• ACAI BIO – 100% SUC PUR (500 ml)

  0 out of 5

  Sucul de Acai 100% natural, este produs din fructele de Acai, care se întâlnesc în regiunea Amazonului. Fructul de Acai are o textură bogată și cremoasă, gustul este dulce. Conține indice înalt de Omega 6 si Omega 9. Deseori se fac referiri la acest fruct ca la un aliment Anti-îmbătrânire , de fapt, cel mai potent din lume. Acai-ul este renumit pentru proprietățile sale în menținerea sănătății. Pentru vegetarieni, sucul de Acai este un izvor de vitamine și minerale pentru completarea dietei.

  80.00 lei 72.00 lei
 • Accelerator bronz – Pentru un bronz rapid, natural şi seducător!

  0 out of 5

  Pentru un bronz rapid, natural şi seducător!

  92.00 lei 70.00 lei
 • Afin Extract (60 comprimate)

  0 out of 5

  Afin Extract este soluția eficientă, demonstrată științific, pentru menținerea sănătății ochilor, protecția retinei, prevenirea degenerescenței maculare și a cataractei. Extractul garantează cantitatea optimă si eficientă a substanțelor importante precum antocianidinele(responsabile de regenerarea și repararea vaselor), taninul (cu proprietăți hipoglicemiante), glucochinina și mirtilina (care susțin reducerea nivelului de zahăr din sânge).

  35.00 lei 31.50 lei
 • ALGĂ CALCAROASĂ 180 cps

  0 out of 5

  Calciul contribuie la coagularea normala a sangelui, la metabolismul energetic normal, la o neurotransmisie normala, la functionarea normala a enzimelor digestive, la procesul de diviziune si diferentiere celulara; Magneziul contribuie la reducerea oboselii si extenuarii,la mentinerea echilibrului electrolitic, la metabolismul energetic normal, la functionarea normala asistemului nervos si muscular, la sinteza normala a proteinelor,la mentinerea santatii psihice; Calciul si Magneziul contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor. Fierul: contribuie la sinteza normala a hemoglobinei si la functionarea normala a sistemului imunitar, sustine functiile cognitive ale creierului si diviziunea celulara normala.

  85.00 lei 80.75 lei
 • ALOE VERA BIO – 100% SUC PUR (500 ml)

  0 out of 5

  Această Aloe Vera cu 5.500 MPS este din producţie organică certificată şi probabil una din cele mai bune de pe piaţă.

  Aloe Vera nu provine din concentrate, nici nu este reconstituită.

  50.00 lei 45.00 lei
 • Apă Micelară – 200 ml

  0 out of 5

  Apa micelară curăță delicat dar în profunzime pielea, îndepărtează foarte bine impuritățile și reziduurile de machiaj. Se folosește pentru curățirea feței, a gâtului și a decolteului, pentru toate cutele pielii, fără a perturba echilibrul natural și umiditatea acesteia.

  81.00 lei 61.00 lei
 • ARONIA BIO – 100% SUC PUR (500 ml)

  0 out of 5

  Aronia suc 100% pur ajută și la scăderea nivelului de zahăr din sânge, obezitate, tensiune arterială ridicată, nivel de colesterol anormal. O dietă care include suc de aronia imbunătățește răspunsul la insulină și ajută în scăderea glucozei din sânge. Studiile au arătat că participanții care au consumat un pahar de suc de aronia pe zi timp de 6 săptămâni au resimțit o schimbare de 22% în ceea ce privește sensibilitatea la insulină.

  50.00 lei 45.00 lei
 • Bandaj Spate Premium Silver MAGNAWELL

  0 out of 5

  Bandajele Premium Silver MAGNAWELL cuprind ultimele descoperiri în domeniul magnetizării sub forma câmpurilor magnetice alternative cu o mare adâncime de acționare.

  672.00 lei 504.00 lei
 • Bandaj Universal Premium Silver MAGNAWELL

  0 out of 5

  Magneții au fost folosiți în caz de fracturi încă din vremuri străvechi. Aceștia stimulează circulația și creșterea oaselor. Vasele de sânge se dilată, metabolismul celulei este ajutat, iar celulele produc substanță osoasă

  627.00 lei 470.00 lei
 • Biorezonanta (scanare) + Rezonanta cunatica magnetica (evaluare)

  0 out of 5

  Scanerul inteligent Biomedis scaneaza intregul organism si ne ofera un raport detaliat al starii de sanatate.( paraziti, bacterii, oua, fungi, organe afectate, starea coloanei vertebrale, electromagnetism uman).

  Analizatorul de rezonanta cuantica magnetica efectueaza 28 de analize ale principalelor sisteme si ofera un raport detaliat cu privire la predispozitiile clinice ( viitoarele probleme de sanatate).

   

  200.00 lei 60.00 lei
 • Branțuri Piele MagnetWalk

  0 out of 5

  REDUCEREA ESTE VALABILA PENTRU MASURA 35-35!!! 

   

  Branțurile din piele cu magneți de neodim de înaltă calitate de la MagnetWalk sunt o bucurie zilnica pentru dvs. și picioarele dvs.!

  230.00 lei 145.00 lei
 • CĂTINĂ BIO 100% Suc Pur (500 ml)

  0 out of 5

  Sucul pur din cătină presată la rece întărește sistemul imunitar, conține un aport mare de vitamina C, vitaminele B, fier, sodiu, potasiu, ingrediente esențiale pentru un organism revigorat, reduce nivelul de colesterol, îmbunătățește circulația sângelui și este un aliat de nădejde în tratarea problemelor cardiologice sau chiar în cazul dietelor.

  50.00 lei 45.00 lei
 • Ceai Fohow Liuwei Cha – Adjuvant cardiovascular și anticancerigen (25 pliculețe)

  0 out of 5

  Ceaiul „Liuwei” este un produs excelent pentru sănătate, ce vine în întâmpinarea exigențelor vieții moderne.

  Ceaiul vă va proteja de boli vasculare ale inimii și creierului, diabet și alte boli. 

   

  Mai mult, ceaiul va ajuta organismul să normalizeze activitatea stomacului și a intestinelor, prevenind apariția în organism a depozitelor de grăsimi și formarea celulitei.

  100.00 lei 75.00 lei
 • CIUPERCA TIBETANĂ

  0 out of 5

  Contine un extract de inalta puritate din Ciuperca tibetana (Cordyceps sinensis), potentat de Sofranul de India (Curcuma longa). Aceasta combinatie este printre cele mai puternice antitumorale din lume, dar nu doar atat: Ciuperca tibetana este eficienta si in afectiunile ficatului (hepatita, ciroza), in cele respiratorii (infectii, astm),fiind deopotrivă imunostimulator si imunomodulator (fiind asadar recomandata si in sensibilitate la infectii, dar si in afectiuni auto-imune).

  100.00 lei 95.00 lei
 • Clorofilă lichidă (500 ml)

  0 out of 5

  O curiozitate despre clorofilă este aceea că structura sa moleculară se aseamănă mult cu cea a sângelui. Moleculele responsabile de culoarea roșie a sângelui și de transportul oxigenului, cunoscute sub denumirea de hemoglobină, au o structură foarte similară cu cea a clorofilei, cu excepția atomului central: în hemoglobină acesta este compus în principal din fier, iar în clorofilă din magneziu, tocmai de aceea clorofila este denumită pe bună dreptate ca fiind “sângele verde”.

  80.00 lei 72.00 lei
 • COENZIMA Q10

  0 out of 5

  Este o substanță 100% naturală, asemănătoare unei vitamine, substanță care se găsește în fiecare celulă a corpului omenesc. Are rol de protecție a inimii, a mușchilor și articulațiilor, mărește imunitatea, ține la distanță deficiențele imunitare, bolile degenerative ale creierului.

  100.00 lei 95.00 lei
 • Colagen marin Forte + Vitamina B3 + Vitamina C (60 cps)

  0 out of 5

  Colagenul este principala proteină structurală care se găsește în diverse țesuturi conjunctive. Fiind principalul component al țesutului conjunctiv, colagenul este cea mai răspândită proteină din corp, reprezentând aproximativ 25% până la 35% din cantitatea totală de proteine. Se găsește majoritar în țesuturi conjunctive fibroase: tendoane, ligamente, piele, mușchi, oase, vase de sânge și sistemul digestiv.

  70.00 lei 63.00 lei
 • COMPLEX B NATURAL

  0 out of 5

  Este extras din surse 100% naturale (varietăți de drojdie de bere) și conține nu mai puțin de opt vitamine (B1, B2, B3,B5,B6,B7, B9 și B12), esențiale în funcționarea sistemului nervos, imunitar, endocrin, etc. Vitaminele B naturale se recomandă în toate cazurile de infecții recidivante, de afecțiuni tumorale, de convalescență (inclusiv după intervențiile chirurgicale).

  60.00 lei 57.00 lei
 • CORDYCEPS FORTE 120 cps

  0 out of 5

  Cordyceps sinensis este un organism niciodată întâlnit la sub 4000 de metri altitudine, întrucât se dezvoltă doar în golurile alpine, deasupra limitei la care crește vegetația forestieră. Savanții europeni care au întâlnit-o prima oară în Tibet i-au dat ciupercii denumirea științifică de Cordyceps, ceea ce s-ar traduce din greaca veche prin „iarba vie”. Utilizată intern, ciuperca tibetană este celebră în toată lumea pentru efectele sale uimitoare în combaterea cancerului și a tuturor formelor de tumori, dar și pentru reîntinerire sau întărirea imunității.

  100.00 lei 95.00 lei
 • CORDYCEPS FORTE 60 cps

  0 out of 5

  Cordyceps sinensis este un organism niciodată întâlnit la sub 4000 de metri altitudine, întrucât se dezvoltă doar în golurile alpine, deasupra limitei la care crește vegetația forestieră. Savanții europeni care au întâlnit-o prima oară în Tibet i-au dat ciupercii denumirea științifică de Cordyceps, ceea ce s-ar traduce din greaca veche prin „iarba vie”. Utilizată intern, ciuperca tibetană este celebră în toată lumea pentru efectele sale uimitoare în combaterea cancerului și a tuturor formelor de tumori, dar și pentru reîntinerire sau întărirea imunității.

  55.00 lei 52.25 lei
 • Crema antireumatica – Ameliorează durerea și reda mobilitatea! 250 ml

  0 out of 5

  În termen laic “reumatism” acoperă o gamă largă de simptome cum ar fi durerile musculare, articulare sau ale tendoanelor.

  90.00 lei 68.00 lei
 • Crema antirid pentru fata 50 ml

  0 out of 5

  Crema anti-rid este creată pentru a împiedica apariţia ridurilor sau pentru a le netezi pe cele existente. Se recomandă folosirea acesteia după vârsta de treizeci de ani. Se foloseşte în combinaţie cu crema de zi şi/sau cea de noapte.

  189.00 lei 142.00 lei
 • Cremă CC-Naturală – 50 ml

  0 out of 5

  Crema naturală CC hrănește profund pielea și în același timp are toate calitățile unui make-up perfect.

  181.00 lei 136.00 lei
 • Crema fata de zi Natural Beauty 50 ml

  0 out of 5

  Protecţie şi îngrijire totală pe toata durata zilei.
  Crema de zi este creată pentru a proteja şi a îngriji pielea pe durata întregii zile. Este uşoară şi se absoarbe repede, fiind ideală ca bază pentru machiaj. Substanţele active din cremă stimulează circulaţia şi transferul de substanţe, revigorând astfel pielea.

  171.00 lei 128.00 lei
 • Crema fata regeneratoare Natural Beauty 50 ml

  0 out of 5

  Crema este bogată în substanţe active şi conţine o concentraţie mai mare de zeolit, care este un detoxifiant şi un antioxidant puternic.

  189.00 lei 141.00 lei
 • Crema pentru vene – Stimulează circulația periferică, reduce efectele insuficienței venoase 250 ml

  0 out of 5

  Momentan nu este pe stoc!

  Venele sunt vase sangvine prin care sângele circulă la nivelul brațelor, picioarelor și organelor interne către inimă.

