Medicina estetica cu Dr. Genoveva Nagy

 

 

Servicii Dr. Genoveva Nagy:

 • CONSULTANTA

genoveva-event

Homeo-mezoterapie,Medicina estetica biologica,Terapia durerii,Psihanaliza

 • TERAPIE
 • terapii personalizate
 • PRODUSE
 • Metoda Gunadesktop72
 • Medicina Reglării Fiziologice (metoda Guna-PRM) reprezintă cea mai modernă formă de integrare a medicinii convenţionale şi a homeopatiei. Metoda Guna include cele mai recente cunoştinţe despre homeopatie, homotoxicologie, psiho-neuro-endocrino-imunologie şi nutriţie. PRM adaugă homeopatiei clasice un nou concept terapeutic de reechilibrare fiziologică prin intermediul hormonilor, neuropeptidelor, interleukinelor şi factorii de creştere preparaţi în diluţie homeopatică, cu aceeaşi concentraţie fiziologică ca în mediul biologic.Produsele GUNA sunt destinate mentinerii si recapatarii SANATATII OMULUI, sunt naturale 100%, sigure, eficiente, fara efecte adverse sau contraindicatii.
 • 21
 • CURSURI MEDICI
 • DSC00932
 • – Abordarea homeopatica in terapeutica tuturor bolilor- Mezoterapie aplicata in medicina estetica (homeomezoterapie)– Materia Medica– Injectarea pe puncte de acupunctura si homeopatia– Cazuri practice cu implicarea remediilor prezentate si demonstratii
 • EVENIMENTE / INTALNIRI educative cu femei : BEAUTY MEDICAL COACH

 

Terapii

  • Medicină estetică biologica

Tratamentele cu injectabile low dose ajuta in prevenirea si tratarea ridu­rilor sau a altor probleme ale pielii (deshidratare, pete pigmentare,cearcane, pierderea stralucirii etc.) fara a fi nevoie sa apelam prea curind sau chiar deloc la chirurgia estetica. Produsele folosite sunt diverse,rea­lizate prin dilutie, vibratie, dinamizare secventiala, ajungind sa fie perfect recunoscute de organism; componentele se afla in concentratii similare celor ce se gasesc in mod normal in organism, transmitind astfel mesaje clare mecanismelor metabolice specifice.
Administrarea combinata, orala (de hoemeopate) si injectabila cu diferite produse in puncte de acupunctura (homeo-mezoterapie), a remediilor face ca efectele sa fie vizibile chiar de la primele sedinte. In afara efectelor locale rapide , vei observa si efecte sistemice de revigorare a organismului si de intinerire a pielii. Homeo-mezoterapia se poate folosi si in tratarea celulitei, obezitatii sau pentru marirea si ridicarea sinilor fara interventii chirurgicale.
Procesul de regenerare, infrumusetare naturala, intinerire, presupune o schim­bare de alegeri, de educatie, dar si de stare de spirit . Medicina estetica biologica se dovedeste a fi o modalitate sigura, rapida si naturala, de a da timpul inapoi.

 • Tratament de hidratare la nivelul intregului corp
 • Tratament contra cearcanelor
 • Tratament contra caderii parului (femei/barbati)4
   • Revitalizarea pielii feţei, decolteului şi atenuarea ridurilor;
   • Reumatologie şi terapia durerii
   • Patologia coloanei vertebrale;

  5

  • Afecţiuni ale articulaţiilor;
  • Afecţiuni ale muşchilor şi ţesuturilor moi;
  • Patologia nervilor periferici
  • Tratamentul celulitei;
  • Eliminarea adipozităţilor locale (şolduri, abdomen…)
  • Tonifierea locală sau generala ţesutului subcutanat;
  • Tonifierea sânilor;

  ACNEE:

  Este dermatoza caracterizata printr-o inflamatie purulenta a foliculului pilo-sebaceu, insotita de secretie exagerata a glandelor sebacee. Forma ei cea mai obisnuita este acneea vulgara sau polimorfa juvenila, care apare la tineri, incepand din pubertate (14-15 ani). O forma mai speciala este acneea rozacee, intalnita mai ales la femei dupa varsta de 40 de ani. Agentul patogen este stafilococul.

  Impotenta:

  Multi barbati din aceasta lume sufera de disfunctia sexuala masculina numita impotenta, chiar daca recunosc sau nu. Aceasta problema poate avea un impact foarte negativ asupra vietii sexuale a unui cuplu, ducand chiar la destramarea acestuia in cele din urma.

  Avantajele terapiei cu produse GUNA:
  3

  –       Compoziţie exclusiv naturală a tuturor produselor GUNA;

  –       Lipsa totală a reacţiilor secundare;

  –       Lipsa contraindicaţiilor;

  –       Compatibilitatea tuturor produselor GUNA şi posibilitatea tratamentului mai multor problem într-o singură şedinţă;

  –       Efect terapeutic de lungă durată;

   
  Prin tratamentul homeopatic devenim mai sanatosi fizic, mai puternici. Ne recapatam energia, ni se amelioreaza randamentul, dispozitia, somnul etc. Acelor probleme pe care le credeam fara solutie le gasim dintr-o data rezolvarea. Ceea ce inainte nu vedeam, devine evident. Se dezvolta orizontul gandirii, creativitatea. Ne recapatam armonia cu sine si cu microcosmosul in care traim. Daca ne ajutam pe noi, putem fi de folos si celorlalti. Ne amelioram destinul si noua si celor din jur.

 

Medicina Estetica

O noua abordare in medicina estetica – medicina estetica biologica ( homeomezoterapie ) – aduce noi metode de prevenire si tratare a inestetismelor fara interventii majore si de risc ridicat. In cazurile in care este necesara o interventie chirurgicala, revitalizarea biologica inainte si dupa interventia operatorie asigura o vindecare excelenta si mentinerea indelungata a rezultatelor obtinute.
omeosiniatria

Remediile homeopate injectabile ajuta in prevenirea si tratarea ridurilor sau a altor probleme ale pielii (deshidratare, pete pigmentare, pierderea stralucirii etc) fara a fi nevoie sa apelam prea curand sau chiar deloc la chirurgia estetica.

 

Folosind derivate diluat-dinamizate din tesuturi: placenta, piele, vase capilare, colagen, muschi, ficat, glanda suprarenala , se stimuleaza sinteza de colagen, acid hialuronic si elastina de la nivelul pielii si se sustine regenerarea tisulara Prin introducerea in formule complexe, alaturi de remedii drenoare a preparatelor homeopate din vitamine, seleniu, oligoelemente, coenzima q10, hialuronidaza se stimuleaza respiratia celulara, cresterea tisulara, sinteza de proteine noi si actiunea antioxidanta si antiimbatrinire. Administrarea remediilor pe cale orala are efecte estetice mai lente si mai putin vizibile in timp scurt dar administrarea combinata, orala si injectabila in puncte de acupunctura (homeo-mezoterapie), a remediilor face ca efectele sa fie vizibile chiar de la a 3-a sedinta .Produsele folosite sint rea­lizate prin dilutie si dinamizare secventiala, ajungind sa fie perfect recunoscute de organism; componentele se afla in concentratii similare celor ce se gasesc in mod normal in organism, transmitind astfel mesaje clare mecanismelor metabolice specifice.
TERAPIA ESTE INJECTABILA SI SE FACE PE PUNCTE DE ACUPUNCTURA.
medicina
Procesul de intinerire presupune o schim­bare radicala a stilului de viata si a starii de spirit. Iar medicina estetica biologica se dovedeste a fi o modalitate sigura, rapida si ultraeficienta de a da timpul inapoi.

Metoda GUNA – terapia reglării fiziologice este o metodă de tratament inovatorie, bazată pe ani de studii clinice şi de laborator. Productible homeopate complexe GUNA au în compoziţia sa remedii homeopate clasice, extracte de şesuturi specifice, produşi intermediari ai ciclului Krebs, hormoni, neuropeptide, neurotransmiţîtori, factori de creştere, citokine – factori care controlează funcţia sistemului imunitar. Toţi aceşti compuşi extrem de importanţi pentru funcţionarea normală a organismului uman (terapia reglării fiziologice), sunt în concentraţii homeopate şi sunt de origine naturală. Prin acţiunea lor aceste produse detoxifică organismul, stimulează funcţiile reparotorii şi de regenerare a organismului, funcţia sistemului neuro-imuno-endocrin.

decrease-wrinkles-increase-volume

 

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>