Mycelcaps: aliatul valoros în lupta cu cancerul

Mycelcaps – susținător esențial în lupta anti-cancer

 Mycelcaps este un puternic imunomodulator cu efecte deosebite de revigorare a organismului, dându-i puterea necesară pentru a lupta împotriva cancerului.

Mycelcaps își datorează efectul uimitor de anticancerigen și antitumoral unui compus deosebit, extras din micelii de shiitake. Acest compus este denumit Active Hexose Correlated Compound sau AHCC.

AHCC este un amestec special de polizaharide, aminoacizi și minerale. Conține un mare număr de principii active incluzând derivați de alfa-glucan și beta-glucan care nu există în cantități suficiente în ciupercile terapeutice tradiționale.

Ciuperca Shiitake are puternice efecte anticancerigene

Ciuperca Shiitake este sursa AHCC, cel mai puternic imunomodulator.

Câteva proprietăți ale ciupercii shiitake

Ce face din shiitake o ciupercă atât de uimitoare? De sute de ani, ciupercile shiitake constituie o sursă de hrană extrem de îndrăgită și de populară în Asia. Este pe locul doi la capitolul popularității printre ciupercile comestibile și pe locul trei în ce privește gradul de cultivare al acestora.

În prezent, ciupercile shiitake pot fi procurate din supermarketurile mari, fiind apreciate pentru gustul lor cărnos și aroma versatilă. Dar știați că shiitake abundă în vitaminele B, luptă împotriva celulelor canceroase, a bolilor cardiovasculare și a infecțiilor? Iar asta nu e tot.

De ce sunt aceste mici ciuperci atât de puternice? Deoarece au proprietăți avntivirale, antibacteriene și antifungice. Totodată, ele țin sub control nivelul zahărului din sânge și reduc inflamația din organism.

Ce conține shiitake?

Shiitake conține mulți compuși chimici care protejează ADN-ul de efectul oxidativ. Lentinanul, de exemplu, care este un beta-glucan, are efect vindecător asupra cromozomilor deteriorați de tratamentele anticancerigene.

Eritadenina, un alt compus al ciupercii shiitake, este un aminoacid care reduce colesterolul și susține sănătatea cardiovasculară. Cercetătorii de la Universitatea Shizuoka din Japonia au descoperit că un aport suplimentar de eritadenină scade semnificativ concentrația de colesterol din plasmă.

Shiitake este unică între ciuperci și pentru faptul că aceasta conține toți cei opt aminoacizi esențiali, precum și un acid gras esențial, acidul linoleic. Acidul linoleic este util în scăderea în greutate și în creșterea masei musculare. În plus, întărește oasele, îmbunătățește digestia și reduce alergiile alimentare.

Dar să nu uităm de aspectul cel mai important al ciupercii shiitake, grație căruia Mycelcaps este un imunomodulator puternic.

Comanda acum Mycelcaps!

Mycelcaps susține sistemul imunitar

Ciupercile shiitake au capacitatea de a stimula sistemul imunitar și de a combate multe boli. Shiitake realizează aceasta furnizând importante vitamine, minerale și enzime. În urma unui studiu publicat recent de revista americană Journal of the American College of Nutrition, s-a constatat îmbunătățirea funcției celulelor efectoare, precum limfocitele.

S-a observat și o imunitate mai bună la nivelul intestinului. Totodată, nivelul de inflamație din organism a scăzut. Toate acestea s-au datorat consumului a 5-10 grame de ciuperci shiitake pe zi.

Într-un organism sănătos, sistemul imunitar este capabil să depisteze și să elimine celulele canceroase. Dar, când sistemul imunitar slăbește, celulele canceroase se înmulțesc și secretă factori imunosupresanți. Terapiile convenționale, cum ar fi chimioterapia și radioterapia, slăbesc și ele în continuare sistemul imunitar. Drept urmare, acesta nu mai este capabil să identifice și să distrugă celulele canceroase. AHCC este cel mai puternic imunostimulator, tocmai pentru că poate reface sistemul imunitar în asemenea condiții.

Cum acționează AHCC?

 • AHCC îmbunătățește sistemul imunitar prin mai multe mecanisme: promovează proliferarea macrofagelor și a celulelor NK (ucigașe, denumite „Natural Killers”), mărind activitatea acestora cu peste 300%.

 

 • Induce și mărește producția de citokine benefice, mărește producția proprie de gama-interferon și interleukine 1, 2 și 12. Inhibă unele citokine imunosupresante și echilibrează nivelul celulelor Th1 si Th2.