  90.00 lei 68.00 lei
 • Crema reparatoare 50ml

  0 out of 5

  Cremă reparatoare pentru tenul cu impurităţi şi probleme!

  197.00 lei 150.00 lei
 • CURCUMA BIO – SUC 100% PUR

  0 out of 5

  Turmericul este un compus ce se găsește în rădăcina plantei Curucuma longa din familia Ghimbirului. Are o coajă tare, de culoare maro și miezul portocaliu închis. A fost recoltat de-a lungul sutelor de ani în Indonezia și India de sud, unde avea un important rol în tradițiile mai multor culturi.

  80.00 lei 72.00 lei
 • Curcumin Organic + Piperină (60 capsule)

  0 out of 5

  Conform studiilor clinice, curcuminul are un rol benefic în îmbunătățirea și menținerea stării de sănătate. Suprimă formarea tumorilor. Turmericul este, probabil, cel mai bun aliment anticancer care există.

  35.00 lei 31.50 lei
 • Deodorant crema cu menta si lavanda 50ml

  0 out of 5

  Protecţie blândă şi răcoritoare întreaga zi!

  94.00 lei 75.00 lei
 • Deodorant crema cu rozmarin si lamaie 50ml

  0 out of 5

  Protecţie blândă cu arome citrice, întreaga zi!

  94.00 lei 75.00 lei
 • Detoxamin Acai Slim Plus 90 cps

  0 out of 5

  Partea cea mai rea intr-o cura de slabire sunt durerile de stomac, provocate de foame.

  Intr-o cura de slabire, in primul rand trebuie eliminate snacks-urile, mancarea de tip fast-food.

  Atunci cand ne hotaram sa incepem o dieta si sa consumam alimente sanatoase, stomacul nostru incepe sa „mormaie” de foame, uneori atat de tare, incat vrea sa va faca sa trisati, sa mancati din nou nesanatos si mai mult decat necesar.

  232.00 lei 186.00 lei
 • Detoxamin Royale – Zeolit Activat cu Laptisor de Matca 90 cps

  0 out of 5

  Laptisorul de matca regenereaza corpul, pielea si parul, contribuie la cresterea celulelor, intareste masa musculara, stimuleaza refacerea rapida dupa boala, imbunatateste starea generala a persoanelor epuizate si deprimate, mareste capacitatea de efort fizic, imbunatateste imunitatea, incetineste imbatranirea, stimuleaza regenerarea sangelui, accelereaza cresterea si dezvoltarea corpului si mareste capacitatea de lucru, actioneaza ca energizant, normalizeaza tensiunea sanguina si sprijina sanatatea intregului organism.

  225.00 lei 169.00 lei
 • Dolomită Pură 180 cps

  0 out of 5

  Această colecție de minerale conține calciul – aproximativ 30% din compoziția acestei roci este acest mineral, care alcătuiește structura de rezistență a corpului uman; magneziul– este conținut într-o proporție de peste 20% în dolomită, fiind vital pentru activitatea nervoasă, cardiacă; potasiul –este prezent în cantități mari în organismul uman, fiind vital pentru sănătatea inimii, pentru normalizarea presiunii arteriale

  100.00 lei 95.00 lei
 • Emulsie Uleioasa pentru Corp 200 ml

  0 out of 5

  Emulsia uleioasă conţine compuşi atent selectionati care hrănesc şi îngrijesc pielea perfect, în profunzime. Este excelentă pentru pielea uscată sau matura, iar rezultatele se văd chiar după prima utilizare. Emulsia uleioasă este perfectă şi pentru masaj, în îngrijirea profesională.

  198.00 lei 148.00 lei
 • Fohow – Balsam corporal energetic – multiple actiuni benefice asupra sanatatii

  0 out of 5
  260.00 lei 230.00 lei
 • Fohow – Capsule Fohow Linchzhi Cordyceps – reglarea sistemului nervos

  0 out of 5

  Capsulele „Linchzhi” îmbunătățesc eficient fluxul de sânge la nivelul creierului și al măduvei spinării, susțin alimentarea cu oxigen a celulelor nervoase și cu substanțele necesare, regenerează celulele encefalului afectate, reînnoiește interacțiunea acestora și accelerează transferul de informații.

  170.00 lei 140.00 lei
 • Fohow – Centura lombara – multiple actiuni in folosul sanatatii

  0 out of 5
  2,500.00 lei 2,100.00 lei
 • FOHOW – Centură termică pentru umeri – Terapie termică de faradizare

  0 out of 5
  2,500.00 lei 2,100.00 lei
 • Fohow – Elixir Sanbao Cordyceps cu extract de furnica – pentru sistemul respirator si imunitate 4x30ml

  5.00 out of 5

  Reduce obstrucția bronșică și îmbunătățește circulația sângelui în sistemul respirator și în organele pelviene inferioare, normalizează funcția organelor sistemului urogenital, reglează cantitatea de colesterol din sânge.

  280.00 lei 240.00 lei
 • Fohow – Genunchiere multifunctionale

  0 out of 5
  2,500.00 lei 2,100.00 lei
 • Fohow – Haicao Gai – pastile de calciu din alge marine – sursa puternica de vitamine si minerale

  0 out of 5

  Indicaţii:
  ⦁ Procesele de îmbătrânire
  ⦁ Lipsa de vitamine și minerale
  ⦁ Dereglarea glandei tiroide
  ⦁ Permeabilitate crescută a pereților vaselor de sânge, sângerare
  ⦁ Alergii, diateze (predispoziția la anumite boli)
  ⦁ Boli de piele (erupții cutanate, eczeme, psoriazis)
  ⦁ Osteoporoză, rahitism, prevenirea și tratamentul artritei
  ⦁ Sindromul picioarelor neliniștite și crampe musculare
  ⦁ Perioada de menopauză și post-menopauză
  ⦁ Cazuri de fracturi osoase
  ⦁ Pentru copii și adolescenți-dezvoltarea aparatului locomotor
  ⦁ În cazuri de tulburări de concentrare a atenției
  ⦁ În cazul consumului de băuturi acidulate

  200.00 lei 175.00 lei
 • FOHOW – Ser regenerator cu minerale pentru reintinerire (2x10ml+2 pulverizatoare)

  0 out of 5

  Continut:

  1,300.00 lei 990.00 lei
 • Fohow – Lichid Oral “Sanqing” – Curățarea organismului la superlativ

  0 out of 5

  Momentan nu este pe stoc

  280.00 lei 240.00 lei
 • Fohow – Pasta Meigui din Oligozaharide de trandafir – detox, imunitate, digestie

  0 out of 5
  120.00 lei 90.00 lei
 • Fohow centură cervicală termică de Faradizare (Fohow neck belt)

  0 out of 5
  650.00 lei 600.00 lei
 • Fohow Guyfei Bao – Ovule Intravaginale (6 cps/cutie)

  0 out of 5

  Realizate conform rețetelor antice chinezești, capsulele tamponizate (tampoane) Guyfei Bao au devenit unul dintre cele mai bune mijloace pentru a face o femeie mai frumoasă și mai fericită.

  Ele nu numai că au un efect de reglare, deodorizare, tonifiere și curățare, dar pot ajuta și în cazuri de infertilitate.

  170.00 lei 150.00 lei
 • Fohow Oral Liquid Pheonix Cordyceps & Linchzhi – imunitate, digestie, adjuvant cancer, paleta larga de actiune

  0 out of 5
  200.00 lei 180.00 lei
 • GARCINIA EXTRACT FORTE

  0 out of 5

  Este un produs care are in componenta sa doua extracte din fructele plantei Garcinia cambogia, alaturi de o sare de potasiu. Este printre cele mai bune produse pentru eliminarea tesutului adipos inestetic, in special a celulitei. Studiile arata ca administrarea extractului de garcinia dubleaza sau chiar tripleaza efectele benefice ale exercitiilor fizice si al masajului.

  100.00 lei 95.00 lei
 • Ghimbir Detox 120cps

  0 out of 5

  Este o plantă provenită din India, o regiune legendară, care de-a lungul mileniilor s-a dovedit a fi un adevărat rezervor de fructe şi de plante de leac pentru întreaga planetă.

  Se folosesc rădăcinile foarte bine dezvoltate ale plantei, ramificate, cu coaja de culoare bej-cenuşie şi cu un gust puternic picant. Deşi e foarte folosit în alimentaţie, ghimbirul este considerat o plantă medicinală de primă mână, sute de studii medicale foarte bine documentate fiindu-i consacrate în ultimii ani.

  80.00 lei 76.00 lei
 • Ghimbir Detox 60cps

  0 out of 5

  Este o plantă provenită din India, o regiune legendara, care de-a lungul mileniilor s-a dovedit a fi un adevărat rezervor de fructe şi de plante de leac pentru întreaga planetă.

  Se folosesc rădăcinile foarte bine dezvoltate ale plantei, ramificate, cu coaja de culoare bej-cenuşie şi cu un gust puternic picant. Deşi e foarte folosit în alimentaţie, ghimbirul este considerat o plantă medicinală de primă mână, sute de studii medicale foarte bine documentate fiindu-i consacrate în ultimii ani.

  45.00 lei 42.75 lei
 • Ghimbir extract 120cps

  0 out of 5

  GHIMBIR EXTRACT FORTE

  Gingerolul, un principiu activ din ghimbir, este un puternic inhibitor al dezvoltării celulelor maligne. Proliferarea formațiunilor canceroase este pur și simplu blocată în prezența extractului de ghimbir și aceasta în foarte multe afecțiuni oncologice. Mai mult, în unele celule canceroase ghimbirul activează așa-numita apoptoză, adica moartea programată a unor celule, care altfel s-ar divide încontinuu, constituind ceea ce numim formațiuni tumorale. Dintre localizările bolii canceroase, în care ghimbirul s-a dovedit a fi activ menționăm: cancerul mamar, cancerul de colon, cancerul de rect, cancerul ovarian, cancerul renal, cancerul de piele, precum și în limfoame.

  80.00 lei 76.00 lei
 • Ghimbir extract 60cps

  0 out of 5

  GHIMBIR EXTRACT FORTE

  Gingerolul, un principiu activ din ghimbir, este un puternic inhibitor al dezvoltării celulelor maligne. Proliferarea formațiunilor canceroase este pur și simplu blocată în prezența extractului de ghimbir și aceasta în foarte multe afecțiuni oncologice. Mai mult, în unele celule canceroase ghimbirul activează așa-numita apoptoză, adica moartea programată a unor celule, care altfel s-ar divide încontinuu, constituind ceea ce numim formațiuni tumorale. Dintre localizările bolii canceroase, în care ghimbirul s-a dovedit a fi activ menționăm: cancerul mamar, cancerul de colon, cancerul de rect, cancerul ovarian, cancerul renal, cancerul de piele, precum și în limfoame

  45.00 lei 42.75 lei
 • Ginkgo 80 cps

  0 out of 5

  Ginkgo este cel mai vechi arbore cu calitati terapeutice. Desi el a supravietuit unei lumi disparute,aproape toate partile sale scoarta , mugurii, fructele si in special frunyele inca demonstreaza cproprietati medicinale deosebite.

  232.00 lei 162.00 lei
 • Ginko Biloba Extract (60 tablete)

  0 out of 5

  Extractul din frunza Ginkgo contribuie la circulația sanguină la nivel cerebral, ajută la menținerea funcției cognitive, stimulează procesele de memorare și capacitățile mentale.

  30.00 lei 27.00 lei
 • GRAVIOLA BIO – 100% SUC PUR (500 ml)

  0 out of 5

  Sucul 100% pur din Graviola este folosit în principal în sistemele de medicină tradiţională bazată pe plante medicinale pentru infecţii parazitare şi cancer. De asemenea, este folosit în unele sisteme de medicină tradiţională bazată pe plante medicinale pentru proprietăţile sale sedative şi antispasmodice.

  Graviola este de un real ajutor si in cazul urmatoarelor afectiuni: colită, diaree, dizenterie, febre, hidropizie, suc, producţie de lapte de către glandele mamare, inflamaţii cavitate bucală, paraziţi, tranchilizant.

