Life Care este prima companie orientata pe produse BIO din Romania, care distribuie incepand cu anul 2005 produse BIO in intreaga tara, pentru a sustine sanatatea si frumusetea, prin indepartarea produselor procesate si artificiale. Life Care promoveaza prin intermediul produselor sale un stil de viata sanatos, activ si echilibrat. Produsele din portofoliul Life Care sunt produse premium dezvoltate de cei mai importanti producatori de cosmetice, suplimente nutritive si detergenti BIO din lume. Calitatea lor este autentificata de organisme certificatoare independente recunoscute international, precum ECOCERT sau BDIH si de catre Ministerul Sanatatii din Romania.

Life – Care Afacerea Bio Nr.1

Bine ai venit in lumea BIO!

Life Care iti ofera o solutie completa de franchiza: produse BIO unice de super calitate, un mod de lucru si sistem de perfectionare personala.
Sa fii parte din Comunitatea Life Care este foarte usor. Si foarte profitabil. Si in plus foarte sanatos. Asa ca daca te intereseaca cele de mai sus in 3 pasi simpli esti membru:
Pasul 1: Intri in contact cu lumea Life Care, cu o comunitate puternica, pe gustul tau alaturi de care poti simti viata mai bine.
Pasul 2: Completezi formularul de inscriere.
Pasul 3: Testezi produsele si daca esti multumita / multumit incepi sa povestesti cunostintelor despre comunitatea BIO. Apoi devii membru cu drepturi depline in a interactiona cu membrii comunitatii BIO din Romania.
In Life Care gasesti lucrurile care iti plac cel mai mult de la viata:
• o modalitate de a trai sanatoasa/sanatos;
• oameni cu preocupari identice cu ale tale;
• bani suficienti ca sa iti permiti orice;
• acces la o lume diferita de cea “gri” de zi cu zi.

Daca vrei ca toate acestea sa le primesti trebuie sa investesti putin in tine: in mintea ta, in corpul tau, in stilul tau de a vedea lucrurile.
Acestea sunt elementele de baza, care iti vor aduce avantaje pe care nici nu ti le imaginezi!
Mai departe este doar tehnica pe care o vei invata de la ceilalti care au inceput asa, ca tine, si acum sunt cei mai buni.
De ce Life Care ca o afacere personala? O “franciza” proprie?

-Pentru ca pana acum ai muncit prea mult la serviciul tau si ai castigat prea putin.
-Pentru ca trebuie sa accepti prea multe de la sefii tai.
-Pentru ca nu ai timp liber sau veniturile tale sunt insuficiente pentru ca tu sa te poti bucura de viata.
Dar mai ales pentru ca toti simtim nevoia de calitate in viata noastra: produse de calitate, oameni de calitate in jurul nostru si, in special, o viata mai frumoasa cu tot ce ai nevoie: o casa a ta, excursii in jurul lumii, masina pe care ti-o doresti, bursa de studii la scoli de renume.
Si toate astea doar daca iti deschizi mintea si incerci sa nu mai muncesti in acelasi stil ineficient ca pana acum, stil care ti-a demonstrat ca nu te duce la nici o finalitate fericita.
Life Care iti ofera o solutie completa de franchiza: produse BIO unice de super calitate, un mod de lucru si sistem de perfectionare personala.
In plus Startul este fara nici o investitie si fara riscuri!
Propria TA afacere!
Indiferent de momentul inscrierii, fiecare intreprinzator independent are aceleasi sanse si oportunitati de succes pe baza timpului investit, motivatiei si efortului personal.
In cadrul afacerii Life Care, exista doua modalitati prin care intreprinzatorii pot obtine venit. Mai intai, prin vanzarea de produse catre clienti (adaos comercial). Apoi, prin intermediul bonusurilor care se platesc in functie de volumul vanzarilor, in functie de numarul si valoarea produselor vandute catre clienti finali. Calculul acestui bonus ia in considerare si vanzarile realizate de intreprinzatorii pe care i-ati introdus direct sau indirect in afacere, i-ati pregatit si i-ati ajutat sa isi construiasca propria lor linie linie de indrumare.
Cele doua modalitati expuse mai sus reprezinta baza Planului de Marketing LifeCare.
Avantajele acestui sistem de lucru (MLM)
Spre deosebire de locatiile de vanzare clasice, MLM presupune comercializarea produselor si serviciilor direct catre consumatori. Consumatorii companiei Life Care sunteti dumneavoastra, consultantii. Clientii dumneavoastra pot fi cei apropiati dumneavoastra. MLM nu inseamna sa bati la usa unor necunoscuti, ci pe baza satisfactiei personale sa expui produsele tale, cu scopul final de a deveni consultant.
De regula vanzarea implica si explicarea produselor precum si recomandari personalizate.
Vanzarea ofera clientilor posibilitatea de a vedea, testa si aprecia produsul in timpul liber, acasa sau cu prietenii. Produsele sunt apoi livrate direct la adresa indicata de client.
Life Care ofera totodata si oportunitatea de a dezvolta o afacere proprie, de a acumula noi cunostinte, mai ales referitor la produse si la tehnicile de management in afaceri. Profiturile intreprinzatorilor sunt direct proportionale cu volumul bunurilor comercializate catre clientii finali si constau din adaosul comercial si bonusuri pe baza volumului de vanzari. Intreprinzatorii independenti nu realizeaza profituri din atragerea de noi parteneri in afacere.
Beneficiind de un program de lucru flexibil, intreprinzatorii pot alege sa lucreze cu jumatate de norma pe langa slujba cu norma intreaga, sau sa transforme afacerea Life Care intr-o veritabila cariera.
Cum te putem ajuta?
Life Care inseamna sa investesti putin in tine: in mintea ta, in corpul tau, in stilul tau de vedea lucrurile. Acestea sunt elementele de baza, care iti vor aduce avantaje pe care nici nu ti le imaginezi!
Mai departe este doar tehnica pe care o vei invata de la ceilalti care au inceput asa, ca tine, si acum sunt cei mai buni Group One Consulting si Cosultantii tai seniori.
Afacerea Life Care este un plan de cariera de 3-5 ani pe care il poti planifica si masura in fiecare moment. Ai la dispozitie o multitudine de unelte care sa te ajute in acest plan.

Pentru mai multe detalii suna la 0766.671.103 / 021.315.39.79 sau pe mail: tratamente.naturiste.office@gmail.com

[vfb id=’5′]