Ulei de moringa pentru par 100 ml Imagine 1

Ulei de moringa pentru par 100 ml

130.00 lei

Impotriva imbatranirii pielii si impotriva caderii parului,un excelent antioxidant.
Uleiul de Moringa presat la rece obtinut din seminte de Moringa este recomandat pentru ingrijirea tenului si a parului

SKU: M4 Categorii: ,
  • Descriere
  • Recenzii (0)

Descriere

Impotriva imbatranirii pielii si impotriva caderii parului,un excelent antioxidant.
Uleiul de Moringa presat la rece obtinut din seminte de Moringa este recomandat pentru ingrijirea tenului si a parului. Zeatina,denumita si izvor al tineretii vesnice, ocupa un loc de top printre antioxidanti fiind foarte eficienta in tratarea semnelor vizibile de imbatranire si a petelor ce apar odata cu varsta.Rezultatele obtinute in urma folosirii uleiului de Moringa sunt uimitoare si vizibile intr-un timp foarte scurt.Tenul matur este vizibil mai luminos,mai hidratat iar ridurile sunt tinute sub control.Uleiul de Moringa este si un bun cicatrizant, fiind folosit cu succes si in tratarea eczemelor.Se aplica in mod repetat in zona afectata.Utilizat pentru intretinerea parului,uleiul de Moringa reduce cu pana la 50% caderea firelor de par inca de la prima spalare.Se aplica direct pe scalp si se lasa sa actioneze.Pentru hidratare,se aplica pe toata lungimea parului. Parul va capata un aspect sanatos si ingrijit,fiind suficienta aplicarea a doar catorva picaturi de ulei. In tarile asiatice Uleiul de Moringa este folosit si pentru indepartarea mirosului neplacut de transpiratie.
Uleiul de Moringa este unul dintre cele mai nutritive uleiuri din lume fiind un
inlocuitor de crema antirid si anti imbatranire;
balsam de par;
ulei de aromaterapie;
ulei de masaj;
lotiune de corp;
parfum in combinatie cu alte ingrediente naturale aromatice.
Uleiul de moringa, hranitor si extrem de bogat in multi vitamine, este un remediu topic excelent pentru piele si par, putand fi folosit atat pentru masaj cat si pentru ingrijirea, hranirea si hidratarea pielii.
Uleiul de calitate excelenta cu peste 73% acid oleic poate fi folosit inclusiv pentru gatit, reprezentand o alternativa sanatoasa ce aduce un plus nutritional imens oricarei mese astfel preparate. Uleiul de moringa este folosit in mod traditional pentru gatit de secole in zonele din care arborele este originar.
Folosirea uleiului de Moringa cu scop cosmetic este relativ mai recenta, numeroase companii de cosmetice incepand sa recunoasca imensul potential al acestui ulei hidratant, hranitor si incredibil de versatil.
Moringa de cea mai buna calitate,cultivata in zonele ecologice din Tenerife.
Folosit ca si tratament de par, uleiul de Moringa stopeaza caderea parului! Asigura hidratare si un aspect de par sanatos si ingrijit ! Varfurile despicate vor fi doar amintire.
Obtinut din seminte de Moringa acest produs se caracterizeaza printr-o concentratie mare de acizi grasi de lant mediu.Acesti acizi sunt foarte stabili dpdv chimic deoarece nu oxideaza si nu rancezesc atat timp cat deshidratarea are loc la temperature corpului,nu peste 40’C.
Semintele de Moringa contin ioni pozitivi,de aceea au un “efect lotus” care ajuta la detoxifierea pielii.Si particulele de murdarie rezultate din poluare ,praf,polen,smog sunt incarcate pozitiv.Pentru ca si uleiul de seminte este incarcat pozitiv,respinge impuritatile.
Uleiul de Moringa este un produs extreme de stabil conform testului Rancimat,in cadrul caruia uleiul este expus unui current de aer de 100’C.Nu oxideaza.Acizii oleici fac pielea catifelata si ii reda elasticitate si suplete.Acidul behenic asigura o alicare uniforma a uleiului si protejaza pielea de efectele radicalilorliberi.
Zeatina este un mijloc de intinerire a pielii.Uleiul de Moringa ajuta si in cazul arsurilor solare si intepaturilor de insecte.In ambele cazuri se aplica pe suprafata afectata.De asemenea este recomandat si pentru ingrijirea parului,oferind stralucire si hidratare.

Cantitate: 100 ml

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Be the first to review “Ulei de moringa pentru par 100 ml”