Recenzie masca exfolianta pentru picioare “baby your feet foot mask”

Aceasta este o recenzie a măstii exfoliante pentru picioare de la Baby Your Feet pe care i-am încercat în mod personal. Articolul va fi însoțit de poze pentru a ilustra rezultatele obținute.

DISCLAIMER: Dacă considerați că imaginile în care apar picioare și tălpi v-ar putea afecta în vreun fel, vă rog să nu derulați acest articol.

Înainte de a folosi masca exfoliantă de la Baby Your Feet, am mai luat contact cu același fel de proces exfoliant cu ciorapii Parasoftin. Aceștia din urmă și-au făcut treaba din plin, însă ceea ce nu mi-a plăcut deloc, ba chiar m-a speriat la un moment dat, a fost senzația de arsură puternică pe care am resimțit-o pe toată zona pielii picioarelor care era în contact cu lichidul care se toarnă în ciorapi. De aceea, am fost un pic reticentă când am auzit că ciorapii de la Baby Your Feet merg după același principiu.

Însă, am avut o surpriză plăcută.

Așa arată pachetul și ceea ce conține acesta.

Puteti comanda masca dand click aici!

ambalaj

După cum puteți observa, lichidul nu se toarnă în ciorapii de plastic, ci sunt deja îmbibați de produs.

Acum vă voi arăta cum erau tălpile mele înainte. Deoarece merg foarte mult pe jos și mereu am o problemă cu găsirea unei perechi de încălțăminte potrivite, calusurile mele sunt foarte adânci și pielea este destul de bătătorită. De aceea, nu m-am așteptat la “minuni”, în sensul să-mi dispară complet, dar rezultatele, pe care vi le voi arăta imediat, m-au făcut să-mi doresc să folosesc lunar acești ciorapi până îmi aduc tălpile la rezultatele visate.

colaj 4,5,6,7

Mi-am spălat picioarele cu apă caldă și am stat cu ciorapii în picioare timp de 60 de minute, după care am clătit. Ajută mult sa puneți o pereche de ciorapi textili peste ciorapii exfolianți, deoarece acele stickere care vin în pachet nu îi țin atât de bine.

Nu am simțit nicio senzație de arsură sau vreun alt disconfort. Din contră, m.am amuzat de sunetele pe care le scoteam atunci când mă plimbam prin casă.

Deși în instrucțiuni se spune să înmoi picioarele în apă călduță în fiecare zi cel puțin 10 minute, eu nu am avut timp să fac lucrul acesta, picioarele având contact cu apa doar la duș, rapid.

Dar chiar și fără înmuierea corespunzătoare în apă, acestea sunt primele rezultate, care au început sa apară după aproximativ 6 zile.

colaj  8-10

Acestea sunt rezultatele după 10 zile.

WhatsApp Image 2019-01-28 at 08.26.06 (1)

După 14 zile pielea dintre călcâie și pernițe era deja exfoliată aproape în totalitate.

Acestea sunt rezultatele finale.

rezultate

 

Eu sunt foarte încântată de rezultate. Așa cum spuneam, problema mea cu calusurile și bătăturile este foarte veche și de aceea nu aveam așteptări foarte mari, însă am rămas plăcut surprinsă.

Cu siguranță voi folosi produsul în mod regulat.

(Articol realizat de Adriana – consumator – pentru tratamentenaturiste.ro. Acest articol nu a fost platit. Prezinta descrierea si opinia sincera a unui consumator despre aceasta masca exfolianta)

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *