AFACEREA GANO Excel

Trebuie sa pui o singura intrebare: Consumati cafea?
Iata cateva beneficii ale afacerii Gano Excel:

-devii membru pe viata achitand o singura data taxa de inscriere de 75 lei;
-ai la indemana un produs consumabil;
-castigi din faptul ca tu cumperi produse la pret redus si le revinzi cu adaos;
-castigi bonus de retea, conditia este sa faci lunar 60 PV si grupul tau impreuna cu tine 180 PV; -daca esti perseverent, in 2 sau 3 ani poti iesi la pensie, adica vei avea pe tot parcursul vietii un venit asigurat in fiecare luna;

Iata si cateva bonusuri oferite de Gano Excel:

-profit direct 15% – 25%;
-bonus de retea 6% – 25%;
-bonus de lider 26% – 40%;
-fond pentru masina de lux 3%;
-profit prezidential 2%.
Cea mai BUNA OPORTUNITATE de afaceri, nu are legatura cu criza, ba din contra vanzarile CRESC!
• Ai cea mai buna COMPANIE cu peste 2 milioane de membri in intreaga lume;

• Firma are cea mai mare plantatie de ganoderma din lume;

• Ai un produs UNIC si CONSUMABIL;

• Punctele se acumuleaza luna de luna;

• Poti primi lunar un bonus pe tot parcursul vietii!
Gandeste-te o secunda la potentialul fantastic al acestei afaceri. Gandeste-te ca TOTI cei din jurul tau sunt consumatori de cafea, ciocolata calda, sau ceai. Gandeste-te la faptul ca a consuma cafeaua santoasa Gano Excel, in loc sa-ti privezi organismul de substante nutritive cum se intampla in cazul consumului de cafea obisnuita din comert, inseamna a aduce un aport insemnat de nutrienti in organism.
Ca sa-ti faci o idee despre cafeaua sanatoasa Gano iata mai jos niste comparatii intre cafeaua Gano si cafeaua obisnuita:
Cafea obisnuita: cofeina : intre 60 si 350 mg, antioxidanti: 11, acizi: 207
Cafea Gano: cofeina: 13,4, antioxidanti: 165, acizi: 108.
Iata numai o simpla comparatie. Imagineaza-ti ce inseamna a consuma pe termen lung cafea obisnuita sau cafea Gano.
Gandeste-te la faptul ca iti poti dezvolta o afacere serioasa profitand de aceasta extraordinara oportunitate pe care ti-o ofera Gano Excel.
Potentialul este urias, practic poti gasi clienti sau persoane care sa intre in afacere oriunde. Piata este fantastica. De fiecare data cand o persoana careia tu i-ai recomandat afacerea sau produsele Gano consuma o ceasca de cafea, tie iti va intra un banut in contul de la banca. Nu e extraordinar sa fii platit sa bei cafea si sa recomanzi altora sa faca la fel? Cate dintre firmele de la care ai cumparat pana acum cafea te-au platit pentru asta? Nici una!
Dar vorbaria multa, saracia omului, asa ca sa trecem mai departe.
Produsele Gano Excel se distribuie in sistem MLM (network marketing). Daca nu stii ce inseamna, sigur ai auzit de Avon sau de Oriflame. Tot asa se distribuie si produsele noastre, prin colaboratorii Gano Excel.
Chiar daca la inceput poate nu te intereseaza afacerea, dar macar poti sa te inscrii sa cumperi produsele la pretul redus de colaborator. Faci o economie de 25%.
Castigul serios vine insa din a construi o retea. Ce inseamna asta? Sa consumi produsele firmei, sa le recomanzi altora, si astfel tu vei fi platit pentru ceea ce consuma cei pe care tu i-ai adus in retea.
Cum poti sa obtii statutul de colaborator? Nimic mai simplu, achiti o taxa de 75 de lei, taxa UNICA, o achiti o singura data si beneficiezi PE VIATA de preturile reduse de colaborator. Pe langa asta, mai primesti o pagina pe internet unde-ti poti vedea castigurile si reteaua ta, si unde poti sa fii la curent cu ultimele noutati legate de produse si afacere. Plus o mapa cu un catalog si alte documente care te ajuta in afacere.
Unde anume se fac inscrierile? Poti sa folosesti formularul de comanda de pe site pentru a te inscrie si a face comenzi. In tara avem 40 de depozite Gano, daca cumva in orasul tau exista un asemenea depozit, atunci te vom anunta telefonic despre acesta si-ti vei putea ridica produsele de acolo, salvezi astfel taxele de expeditie.

Pentru mai multe detalii suna la 0766.671.103 / 021.315.39.79 sau pe mail: tratamente.naturiste.office@gmail.com

[vfb id=’3′]