  80.00 lei 72.00 lei
 • Inima Magnetica Terapeutica Energetix

  0 out of 5

  Briosa-Inima Magnetica Terapeutica Energetix
  Putere : 2000 Gauss

  Terapia cu bijuterii magnetice
  Bijuteriile magnetice au efecte benefice asupra sanatatii, fiind folosite cu succes in magnetoterapie. Purtate permanent asupra dumneavoastra sau in diverse locuri ale corpului, ele va vor imbunatati starea de sanatate.

  202.00 lei 121.20 lei
 • Laminina – 30 cps

  5.00 out of 5

  Produs pe baza de precomanda, livrarea in 1-2 saptamani!!

  Cumpara Laminina direct de la producator la cel mai mic pret! Detalii click aici!

  LAMININA actioneaza cu succes asupra multor afectiuni, considerate incurabile: autism, leucemie, cancer, diabet, atac de cord, parkinson, disfunctii ale rinichilor, tuberculoza, epilepsie, disfunctii sexuale, psoriazis, obezitate, artrita, astm, reumatism, ulcer, sida, depresie, eczema, endiometroza, impotenta, boli de ochi, hemoroizi, tensiune, hepatita, ciroza, insomnie, fibroame, varice, tumori, ovare polichistice, scleroza in placi, pancreatita, infertilitate sexuala, lupus, vitiligo, prostata, colesterol, memorie, intinerire, amplificator celule stemm, echilibrare emotionala, etc.

  260.00 lei 230.00 lei
 • Lanbena – curăță porii, te scapă de punctele negre, de grăsime și de comedoane simplu și rapid!

  0 out of 5

  Livrarea comenzii in Bucuresti se face in aceeasi zi, sau in tara in 24h!

  Pret redus la mai multe bucati comandate!

  Pachetul conține și 60 șervețele pentru aplicarea cremei!

  120.00 lei 59.00 lei
 • Lapte demachiant pentru fata 200 ml

  0 out of 5

  Pentru o piele fina şi perfect curată. Primul pas, foarte important în îngrijirea pielii, este curăţirea corectă şi detaliată a feţei. Aceasta permite celorlalte preparate pe care le folosim pentru îngrijire să aibă un efect maxim.Impurităţile din atmosferă, machiajul, îmbâcsesc porii şi dau pielii un aspect cenuşiu, lipsit de vitalitate.

  171.00 lei 128.00 lei
 • Maca Extract (30 capsule)

  0 out of 5

  Maca este o plantă consumată tradițional de popoarele din America de Sud. Ea era apreciată pentru creșterea virilității și pentru acțiunea sa tonică și revigorantă. Efectele benefice ale acesteia se manifestă atât asupra aparatului reproducător masculin, cât și al celui feminin.

  30.00 lei 27.00 lei
 • Mască pentru relaxare MagnetRelax

  0 out of 5

  Există încă o mulţime de incertitudini referitoare la durerea nevralgică, cauza poate izvorî chiar din celulele nervoase. Fiecare celulă are propriul său metabolism neîntrerupt. Acest lucru produce o activitate bioelectrică cu o tensiune ce măsoară între 60 şi 90 de mii de volţi.

  410.00 lei 307.00 lei
 • MASLIN EXTRACT FORTE 180 cps

  0 out of 5

  Asociaza efectul antiinfectios si reglator al metabolismului, al extractului pur de frunze de maslin, cu actiunea imunostimulenta a radacinii de Astragalus. Rezultatul este un produs extrem de eficient in caz de infectii gripale, ca adjuvant in infectii bacteriene sau fungice, infectii herpetice, cu virusi hepatici, gripali. 

  100.00 lei 95.00 lei
 • Merișor BIO 100% suc pur (500 ml)

  0 out of 5

  În compoziţia merisorului veţi regăsi acizi (citric, lactic), proteine, vitamina A, B1, B2, B3, C, E, dar şi uleiuri şi săruri minerale.

  Consumul zilnic de merisor formează un zid de protecţie împotriva bacteriilor patogene, cum ar fi E.coli, Helicobacter pylori (responsabilă pentru ulcerul gastric), Streptococcus mutans (principala responsabilă pentru cariile dentare).

  Responsabile pentru acest beneficiu medical sunt proantocianidele din merişoare: acestea acţionează împotriva diferitelor bacterii, evitând fixarea lor la mucoasa anumitor organe.

  Această implicare a merişoarelor la nivel bacterian se poate traduce printr-un suport de bază faţă de organismul uman.

  60.00 lei 54.00 lei
 • Merișor Extract 2400 mg (60 comprimate)

  0 out of 5

  Merişorul este utilizat în tratarea inflamaţiilor urogenitale (cistite acute şi cronice, uretrită, leucoree, pielonefrită). De asemenea, s-a consemnat faptul că merişorul reduce mirosul urinei – efect benefic pentru vârstnicii care suferă de incontinenţă. Sucul de merişor este folosit pentru prevenirea aglomerării de bacterii printre dinţii, cauza formării tartrului şi a cariilor dentare. Vitamina C din fruct, împreună cu mineralele antioxidante, poate preveni gripa şi guturaiul.

  35.00 lei 31.50 lei
 • Micoactive Chaga Extract – Energia de zi cu zi!

  0 out of 5

  Certificari-Micoactive 

  Energia de zi cu zi!

  232.00 lei 175.00 lei
 • Micoactive Cordyceps CS-4 Extract 80cps – Leacul bun la toate!

  0 out of 5

  Certificari-Micoactive

  Leacul bun la toate!

  232.00 lei 175.00 lei
 • Micoactive Coriolus Extract – Protectie si imunitate!

  0 out of 5

  Certificari-Micoactive

  Protectie si imunitate!

  232.00 lei 175.00 lei
 • Micoactive Hericium Extract 80cps – Puternic din interior!

  0 out of 5

  Certificari-Micoactive

  Puternic din interior!

  232.00 lei 175.00 lei
 • Micoactive Reishi Extract – Tinerete fara batranete!

  0 out of 5

  Certificari-Micoactive

  Tinerete fara batranete!

  232.00 lei 175.00 lei
 • MSM Natural capsule 180 cps

  0 out of 5

  Produsul este conceput pentru prevenirea și combaterea afecțiunilor articulare cauzate de uzură, procese auto-imune sau degenerative și conține cele mai puternice remedii contra afecțiunilor articulare. Eficiența formidabilă a acestui produs se datorează asocierii a două categorii de ingrediente 100% naturale.

