NRM – Drajeuri Acumullit SA pentru normalizarea nivelului zahărului din sânge Imagine 1

NRM – Drajeuri Acumullit SA pentru normalizarea nivelului zahărului din sânge

265.00 lei

  • Descriere
  • Recenzii (0)

Descriere

NRM 

1489572004NRM nrm

Drajeurile NRM sunt create pe baza tehnologiei Acumullit SA, care a fost elaborată de specialiştii concernului APL şi nu are analogii. Aceasta este o tehnologie inovatoare, datorită căreia proprietăţile utile ale componentelor naturale folosite sunt conservate şi întărite.

Fiecare drajeu NRM reprezintă o compoziţie atent selectată din fructe, plante şi ierburi acumulate care au fost folosite în medicina populară prin proprietăţile care contribuie la stoparea creşterii cantităţii de zahăr în sînge şi menţinerea stării de bine şi tonusului organismului .

Drajeurile NRM sunt benefice pentru dvs. şi corpul dvs.

Compoziţie: melasă, zahăr, regulator de aciditate: acid citric E330, amestec de plante NRM: [garcinia (garcinia cambogia), fructe; ginkgo biloba (ginkgo biloba), frunze; anghinare (cynara scolymus), frunze; momordica (momordica charantia), fructe; schinduful (trigonella foenum-graecum), seminţe], mere, litchi, aromatizant “mere”.

Beneficii: O astfel de compoziţie de ierburi, fructe şi plante poate ajuta la normalizarea nivelului zahărului din sânge şi menţine sănătatea generală a corpului.

Plante si efectele pozitive: 

Garcinia de Cambogia: Garcinia de Cambogia este un copac verde mare. Ca urmare a cercetărilor, a fost identificat ingredientul activ al fructului garcinia – acidul hidroxicitric, care poate ajuta în mod semnificativ pe cei care suferă de excesul de greutate. Acidul hidroxilimonic asigură un mecanism triplu în corpul uman: reduce formarea de acizi graşi şi colesterol, creşte oxidarea grăsimilor şi reglează apetitul.
Cercetările recente au arătat că toate preparatele naturale obţinute din garcinia de Cambogia calmează apetitul , ard rapid caloriile şi reduc abilitatea organismului de a produce grăsimi.

Ginkgo Biloba: Eficienţa ridicată a utilizării de ginkgo biloba în medicină a provocat o explozie ştiinţifică reală în Europa şi America, unde zeci de milioane de oameni deja şi-au însănătoşit în mod semnificativ corpul cu ea. De exemplu, în SUA produsele bazate pe ginkgo in mod constant sunt printre primele cinci cele mai populare medicamente , în Germania, acestea ocupă o poziţie de lider, iar în Franţa preparatele pe bază de extract de frunze de ginkgo sunt printre cele mai prescrise .
Extractele de frunze de ginkgo biloba au un spectru larg de acţiuni. Persoanelor vârstnice planta ajută la îmbunătăţirea memoriei, reduce nervozitatea, normalizează somnul. Experimentele au demonstrat acţiunile sale antiinflamatorii şi antialergice. Ginkgo biloba are acţiune antioxidantă, creşte oxigenarea sângelui, contribuie la îmbunătăţirea alimentării creierului cu oxigen şi glucoză. Sporeşte în mod semnificativ activitatea fizică şi mentală, ajută la concentrarea atenţiei, şi claritatea mentală, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui cerebral şi a muşchilor.

Anghinarea: Anghinarea este una dintre cele mai vechi plante medicinale. În Evul Mediu şi Renaştere a fost folosit ca un remediu cu acţiune diuretică, coleretică şi antireumatică. Mulţi dintre tămăduitori considerau că medicamentele din această plantă pot fi folosite ca medicamente cardiace, diaforetice şi de ridicare a apetitului.
Mugurii de anghinare conţin vitaminele C, B1, B2, E, carbohidraţi, săruri minerale, caroten, o cantitate mare de fier, potasiu şi fosfor. În plus, planta afectează nivelul şi schimbul de insulină. În acest caz, zahărul din stomac se descompune, transformându-se într-o fructoză pe deplin digerabilă, prevenind astfel creşterea nivelului de zahăr din sânge.
Cinnarina, care face parte din plantă, este foarte utilă pentru ficat cu acţiunea sa coleretică. Anghinarea are un efect uşor de diuretic şi laxativ, reduce semnificativ nivelul colesterolului din sânge, îmbunătăţeşte metabolismul, normalizează activitatea sistemului nervos central.

Momordica: Momordica sau „tărtăcuţă amară“, conţine o concentraţie mare de vitamine, minerale şi compuşi antioxidanţi. Ea are multe proprietăţi benefice şi este utilizată pe scară largă pentru a reduce glicemia si colesterolul „rău“. Vitamina E conţinută în planta protejează organismul uman de îmbătrânirea prematură, vitamina F dă vigoare şi putere, acidul folic alimentează măduva osoasă. Momordica este folosită în reţetele populare pentru a creşte imunitatea împotriva efectelor externe.

Schinduful: Datorită proprietăţilor sale schinduful stimulează producerea de prolactină, ceea ce duce la o creştere a producţiei de lapte în sânul viitoarei mamei. În sine această plantă are o mulţime de elemente utile şi foarte necesare pentru organism, cum ar fi genisteina, quercetin, apigenina, seleniu, superoxid dismutază şi rutin. În ea încă sunt prezenţi alcaloizii, care încetinesc procesul de degradare a celulelor nervoase din creier in timpul bolilor neurodegenerative.

Mărul: După compoziţia chimică merele conţin taninuri de, minerale şi pectina, substanţe azotate, fier, potasiu, etc., celuloză. Potrivit conţinutului de vitamine, merele sunt neobişnuit de bogate, conţin vitaminele A, C, PP, E, K, R, grupa B, acid folic, inozitol.
Cea mai importantă proprietate a merelor este capacitatea lor de a scădea nivelul colesterolului din sânge. S-a demonstrat, că fibrele insolubile conţinute în ele combinîndu-se cu colesterolul, îl elimină din organism, fapt prin care previne îmbătrânirea prematură şi reduce riscul atacurilor de cord. Este dovedit faptul că merele ajută la îmbunătăţirea funcţiei cerebrale, şi, prin urmare, sunt utile în activitatea legată de stres mental.

Litchi: Acesta este un fruct din China, care creştere şi în India şi Taiwan. Fructele sale sunt foarte utile şi conţin următoarele vitamine şi elemente : vitaminele din grupa B, acidul folic, vitamina C, vitamina E, biotina, potasiul, calciul, magneziul, sodiul, etc. Litchi în reţete populare este folosit pentru întărirea inimii, eliminarea colesterolului, au efecte vasodilatoare. Litchi normalizează sistemul digestiv.

VALOAREA NUTRIȚIONALĂ pentru 100 g:
Valoare energetică 368 kcal / 1540 kJ;
grăsimi 0 g
acizi graşi nesaturaţi 0 g
carbohidraţi 92 g
zahăr 78 g
(inclusiv zaharoză) 40 g
proteine 0 g
sare 0 g

Rapid, convenabil și gustos!

În prezent, compania APL oferă partenerilor săi produse pentru frumusețe, precum și produse care contribuie la consolidarea generală a corpului.

Gama de produse este actualizată în mod constant datorită dorinței Managementului companiei de a găsi, testa și a aduce pe piață cele mai interesante dezvoltări avansate din întreaga lume.

Misiunea Companiei este dezvoltarea și progresul constant, prin urmare APL continuă să experimenteze tipuri și forme de produse, oferind partenerilor săi noi oportunități de creștere și îmbunătățire a calității vieții.

Produsele Companiei APL:

1) Ușor de utilizat

Tehnologiile avansate, care creează nu numai produsele în sine, dar și ambalajul lor, oferă confort maxim și vă permit să alegeți timpul optim pentru utilizarea lor (inclusiv în mișcare, la locul de muncă etc.).

2) Plăcut la gust

Formula dezvoltată de APL cu extracte naturale de fructe și fructe de pădure face produsele noastre plăcute la gust, în fața cărora nu puteți rezista.

3) Realizat pe baza celor mai noi tehnologii

Procesele, tehnologiile și formulele utilizate în producția de produse APL au trecut numeroase teste și au fost aprobate de experți de top din Europa și din SUA.

4) Conține numai ingrediente sigure

Produsele noastre sunt obținute prin tehnologii speciale, nu conțin produse dăunătoare, inclusiv produse modificate genetic.

De ce sunt diferite produsele APL?

  • Produse alimentare folosite pentru reactivarea, restructurarea și resetarea sistemică a memoriei celulare, cu scopul de a se genera celule noi in organism.
  • Produse naturale din plante si fructe, cu o biodisponibilitate ridicată, datorită extragerii principiilor active prin extractia cu ultrasunete si a folosirii nanotehnologiei in medicina.
  • Nanotehnologia – știința care lucrează cu atomi și molecule, care sunt extrem de mici.
  • Acumullit SA, acumulare a puteriieste o tehnologie inovativă care permite să se activeze suplimentar substanţele nutritive biologice ale componentelor naturale. În rezultatul acţiunii de potentare, membrana celulelor plantelor şi fructelor  care se folosesc în reţetele respective, devine mai fină. Aceste membrane fine «eliberează» microelemente, bioflavonoizi, acizi organici, antioxidanţi iar cu ajutorul sarcinii negative (ioni negativi) activitatea lor se fortifică. Acest melanj activat se adaugă în masa de caramelă, din care se creează drajeurile acumulative APL.
  • Tehnologie – Inovația Acumullit SA (“acumularea puterii”) a fost creată și testată în Italia de către un grup de cercetători europeni care lucrează în acest domeniu de aproximativ 25 de ani. Bazata doar pe componente naturale – plante, fructe, fructe de padure, fără utilizarea metodelor de inginerie genetică.
  • Este unică și a fost creată pentru a se pastra proprietătile benefice ale plantelor folosite
  • Conține extracte de componente naturale foarte eficiente – BIOFLAVONOIDELE.

Noutatea tehnologiei:

  • Metoda de extracție de cea mai nouă generație: utilizarea curentului de înaltă frecvență, care permite selectarea nanoparticulelor din substantele active ale ierburilor, fără fibre
  • Metoda de încapsulare.Prin extragerea componentelor active, incarcarea lor cu sarcina negativa si introducerea lor intr-o masa de melasa, se obtine un nanocontainer, care conține un complex concentrat de substanțe biologic active
  • Metoda de actiune. Acest recipient are o încărcătură negativă și în mod intenționat, în conformitate cu legile fizicii, se îndreaptă spre celule modificate patologic care au o încărcătură pozitivă, asupra membranelor lor și structurilor subcelulare, inclusiv a nucleului (datorită prezenței radicalilor oxidanți liberi +)
  • Metoda de ambalare. Produsul este conceput sub formă de drajeu, se dizolvă sub limbă și se absoarbe acolo, grație unui sistem capilar extins, ocolind tractul gastro-intestinal și se răspândește in sânge la o viteză de 150 m / s in tot corpul, interacționând cu structurile deteriorate (celule, țesuturi, organe). Datorită acestui fapt, coeficientul de asimilare a componentelor active crește de la 3-10% ( prin tractul gastrointestinal) la 95-100% !!!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Be the first to review “NRM – Drajeuri Acumullit SA pentru normalizarea nivelului zahărului din sânge”