Patru pasi de urmat pentru igiena orala

Patru pasi de urmat dimineata pentru o igiena orala corecta

Poate ca si tu te confrunti cu un miros neplacut al cavitatii bucale dimineata. Iata trei pasi simpli recomandati de Tratamente Naturiste de urmat in fiecare dimineata, indiferent ca te confrunti sau nu cu un miros neplacut.

Pas 1. Cum va treziti, luati o gura, nu foarte mare cantitativ, de ulei, cat sa plimbati uleiul prin gura, fara sa inghititi nimic. Incercati sa “mestecati” uleiul. Faceti acest lucru in fiecare dimineata 7-20 minute, dar nu mai putin de 7 minute.

Pasul 2. Dupa ce ati efectuat pasul 1, scuipati uleiul din gura. Luati o lingura si curatati-va limba.

Pasul 3. Dupa ce ati curatat limba, clatiti gura si faceti gargara cu apa cu sare.

Pasul 4. Dupa ce ati clatit bine gura si ati facut gargara, acum este recomandat sa va spalati pe dinti, dupa ce ati urmat acesti pasi.

De ce sa faceti acesti pasi simpli in fiecare dimineata? Bacteriile vin in cavitatea bucala pana in ora 5 dimineata. Sunt atrase de ulei, si astfel le puteti inlatura scapand si de mirosul neplacut din gura. Un alt beneficiu este masajul gingiilor rezultat din urma uleiului tinut in gura.

Indiferent ca va confruntati sau nu cu un miros neplacut in gura, aveti nevoie sa urmati acesti pasi pentru o buna igiena orala!

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>