Matuzalem, molecula vietii, sanatate si viata indelungata!

Vezi produsele Matuzalem!!

Organismul uman este uimitor. In organismul persoanelor sanatoase este prezenta armonia, atentia atotcuprinzatoare si controlul intern desavirsit. Cind aceasta armonie este perturbata datorita unor factori interni sau externi iar organismul nu este capabil sa restabileze echilibrul, vor aparea probleme de sanatate mai mici sau mai mari.

Matuzalem este capabil sa pastreze pe termen lung aceasta stare de armonie si echilibru din organism.

happy-family2

Cercetatorii au descoperit ca celulele organismului functioneaza corespunzator atunci cind din punct de vedere energetic ele se afla in echilibru (sarcinile pozitive si negative sint echilibrate perfect).

Cind acest echilibru este pierdut, celulele care au caracteristici similare  vor reactiona intre ele avind ca urmare declansarea unor procese negative in organism.

Daca mecanismul de aparare al organismului este suficient de puternic, are capacitatea de a reface aceste procese, din pacate de multe ori nu este capabil.

In momentul in care a fost selectat principalul ingredient activ al produsului Matuzalem, s-a luat ca baza un grup de molecule inteligente care sint capabile sa impiedice functionarea necorespunzatoare a organismului si totodata sint in masura sa recunoasca si sa restaureze cel putin partial procesele nocive care au avut loc in organism.

Matuzalem este protejat de un brevet international al carui proprietar este omul de stiinta in fizica atomica Jan Kerestes Jr., care in data de 24 aprilie 2009 a fost premiat de catre Organizatia Mondiala a Proprietatii Intelectuale cu premiul: “Produsul Anului 2009”.

Beneficii Matuzalem

 • Poate reduce nivelul colesterolului
 • Poate reduce stresul si oboseala
 • Poate detoxifia organismul
 • Poate imbunatati calitatea vietii
 • Poate intari sistemul imunitar
 • Poate anula efectele secundare ale medicamentelor
 • Poate imbunatati performanta sexuala
 • Poate imbunatati sanatatea mentala
 • Poate proteja ADN-ul
 • Poate incetini degenerarea celulara prematura
 • Poate fi in masura sa prelungeasca viata
 • Poate netezi ridurile

CEL MAI INTALT NIVEL DE EXCELENTA!

Din punct de vedere al continutului de substanta activa, Matuzalem a fost conceput in asa fel incit consumul lui sa nu exercite efecte toxice asupra organismului.

Avind nivelul de concentrare stabilit cu precizie, moleculele de Matuzalem sint capabile sa comunice inteligent cu organismul nostru si pe baza unui plan comun impreuna sa rezolve problemele primare aparute la nivel de celula. Datorita proprietatilor fundamentale in principal numarului mare de electroni moleculele de Matuzalem sint incluse in categoria scavenger (de captare). Aceasta este cea mai remarcabila categorie de antioxidanti. Proprietatile scavenger, din punct de vedere al captarii de radicali liberi reprezinta cel mai inalt nivel de eficienta.

Comparativ cu alte substante cu efect antioxidant, unul din principalele virtuti ale produsului Matuzalem consta in faptul ca nu capteaza radicalii liberi de tip L. Radicalii liberi de tip L sint produsi de catre organism si sint necesari pentru functionarea corespunzatoare a corpului uman.

 

UN COMPLEX DE FLAVONOIDE UNIC!

complex_flavonoide

Plantele contin molecule stem sub forma lichida, acestea sint rezultatul final al metabolismului plantelor si se formeaza prin fotosinteza. Functia principala a acestor molecule este de a proteja planta impotriva diverselor actiuni nocive din exterior.

Matuzalem este un complex de flavonoide de inalta eficienta, controlat stiintific si protejat de brevete internationale. In timpul procesului de fabricare al produsului Matuzalem este implementata o tehnologie care contribuie la pastrarea moleculelor stem in starea lor originala. Astfel moleculele obtinute la sfirsitul procesului de extragere adica de fermentatie, sarcina energetica a moleculelor este in echilibru astfel isi pastreaza starea lor initiala naturala de echilibru. Ca urmare moleculele stem din Matuzalem in momentul in care ajung in organismul uman desfasoara exact aceleasi efecte ca in interiorul plantelor, astfel incep sa creeze pozitii de echilibru energetic al celulelor corpului.

Moleculele Stem care ajung in organism prin consumul de Matuzalem  comunica in mod inteligent cu celulele corpului, in prima faza restabilesc echilibrul lor si totodata opresc inmultirea  celulelor degenerate si a celor care au suferit mutatii. Deoarece au greutatea moleculara mica ele pot patrunde liber si foarte usor prin citoplasma celulelor, astfel participa la restabilirea pozitiei de echilibru a celulele dezechilibrate sau a componentelor lor cu ajutorul electronilor liberi de care dispun.

Astfel se obtine o situatie de echilibru in urma careia se creeaza un flux adecvat de informatii intre celule si o functionare corespunzatoare a celulelor.

Matuzalem, datorita abundentei de electroni liberi pe care ai are in continut este capabil sa capteze sau sa retina molecule nocive, atomi, particule moleculare care contin radicali liberi. Moleculele din Matuzalem in timpul procesului de restabilire a echilibrului sint capabile nu doar sa capteze electroni ai celulelor, de asemenea ele pot adauga electroni acolo unde este nevoie.

UN ANTIOXIDANT PUTERNIC

leonardo_leaves
Matuzalem este un antioxidant super puternic care poate fi capabil sa stopeze acumularea de substante toxice in organism si sa neutralizeze actiunea lor distructiva.

Matuzalem ca si complex de flavonoide unic, incorporeaza cele mai puternice flavonoide cunoscute pe glob construite in conformitate cu structurile moleculare stem cu proprietati mai vechi de 3 miliarde de ani.

Proprietatile utile ale moleculelor de Matuzalem in ordinea importantei sint: antimutagen, antiviral, antiinflamator, antidiabetic, antialergen, antiaterosclerotic, hepatoprotector, antiastmatic si altele.

Moleculele de Matuzalem sint capabile sa previna formarea anumitor tipuri de cancer, au capacitatea sa neutralizeze pina la un anumit nivel chiar si cele mai dure efecte toxice cum ar fi cel al radiatiilor.

Matuzalem de asemenea poate juca un rol important in prevenire si ameliorare chiar si in conditii extreme, cum ar fi SIDA sau boli neurodegenerative, cum ar fi Parkinson si boala Alzheimer. Numeroase studii de laborator au demonstrat ca Matuzalem este in masura sa ofere protectie in diverse conditii degenerative si nu in ultimul rind poate sa aiba un impact pozitiv asupra sanatatii, prelungirea vietii, vitalitatii, cresterii si regenerarii organismului.

Matuzalem neutralizeaza radicalii liberi mult mai eficient decit orice alta substanta cunoscuta in prezent, este de 10 ori mai puternic chiar si decit cel mai puternic superantioxidant:” vitamina E”. Matuzalem poate ajuta la reglarea tensiunii arteriale, poate proteja impotriva atacurilor de cord si sa sustina functionarea sistemului cardiovascular.

Sursa: matuzalem.com.ro/

Share this post

Comment (1)

 • Tierra Grimm Reply

  Hey there, You’ve done an excellent job. I’ll definitely digg it and personally recommend to my friends. I’m sure they’ll be benefited from this website.

  10 noiembrie 2019 at 0:03

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *