LIVRARE SI RETUR

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul tarii.

Comenzile cu o valoare mai mare de 400 lei beneficiaza de transport gratuit pe intreg teritoriul tarii.

Taxa de livrare pentru comenzile mai mici de 400 lei este fixa (20 lei) oriunde pe teritoriul tarii.

Comenzile receptionate zilnic pana in ora 15:00 se expedieaza in aceeasi zi (daca produsele din comanda sunt in stoc depozit la noi), iar cele receptionate dupa ora 15:00, vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare.

Coletele se vor livra de catre firma de curierat intr-un interval de 24-48 de ore de la confirmarea comenzii pentru produsele pe care le avem in magazinul fizic*, de luni pana vineri (exceptand sarbatorile legale) in intervalul orar 09-17, dar puteti opta si pentru livrare sambata.

*Pentru produsele pe care le luam de la furnizor, durata se poate prelungi, termenul de livrare fiind comunicat de echipa noastra.

Daca, in interval de 10 zile de la sosirea la destinatie, curierul nu poate livra produsele din vina clientului, sau acesta nu le preia singur din depozitul firmei de curierat, contractul se considera anulat din vina clientului, acesta fiind raspunzator pentru plata cheltuielilor de transport dus-intors.

Returnarea Produselor

Potrivit articolului 4, litera b din Ordonanta Guvernului nr. 130 din 30 august 2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, consumatorul are dreptul sa notifice in scris compania Tratamente Naturiste Nicu Ghergu S.R.L. ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la livrarea produsului. Marfa se returneaza in forma sa originala, fara a fi deteriorata, impreuna cu factura, pe adresa specificata de unul dintre colegii nostri, CU OBLIGATIA SUPORTARII CHELTUIELILOR DE TRANSPORT OCAZIONATE CU LIVRAREA PRODUSULUI.

Returnarea trebuie sa se faca in maxim 10 zile lucratoare de la primirea coletului, produsele trebuie sa fie in ambalajul original nedeteriorat, sa nu prezinte modificari fizice, semne de uzura, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, sa aibe toate etichete atasate si documentele insotitoare. Cheltuielile legate de transportul produsului vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Returul nu se accepta in cazul articolelor de imbracaminte din categoria lenjerie intima (ex. boxeri, slipi, ciorapi etc.), care au fost desigilate, „din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena” (OUG 34/2014 Art 16 punctul E).

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a reexpedia produsul clientului, pe cheltuiala acestuia, nereturnandui-se contravaloarea produsului.

Returul produselor se poate face doar prin serviciul de curierat rapid.

Rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 30 de zile de la receptionarea returului. Banii se returneaza prin transfer bancar intr-un cont IBAN valid specificat de catre cumparator.

Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *