Gano Schokolade, un rasfat sanatos pentru zile mai placute de primavara!

u

Gano Schokolade este o bãuturã nutritivã, energizantã, produsã din cacao de calitate superioarã, lapte de porumb, lapte fãrã lactozã, zahăr și extract din ciuperca Ganoderma excellium, care are un conținut bogat de germaniu organic, vitamine și polizaharide.   Este un produs excelent pentru toate categoriile de vârstă, care poate fi administrat inclusiv copiilor, grație asocierii de efecte cu rol revigorant conferite de conținutul de extract de Ganoderma. Întărește sistemul imunitar, îmbunătăţește funcțiile aparatului cardio-vascular, consolidează sistemul osos, are un rol hepato-protector şi contribuie la revigorarea organismului. Nu conține cofeinã!

Poate fi servită rece sau caldă, la orice oră şi de toate vârstele, excelentă pentru copii deoarece asociază efectele de revigorare a organismului date de Ganoderma.

Valoare farmacologică: Polizaharide, Germaniu organic, Vitamine

Funcţii

Polizaharide: Întăreşte sistemul imunitar, Echilibrează nivelul glicemiei

Germaniu organic: Creşte nivelul de oxigen din sânge, Stimulează sistemul imunitar, Reduce starea de oboseală, Sporeşte vitalitatea

Vitaminele: Necesare în cantităţi mici pentru sănătatea organismului, Joacă un rol esenţial în procesele fiziologice şi metabolice

Detalii produs: Ambalare: 30 grame/pliculeţ.

Număr de pliculeţe într-o cutie: 20 buc.

Valori nutritive:

Calorii: 116.28

Carbohidraţi: 22.56gr

Zahăr: 9gr

Cofeină: 0mg

Grăsimi: 0.58g

Colesterol: 0mg

Sodiu (Na): 47.1mg

Calciu(Ca): 49.5mg

Fier (Fe): 1.11mg

Potasiu (K): 253mg

Fosfor (P): 48mg

Proteine: 2.97mg

Vitamina C: 1.2mg

Vitamina B3: 580.26mg

„Cacaua constituie în primul rând o sursă de energie”- Dr. Michael Peters, 10 aprilie 2001 din articolul „Zece motive pentru a ne răsfăţa cu ciocolată de sărbători”

„Cacaua poate reduce riscul problemelor cardiovasculare”Dan Ferber, 18 febr.2000, din cartea „Ciocolata, aliment sănătos”

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *