Biomedis Romania este reprezentanta oficiala a companiei mama din Rusia – Biomedis.
Biomedis s-a nascut din initiativa unui colectiv de specialisti, uniti de aceeasi idee si anume: de a ridica la un nou nivel calitatea vietii si sanatatea omului si de a maximiza durata varstei active.
Activitatea oamenilor noștri de știință, a inginerilor și a medicilor este indreptata spre crearea unei game variate detehnici, complexe si dispozitive de tratament în domeniul medicinii energetice. Cercetarea, dezvoltarea și noidescoperiri în domeniul de imbunatatire si mentinere a sanatatii si prelungirea vietii, ne permit să oferim produse unice și inovatoare pentru a câștiga încredere și recunoaștere, în întreaga lume.
Am creat o companie pentru a oferi tuturor posibilitatea în orice moment, nu doar pentru a obține produsele noastre unice, dar de asemenea, cele mai relevante informații despre valoarea vieții fiecaruia, a familiilor si a prietenilor si asocietatii. Dorim sa Va ajutam in schimbarea atitudinii față de sănătate, viitorul și viața Dvs.
Bine ati venit la Noi!
Biomedis este un colectiv de ingineri si oameni de stiinta Rusi, a caror lucrari si activitate in ultimii 40 de ani au fost in domenii ca: Neurofiziologia, teoria sistemelor functionale(inceputa de P.K. Anohin), sisteme bio-adaptabile(sisteme neuro-virtuale). Toate eforturile depuse de acesti oameni sunt pentru crearea dispozitivelor, crearea programelor de complexe si metode de tratament in domeniul medicinei energoinformationala, imbinand posibilitatile actuale a tehnologiilor IT&C si noi descoperiri din sec. XX, XXI.
• 2005 – Infiintarea NII IAB (Institutul stiintific de cercetare a Biotehnologiilor Energoinformationale)
• 2008 – Infiintarea companiei “Biomedis”
• 2008 – Eliberarea certificatului de inregistrare Biomedis de la Ministerul Sanatatii a Fed. Ruse
• 2008 – Eliberarea licentei de productie a dispozitivelor Biomedis pe piata Fed. Ruse
• 2010 – Promovarea si intrarea pe piete internationale
• 2012 – Reprezentanta Biomedis in Romania
Caracteristici generale in folosirea dispozitivelor “Biomedis”
• Personalizarea tratamentului pentru fiecare pacient in parte
• Complexitatea impactului asupra pacientului atat prin resursele sale interne(terapie prin biorezonanta), cat si prin utilizarea resurselor externe asupra corpului (electro-, magneto-, homeo-, laser-terapie)
• Gama larga de tratament a patologiilor
• Absenta efectelor adverse, in cazul utilizarii corecte
• Usor de invatat si simplu in utilizare
• Design compact si estetic ce permite efectuarea tratamentului cat la domiciliu , atat si in conditii de spital.

Cum functioneaza?

Dispozitivul BIOMEDIS Android reproduce semnalele energo-informationale a corpului nostru…

Oscilațiile electromagnetice de intensitate slaba generate de dispozitiv, provoaca un răspuns de rezonanta în organism. Se produce activarea oscilațiilor fiziologice, care corespund celulelor si organelor sanatoase, și neutralizarea oscilațiilor patologice provenite de la celulele si tesuturile bolnave ale organismului, virusuri, bacterii și ciuperci. Ca urmare, corpul restabilește funcționarea normală a organelor bolnave și homeostazei tuturor sistemelor sale. BIOMEDIS M – este întruchiparea în viața a metodei unice de terapie bio-rezonanta, prin care vom rula mecanismele de auto-reglementare a corpului, stabilite prin natura.

Domenii de utilizare cu eficienta maxima a dispozitivului Biomedis Android

Patologii a sistemului respirator Probleme rinichi
Infectii de virusi si microbi Probleme sistemul muscular
Boli a sangelui Helminti(viermi)
Depresii Sistemul ocular
Sensibilitate ridicata Infectii de fungi (ciuperca)
Sistemul circulator Dureri de cap
Sistemul imunitar Insomnii
Boli auto-imune Sistemul locomotor
Legamente Sistemul digestiv
Ficat Sistemul Endocrin
Vezica biliara Alergii
Coloana vertebrala Impotenta
Biomedis Android poate trata si elimina orice fel de paraziti: bacterii, virusi, helminti, fungi.

Fiecarui organ, sistem de organe, celula sau molecula le apartine o anumita gama de frecvente. In organismul bolnav frecventele electromagnetice a organelor si a sistemelor se modifica, adaugandu-se frecvente a agentilor patogeni, ceea ce duce la disfunctii fiziologice.

Vibrațiile emise de aparat, provoaca un răspuns rezonant în organism. In corp se activează oscilații fiziologice, care corespund celulelor si organelor sanatoase și se neutralizeaza oscilațiile patologice provenite de la celulele si tesuturile bolnave ale organismului, virusi, bacterii și ciuperci. Ca urmare, corpul restabilește funcționarea normală a organelor bolnave și homeostazia sistemelor lor.

Cat de eficienta este metoda terapiei prin biorezonanta?

Testele post clinice si practica extensiva a pacientilor cu diferite patologii, arata ca Biomedis Android are rezultate pozitive, complexe si semnificative. Eficienta de tratament a dispozitivului este de 80-90%. Acest lucru se explica prin actiunea asupra sistemului de adaptare a omului prin procese biofizice, care in ierarhia de control a corpului uman se afla mai sus decat sistemul biochimic. Se actioneaza asupra cauzei patalogiei, ci nu doar doar la simptome.

Prin utilizarea dispozitivului in stadiile de inceput a patologiilor, se poate evita in totalitate schimbarile din corp ce urmeaza a se intampla.

Gama larga de utilizare a dispozitivului da posibilitatea de a fi utilizat cat individual, atat si in complex cu alte metode de tratament, profilaxie si reabilitare.

Biomedis Android – ofera oricui posibilitatea utilizarii unei metode moderne, eficiente si universale prin procese energo-informatice pentru tratament, profilaxie si reabilitare.

[vfb id=’4′]