energetix-logoCa membru al Programului ENERGETIX puteti promova produse unice obtinand satisfactii extraordinare!
Pe langa satisfactiile sufletesti pe care le veti avea deoarece produsele ajuta acolo unde trebuie iar oamenii se vor intoarce sa va aduca mii de multumiri puteti avea si succese extraordinare datorita activitatii in programul ENERGETIX.
PLANUL DE MARKETING ENERGETIX va ofera posibilitatea sa lucrati independent, pentru a asigura un standard de viata mai bun pentru Dumneavoastra si familia Dumneavoastra!

citeste mai mult…

Logo_biomedis_technology_siteBiomedis Romania este reprezentanta oficiala a companiei mama din Rusia – Biomedis.
Biomedis s-a nascut din initiativa unui colectiv de specialisti, uniti de aceeasi idee si anume: de a ridica la un nou nivel calitatea vietii si sanatatea omului si de a maximiza durata varstei active.
Activitatea oamenilor noștri de știință, a inginerilor și a medicilor este indreptata spre crearea unei game variate detehnici, complexe si dispozitive de tratament în domeniul medicinii energetice. Cercetarea, dezvoltarea și noidescoperiri în domeniul de imbunatatire si mentinere a sanatatii si prelungirea vietii, ne permit să oferim produse unice și inovatoare pentru a câștiga încredere și recunoaștere, în întreaga lume.

citeste mai mult…