ganoGandeste-te o secunda la potentialul fantastic al acestei afaceri. Gandeste-te ca TOTI cei din jurul tau sunt consumatori de cafea, ciocolata calda, sau ceai. Gandeste-te la faptul ca a consuma cafeaua santoasa Gano Excel, in loc sa-ti privezi organismul de substante nutritive cum se intampla in cazul consumului de cafea obisnuita din comert, inseamna a aduce un aport insemnat de nutrienti in organism.

citeste mai mult…

ederaEste o Companie fondata in Romania in noiembrie 2007, a lansat proiectul “Edera” in ianuarie 2009. Compania este specializata in promovarea si distributia de produse in sistem multi-level-marketing (MLM).
Este Membru Asociat Rodsa ( Romanian Direct Selling Association) avand o strategie de dezvoltare locala si globala.

citeste mai mult…

energetix-logoCa membru al Programului ENERGETIX puteti promova produse unice obtinand satisfactii extraordinare!
Pe langa satisfactiile sufletesti pe care le veti avea deoarece produsele ajuta acolo unde trebuie iar oamenii se vor intoarce sa va aduca mii de multumiri puteti avea si succese extraordinare datorita activitatii in programul ENERGETIX.
PLANUL DE MARKETING ENERGETIX va ofera posibilitatea sa lucrati independent, pentru a asigura un standard de viata mai bun pentru Dumneavoastra si familia Dumneavoastra!

citeste mai mult…

Logo_biomedis_technology_siteBiomedis Romania este reprezentanta oficiala a companiei mama din Rusia – Biomedis.
Biomedis s-a nascut din initiativa unui colectiv de specialisti, uniti de aceeasi idee si anume: de a ridica la un nou nivel calitatea vietii si sanatatea omului si de a maximiza durata varstei active.
Activitatea oamenilor noștri de știință, a inginerilor și a medicilor este indreptata spre crearea unei game variate detehnici, complexe si dispozitive de tratament în domeniul medicinii energetice. Cercetarea, dezvoltarea și noidescoperiri în domeniul de imbunatatire si mentinere a sanatatii si prelungirea vietii, ne permit să oferim produse unice și inovatoare pentru a câștiga încredere și recunoaștere, în întreaga lume.

citeste mai mult…

logo-life-care-smallLife Care este prima companie orientata pe produse BIO din Romania, care distribuie incepand cu anul 2005 produse BIO in intreaga tara, pentru a sustine sanatatea si frumusetea, prin indepartarea produselor procesate si artificiale. Life Care promoveaza prin intermediul produselor sale un stil de viata sanatos, activ si echilibrat. Produsele din portofoliul Life Care sunt produse premium dezvoltate de cei mai importanti producatori de cosmetice, suplimente nutritive si detergenti BIO din lume. Calitatea lor este autentificata de organisme certificatoare independente recunoscute international, precum ECOCERT sau BDIH si de catre Ministerul Sanatatii din Romania.

citeste mai mult…