Oxigenare celulara. Functie vitala pentru supravietuire?

     Corpul uman este considerat o „maşină perfectă” reuşind să trăiască o viaţă lungă, activă şi sănătoasă. Totuşi, în cultura occidentală ne îndepărtăm tot mai mult de această descriere, fiind tot mai des obosiți, îmbolnăvindu-ne frecvent, având probleme de obezitate şi, deseori, încercând să înlăturăm toate astea prin utilizarea a tot felul de medicamente şi pastile care să ne facă să ne simțim mai bine. De fapt, lumea continuă să experimenteze degenerare şi moarte prematura.

„Oricare suferinţă, durere sau maladie cronică este cauzată şi de oxigenarea nesatisfăcătoare la nivel celular”; aşa ne spune Dott. Arthur C. Guyton, M.D. în cartea sa despre Fiziologie Umană. Profilaxia medicinei celulare constă în aprovizionarea cu vitamine şi minerale, prin intermediul unor integratoare speciale, de obicei produse în formă de capsule şi oligoelemente, deseori lichide, şi câtiva aminoacizi, pe care o persoană ar trebui să le ia zilnic timp de 45 de zile.

Oxigenare celulara – beneficii

check micAjuta la stimularea metabolismului, creste absortia de substante nutritive si elimina deseurile metabolice (toxinele);

check micCreste nivelul de energie permitand corpului sa functioneze intr-un mod echilibrat si eficient;

check micHraneste abundent celulele, deoarece este usor de absorbit;

check micEste considerat un normalizator sistematic oferind organismului minerale esentiale pentru refacerea celulelor;

check micEchilibreaza electric si electomagnetic, crescand frecventele vibrationale ale organelor prin stimularea si intarirea sistemului imunitar;

check micEchilibrul biologic – imbunatateste digestia si raspunde la doua dintre cele mai importate probleme de sanatate, acumularea de toxine si subnutritia celulara;

check micEchilibrul chimic – furnizeaza aminoacizi organismului pentru metabolizarea proteinelor, normalizeaza ph-ul;

check micImbunatateste activitatea intelectuala;

check micMicsoreaza riscul aparitiei problemelor cardiace;

check micOfera control asupra greutatii;

check micCreste imunitatea;

check micEste recomandat pentru problemele ce apar odata cu varsta inaintata.

 

     OXIGEN

 

     Recent câţiva cercetători, analizând conţinutul de oxigen prezent în bulele de aer găsite în peşterile aflate în adâncul glaciarelor antarctice, au ajuns la concluzia că atmosfera terestră in trecutul indepartat ar fi fost formata din  38%-50% de oxigen. Cu trecerea anilor situatia s-a schimbat, poluarea tot mai mare, distrugerea masivă a pădurilor tropicale şi reducerea altor producători naturali de oxigen, concentraţia de oxigen în atmosfera noastră a scăzut la 20,5%.

    Dat fiind că organismul nostru nu a fost creat pentru a supravieţui la nivele de oxigen de mai puţin de 20%, la acest nivel se începe o acumulare naturală de toxine în celule, ţesuturi şi organe.  În unele oraşe din lume, acolo unde nivelul de poluare este foarte ridicat, nu se permite copiilor să iasă pe străzi pentru că ar putea să le cauzeze daune grave la sistemul respirator. În unele oraşe industrializate se deschid acum primele „baruri de oxigen”, unde doritorii pot să se ducă pentru a se reîncărca de oxigen. Putem să trăim săptămâni întregi fără mâncare, câteva zile fără apă, însă fără oxigen – doar câteva minute!

    Lipsa cronică de oxigen la nivel celular poate duce la o acumulare de toxine periculoase şi de deşeuri acide în organismul nostru, ceea ce crează un mediu perfect pentru dezvoltarea bacteriilor nocive, virusurilor şi agenţilor patogeni.  Această condiţie de anaerobie poate duce la mutaţii ale celulelor.

     Oxigenul este esenţial pentru că este principalul agent purificator şi pentru că stilul nostru modern de viaţă este poluat, respectiv avem nevoie de ceva simplu şi eficient care să ne poată oferi mai mult oxigen, astfel încât metabolismul nostru să devină mai aerob (mai oxigenat) şi să putem elimina deşeurile care se acumulează cu timpul în organism.

Dr. Otto Warburg, câștigător de 2 ori al Premiului Nobel, a spus: ,,Principala cauză a cancerului este substituția respirației celulară aerobă (cu oxigen) cu cea anaerobă (fara oxigen).”

SYNERGYO2 este un integrator alimentar surprinzător și unic, pentru ca furnizează cantitatea de oxigen adecvată și corespunzătoare cerințelor celulelor noastre.

 Afla mai multe despre cel mai bun produs pentru oxigenare celulara: SYNERGYO2. Click aici! 

synergy-o21-600x442

 

Comanda acum!

Share this post

Comment (1)

  • oprolevorter Reply

    Great blog here! Also your web site loads up fast! What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my site loaded up as fast as yours lol

    7 noiembrie 2019 at 4:23

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *