru. Conform Medicinei Traditionale Chinezesti, fiecare boala este cauzata de un blocaj energetic. Cu alte cuvinte, daca semnalul de la sistemul nervos este blocat , celulele noaste nu primesc informatia completa in a functiona corect. Asta duce la formarea unor simptome patologice. Durerea este unul din semnalele observabile. Daca semnalul este deblocat intr-un anumit punct, corpul nostru incepe imediat sa se regenereze, iar durerea si inflamatia sunt reduse. Tehnologia Lifewave foloseste principiile medicinii chinezesti, imbunatateste circulatia energetica in corp dar fara ajutorul acelor (acestea au fost inlocuite cu nanoplasturi).

Produsele Lifewave acopera si ofera solutii pentru o gama larga de necesitati:

 cancerul
Silent Nights – asigura un somn extrem de benefic atat pentru cei care sufera din cauza insomiei sau pentru cei care clatoresc cat si pentru cei care nu au probleme mari cu somnul; de ce e atat de important somnul? In timpul somnului organismul se reface, se repara, secreta hormoni si factori de crestere benefici in mentinerea starii de sanatate dar si in prelungirea vietii si mentinerea frumusetii (primul pas in terapia anti-aging).
 insomnia
SP6-Complete– sunt plasturi utili in controlul senzatiei de foame si reglare hormonala.
depresia
Energy Enhancer – sunt plasturi foarte utilizati de sportivi chiar si in timpul competitiilor: dau foarte multa energie prin activarea metabolimului grasimilor la nivelul mitocondriilor musculare. Deoarece nu descarca substante anabolizante sunt permisi si in competitii fara riscul depistarii la testul antidoping. Evident, folositi in alte combinatii de terapii isi arata eficienta si in terapia oboselii cronice.
Y-Age Glutation– sunt plasturii ce cresc nivelul glutationului, unul dintre cei mai importanti antioxidanti din organism cu efecte asupra starii generale de sanatate, stimuland imunitatea, accelerand eliminarea toxinelor din corp si a metalelor grele ; de asemenea previne si trateaza aparitia ridurilor fine.

plastri
Y – Age Carnosina – sunt plasturii ce se folosesc in combinatie cu Y-Age Glutation pentru detoxifiere, terapia anti-aging si cresterea andurantei musculare.

stresul

Y- Age Aeon –este cel mai nou si cel mai asteptat dintre plasturii cu nanaotehnologie; studiile clinice au aratat ca reduc efectele stresului asupra organismului si reduc inflamatiile; prin aceste efecte sunt foarte utili in terapia anti-aging.

durerea

Ice Wave –sunt plasturi cu efecte remarcabile in ameliorarea durerii de orice natura. Utilizarea plasturilor aduce starea de bine in foarte scurt timp eliminand nevoia de substante antiinflamatoare sau antialgice ce ar putea avea efecte adverse greu de contracarat. Dar oricat de buna ar fi ameliorarea este bine de stiut ca trebuie tratata cauza durerii si nu trebuie sa ne limitam doar la ameliorarea ei.
Plasturii pot fi utilizati fie singuri fie in asocieri bine alese in diverse terapii anti-aging sau detox.”

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>