  100.00 lei 95.00 lei
 • MSM Natural Cremă 200 ml

  0 out of 5

  Este o cremă bazată pe o substanță organică, numită MSM (prescurtare de la metilsulfonilmetan), destinată afecțiunilor articulare și nevralgiilor. MSM-ul este prezent în mod natural în anumite celule de la nivelul pielii, numite melanocite, dar și în unele țesuturi elastice.

  În ultimii ani, i-au fost dedicate mai multe studii, care au demonstrat eficiența sa atunci când este administrat, intern și extern, în afecțiunile reumatice. În această cremă, însă, alături de MSM, există alte câteva component active: extractul de ardei iute, extractul stadardizat de Harpagophytum, uleiul de pin.

  80.00 lei 76.00 lei
 • MULTIVITAMINE SI MINERALE 120 cps

  0 out of 5

  Prin complexitatea compoziției, produsul ajută la completarea necesarului de minerale și vitamine al organismului.

  80.00 lei 76.00 lei
 • Noni BIO 100% suc pur (500 ml)

  0 out of 5

  Sucul de Noni este elaborat din fructul de Noni, cultivat in insulele Pacificului de Sud, mai exact in Tahiti; utilizand metode traditionale si este un produs de inalta calitate. Fructul Noni provine de la copacul Morinda Citrifolia, iar sucul sau este cunoscut ca fiind de culoare maro-rosiatica. Noni are o savoare puternica si nu e dulce.

  70.00 lei 63.00 lei
 • Oferta 2x Lactoferrin Gold 1.8

  0 out of 5

  Comanda 1 produs Lactoferrin Gold 1.8 aici

  Comanda oferta de 5 produse Lactoferrin Gold 1.8 aici  

  Lactoferină: o proteină care se găsește în lapte, lacrimi, mucus, bilă și unele celule albe din sânge.În timpul proceselor metabolice lactoferina este în mod regulat consumată pentru suportul mai multor funcţii ale organismului.

  380.00 lei 350.00 lei
 • Oferta 5x Lactoferrin Gold 1.8

  0 out of 5

  Comanda 1 produs Lactoferrin Gold 1.8 aici

  Comanda oferta de 2 produse Lactoferrin Gold 1.8 aici  

  Lactoferină: o proteină care se găsește în lapte, lacrimi, mucus, bilă și unele celule albe din sânge.În timpul proceselor metabolice lactoferina este în mod regulat consumată pentru suportul mai multor funcţii ale organismului.

  950.00 lei 750.00 lei
 • Omega 3 ulei de pește 500 mg + Vitamina E 5mg (60 cps)

  0 out of 5

  Omega 3 este un grup de acizi grași esențiali care pot fi aprovizionați doar prin dietă alimentară, deoarece organismul uman nu este capabil să-i producă el însuși. Omega 3 susține sănătatea ochilor și a sistemului nervos, precum și a sistemului cardiovascular.

  25.00 lei 22.50 lei
 • Panactive Bio-Maca 80 capsule – Creste libidoul, stimuleaza fertilitatea!

  0 out of 5

  Creste libidoul, stimuleaza fertilitatea!

  230.00 lei 175.00 lei
 • Panactive Curcuma Blatt 80 cps

  0 out of 5

  Sprijină sistemul imunitar, funcţia hepatică şi biliară.

  Originară din India şi utilizată de peste 2.000 de ani, curcuma fascinează cercetătorii din întraga lume, datorită calităţilor terapeutice pe care le posedă. 

  232.00 lei 162.00 lei
 • Panactive Guarana Blatt 80 cps

  0 out of 5

  Energizează, creşte vitalitatea şi capacitatea de rezistenţă.

  Guarana (Paullinia Cupana), stimulează procesele de gândire, memoria şi vigilenţa şi este un bun antioxidant; se recomandă pentru reducerea stresului oxidativ (mai ales la sportivi).

  232.00 lei 162.00 lei
 • Panactive Oliven – Blatt 80 cps

  0 out of 5

  Pentru un sistem cardio-vascular sănătos!

  Frunza de măslin ascunde comori de sănătate greu de bănuit.

  Lista aplicaţiilor terapeutice ale acestei plante este incredibilă, fiind susţinută de o cercetare ştiinţifică solidă şi de o tradiţie medicală extrem de veche.

  232.00 lei 162.00 lei
 • Panactive OPC + C 80 cps

  0 out of 5

  Datorita efectelor de stabilizare si intarire a peretilor venosi, reducerea vascozitatii sangelui si fragilitatii capilarelor, OPC este un produs cu efect cardioprotector foarte ridicat. Combinatia extractelor de samburi de struguri cu acerola care are un continut foarte ridicat de vitamina C face din acest produs un sustinator important al sistemului imunitar.

  232.00 lei 162.00 lei
 • Panactive Urtica – Urzica 80 cps

  0 out of 5

  Ajută la îndepărtarea nisipului şi pietrei de la rinichi, are acţiune benefică asupra infecţiilor căilor urinare, elimină acidul uric în exces tratând guta, ajută în retenţia urinară! Modul de prelucrare face ca urzica din Panactive Urtica să fie uşor asimilată şi absorbită direct la nivel celular.

  232.00 lei 162.00 lei
 • Panactive Weihrauch – Extract de tamaie 80 cps

  0 out of 5

  Răşina de Boswellia are puternic efect antiinflamator şi este recomandată în: poliartrita reumatoidă, reumatism cronic degenerativ, artroză, spondiloză, osteoporoză, metastaze, mai multe tipuri de cancer si topirea tumorilor. Întăreşte masa osoasă şi structura sistemului osos. 

  232.00 lei 162.00 lei
 • Passiflora cu Magneziu 90 cps

  0 out of 5

  Passiflora sustine activitatea mentala si poate induce relaxarea in situatii de stres si tulburari de somn. Magneziul contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si muscular, la mentinerea sanatatii psihice, la reducerea oboselii si extenuarii, la metabolismul energetic normal si la mentinerea echilibrului electrolitic.

  50.00 lei 47.50 lei
 • Plasture Energizant pentru barbati 1 Set x 14 bucati

  0 out of 5

  Imbunatateste functiile rinichilor, functia sexuala, creste imunitatea si antiimbatranire. Recomandat atat pentru barbati cat si pentru femei.

  179.00 lei 128.00 lei
 • Program de remodelare corporala

  0 out of 5
  Reflexoterapie;
  Masaj anticelulitic;
  Tunel cu inflarosu.
   
  ➡️Super oferta! La Doar 69 Ron / 80 minute
  170.00 lei 100.00 lei
 • RESERVE – Mix de antioxidanți naturali (30 pliculețe)

  0 out of 5

  Reserve este un supliment alimentar delicios care conține extract de semințe de struguri titrat în resveratrol, pudră de aloe vera, extract de fructe açaí și extract din ceai verde.

  Fiecare fruct din Reserve a fost ales special datorită cercetărilor științifice de durată, profilului nutrițional și gustului minunat.

  641.00 lei 550.00 lei
 • Sampon din plante cu Phantenol 200 ml

  0 out of 5

  Şamponul de plante pentru îngrijirea părului reprezintă cel mai important produs cosmetic pentru întreţinerea curăţeniei şi îngrijirea firelor de păr şi a scalpului. Particulele de praf, smogul, deşeurile fine, precum şi sebumul, grăsimea naturală a părului, transpiraţia şi celulele moarte ale pielii capului sunt factori care influenţează formarea de murdărie la nivelul părului.

  81.00 lei 60.00 lei
 • Sapun antibacterian – SANO-NANO 80 gr

  0 out of 5

  Acţiunea săpunului antibacterian SANO-NANO este bazată pe micro nano-particulele de argint!
  Cu ajutorul unei noi tehnologii revoluţionare (nanotehnologie) se obţin particule de nano-argint de înaltă puritate (99,99%), cu beneficii extraor- dinare pentru sănătate şi frumuseţe.

  68.00 lei 47.00 lei
 • Sapun Lichid pt Igiena Intima 200 ml

  0 out of 5

  Săpunul lichid pentru igiena intimă este îmbogăţit cu uleiuri eterice de arbore de ceai şi lavandă, care au acţiune antiseptică şi împiedică apariţia posibilelor infecţii genitale provenite de la diverse iritatii sau mâncărimi uşoare.

  81.00 lei 61.00 lei
 • Sedinta masaj bio-energo-terapeutic FOHOW (Pheonix)

  0 out of 5

  check micIn functie de numarul sedintelor dorite se pot face oferte personalizate!

  200.00 lei 150.00 lei
 • Ser fata hidratant antirid 50 ml

  0 out of 5

  Ingrijirea speciala este ca înţelepciunea şi bunătatea…
  Serul Hidratant Anti-Rid asigura nevoile speciale ale pielii, care va căpăta un aspect mai tânăr, mai gingaş şi mai suplu.

  198.00 lei 149.00 lei
 • Set bijuterii cu turmalina (alb)

  0 out of 5

  Conferă stabilitate, maturitate, înţelepciune, o altă capacitate de înţelegere a realităţii.

  220.00 lei 200.00 lei
 • Set bijuterii cu turmalina (albastru)

  0 out of 5

  Conferă stabilitate, maturitate, înţelepciune, o altă capacitate de înţelegere a realităţii.

  220.00 lei 200.00 lei
 • Set bijuterii cu turmalina (negru)

  0 out of 5

  Conferă stabilitate, maturitate, înţelepciune, o altă capacitate de înţelegere a realităţii.

  220.00 lei 200.00 lei
 • Set bijuterii cu turmalina (rosu)

  0 out of 5

  Conferă stabilitate, maturitate, înţelepciune, o altă capacitate de înţelegere a realităţii.

  220.00 lei 200.00 lei
 • Set bijuterii cu turmalina (verde)

  0 out of 5

  Conferă stabilitate, maturitate, înţelepciune, o altă capacitate de înţelegere a realităţii.

  220.00 lei 200.00 lei
 • Sfeclă roșie BIO 100% suc pur (500 ml)

  0 out of 5

  Sfecla roșie este de ajutor în nenumărate probleme de sănătate, inclusiv pentru detoxifierea ficatului și reglarea tensiunii. Sfecla roșie (Beta vulgaris) conține foarte multe substanțe ce protejează ficatul. Sfecla roșie stimulează sistemul imunitar îmbunătățind respirația celulelor și oxigenarea țesuturilor deoarece încurajează producția de noi globule roșii (un proces numit eritropoieza). Respirația îmbunătățită a celulelor contribuie la menținerea condiției optime a inimii, mușchilor și nervilor.

  40.00 lei 36.00 lei
 • Spirulina Forte 500 mg (60 tablete)

  0 out of 5

  Denumită „superaliment“, spirulina este atât de bogată în nutrienţi, încât o dietă bazată pe apă şi pe această algă poate să susţină buna funcţionare a organismului.

  20.00 lei 18.00 lei
 • Synergy 4 (60 ml) – Vitalitate si forta

  0 out of 5
  • ajuta la cresterea nivelului de energie;
  • contribuie la imbunatatirea activitatii sexuale;
  • componentele sale reduc probabilitatea aparitiei diverselor tipuri de cancer; sprijina de asemenea tratamentul in astfel de cazuri;
  • ajuta, previne si reduce inflamatia in cazul prostatei;
  • regleaza si ajuta la scaderea colesterolului si a trigliceridelor;
  • imbunatateste echilibrul hormonal la femei si barbati;
  • protejeaza muschii inimii;
  • imbunatateste sistemul digestiv;
  • imbunatateste activitatile biochimice nutritive;
  • excelent adjuvant in tratarea problemelor circulatorii si cardiace (angina pectorala, infarct etc.);
  • ajuta la intarzierea imbatranirii prin efectul sau antioxidant;
  • ajuta la normalizarea metabolismului si are o incarcare electrica ridicata care faciliteaza regenerarea tesuturilor, muschilor si oaselor;
  • hraneste abundent celulele deoarece este absorbit rapid si usor;
  • ajuta la imbunatatirea tratamentului pentru boala Alzheimer;
  • ajuta la recuperare dupa oboseala cronica;
  • contribuie la controlul greutatii;
  • permite o absorbtie mai mare a oxigenului de catre celule.
  300.00 lei 275.00 lei
 • TĂMÂIE COMPLEX 120 cps

  0 out of 5

  Extractul standardizat de tamaie este validat ca medicament de sute de studii stiintifice, care demonstreaza valoarea sa terapeutica.

  Aceasta planta este o adevarata revelatie in terapie, fiind utilizata in tratarea catorva dintre cele mai grave boli ale zilelor noastre, cum ar fi cancerul, astmul, tulburarile de memorie si rationament ori bolile articulare cronice.

  100.00 lei 95.00 lei
 • TĂMÂIE COMPLEX 60 cps

  0 out of 5

  Extractul standardizat de tamaie este validat ca medicament de sute de studii stiintifice, care demonstreaza valoarea sa terapeutica.

  Aceasta planta este o adevarata revelatie in terapie, fiind utilizata in tratarea catorva dintre cele mai grave boli ale zilelor noastre, cum ar fi cancerul, astmul, tulburarile de memorie si rationament ori bolile articulare cronice.

  55.00 lei 52.25 lei
 • Tonic fata pentru Curatire si Tonifiere 200 ml

  0 out of 5

  Pentru curăţirea, relaxarea şi împrospătarea pielii
  Loţiunea tonică pentru curăţire şi tonifiere va îndepărta în totalitate urmele de lapte şi va avea un efect astringent asupra porilor dilataţi.

  126.00 lei 95.00 lei
 • Tonic reparator pentru pielea cu impurități și probleme 200 ml

  0 out of 5

  Momentan nu este pe stoc!

  Primul pas în îngrijirea pielii cu impurități și probleme este utilizarea zilnică a tonicului reparator. Această compoziție pe bază de plante, ajută la curățarea în profunzime a porilor și previne apariția proceselor inflamatorii.

  126.00 lei 95.00 lei
 • TURMERIC EXTRACT FORTE 120cps

  0 out of 5

   Turmericul este numit planta-fenomen, fiindu-i dedicate mii de studii medicale. Tradițiile culturale orientale, cum sunt medicina tradițională chineză și Ayurveda, au prețuit și folosit turmericul datorită proprietăților lui medicinale excepționale de mai bine de 5000 de ani.  

  Turmeric Extract Forte conține două tipuri de extracte super-concentrate și pudră din rădăcină de Curcuma longa de cea mai bună calitate, din agricultură certificată ecologic.

  100.00 lei 95.00 lei
 • TURMERIC EXTRACT FORTE 60cps

  0 out of 5

   Turmericul este numit planta-fenomen, fiindu-i dedicate mii de studii medicale. Tradițiile culturale orientale, cum sunt medicina tradițională chineză și Ayurveda, au prețuit și folosit turmericul datorită proprietăților lui medicinale excepționale de mai bine de 5000 de ani.  

  Turmeric Extract Forte conține două tipuri de extracte super-concentrate și pudră din rădăcină de Curcuma longa de cea mai bună calitate, din agricultură certificată ecologic.

  55.00 lei 52.25 lei
 • Usturoi Extract 60 capsule

  0 out of 5

  Usturoiul susține sistemul imunitar, ajută la menținerea sănătății gastrointestinale și menține buna funcționare a sistemului cardiovascular.

  30.00 lei 27.00 lei
 • VITAMINA C ALCALINĂ 120 cps

  0 out of 5

  Vitamina C contribuie la formarea colagenului, pentru funcționarea normală a sistemului osos, a ligamentelor, a dinților și gingiilor și a pielii; susține metabolismul energetic normal și funcționarea normală a sistemului nervos; contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, și la reducerea oboselii și extenuării; crește absorbția fierului; fructele de Portocal-amar, dolomita și extractul de Grapefruit susțin funcția digestivă.

  85.00 lei 80.75 lei
 • Vitamina C lichidă Bio 500 ml

  0 out of 5
  70.00 lei 63.00 lei
 • Vitamina D Naturala 60 cps

  0 out of 5

  Contribuie la absorbția și utilizarea normală a calciului și fosforului, la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge, la menținerea sănătății sistemului osos, la menținerea funcției normale a sistemului muscular și a sistemului imunitar; participă la procesul de diviziune celulară.

  50.00 lei 47.50 lei
 • Zeolit – Detoxamin Basic Pudra 125 gr

  0 out of 5

  Preventie pentru cei sanatosi, ajutor pentru cei bolnavi!

  Mineralele sunt integrate in toate procesele vitale ale plantelor, animalelor si oamenilor. Pe de o parte, ele formeaza scheletul oamenilor si animalelor, iar pe de alta parte, sunt implicate in toate procesele regulatoare din organism. Nu exista proces biochimic si biofiziologic in organism, in care sa nu fie implicate mineralele. Fara minerale nu este posibila viata.

  190.00 lei 143.00 lei
 • Zeolit – Detoxamin Osteo DE 3 60 cps

  0 out of 5

  Pentru oase puternice!

  Chiar daca nu figureaza printre primele cauze de deces, osteoporoza este o afectiune de temut. Vestea buna este ca osteoporoza este o boala tratabila, dar mai ales prevenibil

  180.00 lei 135.00 lei
 • Zeolit – Detoxamin Pudra Piele 60 gr

  0 out of 5

  Un ajutor pentru piele!

  Particulele active vin rapid in contact cu epiderma si ajuta la regenerarea accelerata a celulelor. Aplicarea locala de detoxamin pudra are ca rezultat refacerea accelerata a ranilor, datorita legarii exudatului din rana, contribuind astfel la uscarea mai rapida a ranii.

  113.00 lei 85.00 lei
 • Zinc, Seleniu si Vitamina C naturală 90 cps

  0 out of 5

  Tratamente cu antibiotice și antivirale – efectele imunostimulente ale zincului, seleniului și ale vitaminei C naturale le recomandă pentru creșterea eficienței tratamentelor cu antibiotice și antivirale.

  50.00 lei 47.50 lei