 

 • AHCC reduce efectele secundare (starea de vomă, căderea părului, oboseala, pierderea apetitului, hepato-toxicitatea și modificări ale formulei sanguine) asociate cu terapiile anti-cancer tradiționale (chimioterapie și radioterapie) carora le sporește eficiența.

 

 • AHCC are acțiune antitumorală, încetinind sau stopând creșterea tumorilor sau chiar favorizând resorbția acestora.

 

 • AHCC poate inhiba metastazarea celulelor cancerigene existente și poate reduce frecvența reapariției cancerului, crescând astfel considerabil speranța de viață.

 

 • AHCC ameliorează simptomele unor boli hepatice serioase precum: Hepatita virală, Hepatita C și Hepatita fulminantă.

 

 • AHCC previne evoluția hepatitei în ciroză și este un detoxifiant hepatic excelent.

 

 • AHCC este de mare ajutor în toate afecțiunile legate de un sistem imunitar slăbit sau deficitar.

 

 • AHCC nu are efecte secundare dăunătoare.

Comanda acum Mycelcaps!

Efectele uimitoare ale Mycelcaps

 • Antitumoral. Stimulează activitatea și numărul celulelor NK (natural ucigașe), diferențierea și proliferarea celulelor T (Th1/Th2), secreția de citokine (mesagerii sistemului imunitar) de către limfocitele Th1. Reduce replicarea virușilor și crește activitatea celulelor NK cu până la 300%. Declanșează apoptoza celulelor tumorale (moartea celulară programată). Reduce producerea factorului de creștere tumoral TGF.

 

 • Crește eficiența chimioterapiei. În asociere cu chimioterapia, AHCC stimulează acțiunea celulelor NK (care sunt inhibate în tratamentele chimioterapice cu până la 75%). Reduce tumorile primare cu până la 30%, metastazarea cu până la 40% și crește acțiunea macrofagelor cu până la 96%. În plus, reduce numărul celulelor albe.

 

 •  Reduce efectele secundare ale chimioterapiei.  Reduce greața, căderea părului, oboseala. Previne diminuarea apetitului, toxicitatea hepatică, mielosupresia, scădere în greutate, infecțiile cu Candida albicans, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, etc. Reduce oboseala cronică și fibromialgia.

 

 • Îmbunătățește structura și funcțiile hepatice în hepatite virale sau etanolice. Reduce încărcarea virala și progresia cirozei, previne recurența post-chirurgicală a carcinomului hepatocelular.

 

 • Crește capacitatea de adaptare a organismului la conditii de stres prelungit.

 

 • Previne depresia imunitară cauzată de excesul de cortizol.

 

 • Reduce și menține nivelul glicemiei. Normalizează nivelul hemoglobinei glicozilate, previne complicațiile diabetului zaharat și creșterea nivelului glucozei cauzate de secreția excesivă de adrenalină.

 

 • Îmbunătățește imunitatea pacienților cu HIV, reducând riscul infecțiilor oportuniste prin creșterea numărului neutrofilelor, leucocitelor, limfocitelor Th2 și Tc.

Un aspect inovativ

O altă proprietate inovativă a Mycelcaps sunt plantcapsulele făcute din Pullulan, polizaharidă vegetală, foarte căutate de companiile farmaceutice. Pullulanul este un glucan extracelular sintetizat de ciuperca Aureobasidium pullulans, numită și „ciuperca neagră”. Pullulanul este stabil, foarte rezistent, solubil în apă și ușor digerabil. Astfel conținutul incapsulat nu suferă schimbări de temperatură, umiditate și nu se oxidează.

Mycelcaps poate fi administrat în paralel cu tratamentul alopat, reducând efectele secundare ale tratamentelor tradiționale. În plus, el reface energia vitală a organismului, fortificându-i organele, restabilindu-i echilibrul interior și dând un puternic imbold sistemului imunitar.

Așadar, grație componentului său esențial – AHCC, cel mai puternic imunomodulator – Mycelcaps constituie un aliat extrem de valoros în lupta cu cancerul, dar și cu alți inamici, precum virușii greu de învins.

Comanda acum Mycelcaps!

 

Notă: Acest supliment, deși foarte eficient, trebuie luat la recomandarea unui medic specialist sau medic curant.

Articol realizat și redactat de Mihaela Balint

Surse: Science Direct

Cancer therapy advisor

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *