HPR – Drajeurile Acumullit SA pentru un ficat sănătos Imagine 1

HPR – Drajeurile Acumullit SA pentru un ficat sănătos

380.00 lei

  • Descriere
  • Recenzii (0)

Descriere

HPR 

HPR

Drajeurile HRP sunt create în baza tehnologiei Acumullit SA, care a fost elaborată de specialiştii concernului APL şi nu are analogii. Aceasta este o tehnologie inovatoare, datorită căreia proprietăţile utile ale componentelor naturale folosite sunt conservate şi întărite.

Fiecare drajeu HRP – reprezintă o compoziţie atent selectată din fructe, plante şi ierburi acumulate care au fost folosite din cele mai vechi timpuri pentru menţinerea sănătăţii si activitatea benefică a unui organ atît de important şi mare, cum este ficatul.

Drajeurile HRP sunt benefice pentru dvs. şi corpul dvs.

Compoziţie: melasă, zahăr, regulator de aciditate: acid citric E330, Amestecul de plante HRP: [anghinare (cynara scolymus), frunze; păpădie (taraxacum officinale), rădăcină; armurariu (silybum marianum), seminţe; turmeric (curcuma longa), rădăcină], piersic (prunus persica), stafide (acini uvae passae), avocado (persea americana)], aromatizant “piersic”, extract de colorant alimentar paprica E160c.

Beneficii: Această compoziţie de plante, ierburi, fructe în reţete populare este folosită pentru a păstra sănătatea ficatului şi pentru a-i consolida funcţiile de bază.

Plante si efectele pozitive: 

Anghinarea: Anghinarea este una dintre cele mai vechi plante medicinale. În Evul Mediu şi Renaştere, era folosit ca un remediu cu acţiune diuretică, coleretică şi antireumatică. Se considera, că medicamentele din această plantă pot fi folosite ca medicamente cardiace, diaforetice şi de creştere a poftei de mîncare. De asemenea, în acele vremuri era folosită pentru dureri cronice şi de icter. Anghinarea se recomandă a fi utilizată în perioada preoperatorie şi postoperatorie la pacienţii care au suferit operaţii hepatice şi renale.
Ea ajută la îmbunătăţirea secreţiei şi ieşirii din bilă; îmbunătăţirea stării funcţionale a ficatului. Inulina, acidul ascorbic, carotenul, vitaminele B1 şi B2 conţinute în anghinare, susţin metabolismul principal şi au un efect pozitiv asupra metabolismului lipidelor.

Păpădia: După cum este cunoscut, păpădia este o plantă curativă şi utilă. În medicina netradiţională pentru o lungă perioadă de timp , proprietăţile terapeutice ale păpădiei sunt utilizate pentru un număr mare de afecţiuni şi boli . Păpădia ajuta în bolile de ateroscleroza, bolile de ficat, pietrele la rinichi si vezica biliara, boli renale inflamatorii. Păpădia este utilizată pentru intoxicaţii şi otrăviri, ciroză hepatică, colecistită, nivel de potasiu scăzut, edeme, apetit scăzut, gastrită cu aciditate scăzută, boli ale articulaţiilor.

Amurariul: Calităţile de vindecare ale armurariului au fost cunoscute de mai multe secole. Substanţele active conţinute în acesta (şi acestea sunt aproape 400 ) au un efect pozitiv asupra sănătăţii umane. Armurariul conţine silimarina, protejează membranele celulare şi este un constructor de celule tinere, stimulează producerea bilei, neutralizează otrăvurile. Cu ajutorul acestei substanţe, este posibilă prevenirea bolilor vezicii biliare, ale ficatului.
Flavonoidele acestei plante normalizează tensiunea arterială şi ritmul cardiac, stimulează activitatea glandelor suprarenale, contribuie la consolidarea pereţilor capilarelor, lupta împotriva radicalilor liberi.

Turmericul: Curcumina este un colorant natural, care face parte din frunzele şi rădăcinile de turmeric – plantă din familia ghimbirului. Curcumina este obţinută prin extragerea pulberii din rădăcini cu alcool sau eter de petrol. Această substanţă creează gustul şi mirosul de turmeric. Aroma lui aduce a camfor, are gust amar, chiar iute.
Oamenii de ştiinţă moderni au demonstrat că curcumina, pe lângă proprietăţile de vopsire, are proprietăţi medicinale. În medicina chineză, este folosit ca stimulent, tonic, analgezic şi hemostatic. Utilizarea regulată a turmericului contribuie la creşterea moderată a concentraţiei de catelicidină proteică în organismul uman. Această proteină are un efect antimicrobian şi ajută organismul să facă faţă fungilor, bacteriilor şi viruşilor deja la prima interacţiune cu aceştia.

Piersicul: Proprietăţi utile ale piersicului utilizate din cele mai vechi timpuri pentru tratamentul diferitelor patologii, întărirea sistemului imunitar, precum şi îmbunătăţirea dermei feţei.
Fructele plantei au fost utilizate pentru a normaliza funcţionarea tractului gastro-intestinal, pentru a creşte apetitul. Vindecătorii vechi recomandau includerea piersicului în dieta zilnică. Avicenna a recomandat utilizarea sucului de frunze vegetale ca agent antiparazitar. Utilizarea regulată a miezului de piersic stimulează metabolismul şi îmbunătăţeşte digestia, măreşte rezistenţa organismului şi ajută la eliminarea toxinelor.
Piersicul este valoros pentru conţinutul ridicat de potasiu şi magneziu, fier, cupru, zinc şi acizi organici, inclusiv quinic, citric, malic, şi altele. Conţine un număr record de vitamine, cum ar fi caroten şi acid ascorbic, vitamina B, K, E, PP, pectine , uleiuri esenţiale şi grase.

Stafidele: Beneficiile stafidelor se datorează în mare măsură proprietăţilor benefice ale strugurilor, care sunt bine cunoscute de toată lumea. Medicii recomandă să se mănânce o mână mică de stafide dimineaţa fiindcă este benefic sănătăţii inimii, curăţă corpul de colesterol “rău”, reduce nivelul trigliceridelor. Cu acestea beneficiul stafidelor nu se termina. Aceste fructe uscate cunoscute sunt o sursă naturală de vitamine şi minerale. Stafidele ajută la curăţarea ficatului şi are un efect antiinflamator, păstrând toate proprietăţile utile ale strugurilor.

Avocado: Proprietăţile utile ale acestui fruct au fost cunoscute chiar şi de vechii azteci. Acesta este, de asemenea, numit Perseus american, avocado se referă la plantele fructifere veşnic verzi. Pulpa de avocado este bogată în minerale şi vitamine. Avocado conţine un număr mare de vitamine C şi E, precum şi o mulţime de potasiu şi fibre. Acest lucru îi ajută să protejeze ficatul de efectele negative ale diferitelor otrăvi.

VALOAREA NUTRIȚIONALĂ pentru 100 g:
Valoare energetică 368 kcal / 1540 kJ;
grăsimi 0 g
acizi graşi nesaturaţi 0 g
carbohidraţi 92 g
zahăr 78 g
(inclusiv zaharoză) 40 g
proteine 0 g
sare 0 g

Rapid, convenabil și gustos!

În prezent, compania APL oferă partenerilor săi produse pentru frumusețe, precum și produse care contribuie la consolidarea generală a corpului.

Gama de produse este actualizată în mod constant datorită dorinței Managementului companiei de a găsi, testa și a aduce pe piață cele mai interesante dezvoltări avansate din întreaga lume.

Misiunea Companiei este dezvoltarea și progresul constant, prin urmare APL continuă să experimenteze tipuri și forme de produse, oferind partenerilor săi noi oportunități de creștere și îmbunătățire a calității vieții.

Produsele Companiei APL:

1) Ușor de utilizat

Tehnologiile avansate, care creează nu numai produsele în sine, dar și ambalajul lor, oferă confort maxim și vă permit să alegeți timpul optim pentru utilizarea lor (inclusiv în mișcare, la locul de muncă etc.).

2) Plăcut la gust

Formula dezvoltată de APL cu extracte naturale de fructe și fructe de pădure face produsele noastre plăcute la gust, în fața cărora nu puteți rezista.

3) Realizat pe baza celor mai noi tehnologii

Procesele, tehnologiile și formulele utilizate în producția de produse APL au trecut numeroase teste și au fost aprobate de experți de top din Europa și din SUA.

4) Conține numai ingrediente sigure

Produsele noastre sunt obținute prin tehnologii speciale, nu conțin produse dăunătoare, inclusiv produse modificate genetic.

De ce sunt diferite produsele APL?

  • Produse alimentare folosite pentru reactivarea, restructurarea și resetarea sistemică a memoriei celulare, cu scopul de a se genera celule noi in organism.
  • Produse naturale din plante si fructe, cu o biodisponibilitate ridicată, datorită extragerii principiilor active prin extractia cu ultrasunete si a folosirii nanotehnologiei in medicina.
  • Nanotehnologia – știința care lucrează cu atomi și molecule, care sunt extrem de mici.
  • Acumullit SA, acumulare a puteriieste o tehnologie inovativă care permite să se activeze suplimentar substanţele nutritive biologice ale componentelor naturale. În rezultatul acţiunii de potentare, membrana celulelor plantelor şi fructelor  care se folosesc în reţetele respective, devine mai fină. Aceste membrane fine «eliberează» microelemente, bioflavonoizi, acizi organici, antioxidanţi iar cu ajutorul sarcinii negative (ioni negativi) activitatea lor se fortifică. Acest melanj activat se adaugă în masa de caramelă, din care se creează drajeurile acumulative APL.
  • Tehnologie – Inovația Acumullit SA (“acumularea puterii”) a fost creată și testată în Italia de către un grup de cercetători europeni care lucrează în acest domeniu de aproximativ 25 de ani. Bazata doar pe componente naturale – plante, fructe, fructe de padure, fără utilizarea metodelor de inginerie genetică.
  • Este unică și a fost creată pentru a se pastra proprietătile benefice ale plantelor folosite
  • Conține extracte de componente naturale foarte eficiente – BIOFLAVONOIDELE.

Noutatea tehnologiei:

  • Metoda de extracție de cea mai nouă generație: utilizarea curentului de înaltă frecvență, care permite selectarea nanoparticulelor din substantele active ale ierburilor, fără fibre
  • Metoda de încapsulare.Prin extragerea componentelor active, incarcarea lor cu sarcina negativa si introducerea lor intr-o masa de melasa, se obtine un nanocontainer, care conține un complex concentrat de substanțe biologic active
  • Metoda de actiune. Acest recipient are o încărcătură negativă și în mod intenționat, în conformitate cu legile fizicii, se îndreaptă spre celule modificate patologic care au o încărcătură pozitivă, asupra membranelor lor și structurilor subcelulare, inclusiv a nucleului (datorită prezenței radicalilor oxidanți liberi +)
  • Metoda de ambalare. Produsul este conceput sub formă de drajeu, se dizolvă sub limbă și se absoarbe acolo, grație unui sistem capilar extins, ocolind tractul gastro-intestinal și se răspândește in sânge la o viteză de 150 m / s in tot corpul, interacționând cu structurile deteriorate (celule, țesuturi, organe). Datorită acestui fapt, coeficientul de asimilare a componentelor active crește de la 3-10% ( prin tractul gastrointestinal) la 95-100% !!!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Be the first to review “HPR – Drajeurile Acumullit SA pentru un ficat sănătos”