Termeni și condiții de utilizare

 

Bine ați venit pe site-ul www.tratamentenaturiste.ro!

 

 1. Informații generale

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale acestui site prezentate mai jos. Vizitarea acestui website de către dumneavoastră implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare și reprezintă întreaga înțelegere dintre părți, având valabilitate pentru toate comenzile și email-urile de confirmare ulterioare.

Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre Termenii serviciului, vă rugăm să părăsiți acest site. Utilizatorul poate sa revoce acceptul dat pentru Termenii serviciului printr-un mesaj trimis Societății în acest sens, prin email sau folosind formularul de contact existent pe Site. Termenii și Condițiile site-ului se pot modifica fără o notificare prealabilă, cea mai recentă versiune putând fi accesată din orice pagină a Site-ului.

 1. Date despre companie

Acest set de Termeni și Condiții guvernează raporturile dintre Tratamente Naturiste Nicu Ghergu S.R.L., persoană juridică, organizată pe baza legislației române în vigoare, avand sediul social în Str. Baionetei Nr. 3, Sector 5, București,  înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/9401/2004, cod unic de identificare 16499021 („Magazin online”, „Societatea”, „tratamentenaturiste.ro”, și orice referințe la „noi” sau „al nostru” fac referire la Societate) și persoanele care utilizează („Utilizatorul”) pagina de internet www.tratamentenaturiste.ro („Site-ul”) și/sau serviciile oferite de Magazinul online prin intermediul Site-ului („Serviciile”).

Accesarea și utilizarea Site-ului tratamentenaturiste.ro, inclusiv a oricărei pagini sau secțiuni componente a acestora, sau a oricărui Serviciu furnizat prin intermediul acestui site se poate face numai în conformitate cu acest set de Termeni și Condiții, care includ Politica de Confidențialitate a Datelor cu Caracter Personal (GDPR) și Politica privind Cookies.

 1. Alți termeni explicați

Vanzatorul” este Tratamente Naturiste Nicu Ghergu SRL sau orice partener din TratamenteNaturiste.ro.

Cumpărătorul” este persoana care achiziționează sau ia în considerare ideea de a achiziționa un produs/mai multe produse puse la dispoziție pe Site.

Utilizatorul/Cumpărătorul își poate crea Contul de client și poate utiliza Site-ul doar dacă (și în consecință garantează faptul ca): are vârsta legală; este capabil în mod legal să încheie un contract; este legal pentru el să utilizeze Site-ul; se angajează să respecte Termenii serviciului; se angajează să respecte toate legile aplicabile lui cu privire la utilizarea Site-ului.

Potențialul cumpărător” este individul care și-a exprimat interesul în a achiziționa un produs, navigând pe pagina de internet www.tratamentenaturiste.ro.

Conținutul” poate fi dat de oricare dintre următoarele descrieri: orice informație de pe Site care poate fi vizitată, vizualizată sau altfel accesată prin utilizarea unui echipament numeric; conținutul oricărei Notificări, Opinii, Note, Solicitări sau Oferte Excepționale și a oricărui Comentariu sau Newsletter; conținutul oricărui email trimis Utilizatorului de către Societate sau Societății de către Utilizator prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil; orice informație comunicată Utilizatorului prin orice mijloc de către un angajat/colaborator al Societății, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu în mod expres de către acesta; specificațiile, descrierile, informațiile legate de produsele, serviciile și/sau tarifele practicate de Societate într-o anumită perioadă; informații legate de produsele, serviciile și/sau tarifele practicate de către un terț cu care Societatea are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioadă; date referitoare la Societate sau alte date privilegiate ale acesteia.

Contul”  este sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Produse, etc.). Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.

Favorite/Wishlist” este sectiunea din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa isi creeze Liste cu Produse si Servicii pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii folosindu-se de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a Produselor si Serviciilor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia.

Cosul meu” este sectiunea din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa adauge Produse sau Servicii pe care doreste sa le achizitioneze la momentul adaugarii sau la un moment ulterior.

Comanda” reprezintă solicitarea electronică ce intervine ca act juridic încheiat între Societate și Utilizator, prin care Utilizatorul transmite Societății, prin intermediul Site-ului, intenția sa de a achiziționa, în anumite cantități, produse și servicii comercializate de Societate.

Contractul” reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului. Obiectul contractului il constituie produsele cu privire la care v-ati exprimat optiunea de a le cumpara, prin lansarea unei comenzi, comanda care v-a fost confirmata ulterior de catre societatea Tratamente Naturiste Nicu Ghergu SRL. Produsele au caracteristicile mentionate pe pagina web www.tratamentenaturiste.ro si sunt insotite, dupa caz, de certificate de garantie. Conform reglementarilor in vigoare, respectiv Ordonanta Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul confirmarii de catre Tratamente Naturiste Nicu Ghergu SRL a acceptarii comenzii transmise de dvs.

Perioada unei comenzi” este perioada de timp determinată, de la data lansării Comenzii și până la data expirării Dreptului de retragere, prelungită, după caz, cu perioada de timp necesară finalizării procedurilor inițiate ca urmare a exercitării Dreptului de retragere.

Dreptul legal de Retragere” este Dreptul acordat conform legii, prin care Utilizatorul poate solicita anularea Comenzii, respectiv returnarea produselor și înapoierea contravalorii produselor, prin orice mijloc de comunicare scrisă, în termen de 14 zile de la recepționarea produselor, fără penalități și fără invocarea unui motiv.

 1. Dreptul de autor si dreptul intelectual

Întregul conținut al site-ului www.tratamentenaturiste.ro – imagini, texte, simboluri, elemente de grafică, scripturi, programe și alte date – este proprietatea www.tratamentenaturiste.ro și este apărat de Legea drepturilor de autor, precum și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul Societății a oricăror elemente enumerate mai sus duce la suportarea consecințelor conform legilor în vigoare. Sesizările legate de dreptul de proprietate intelectuală se raportează la următoarea adresa de e-mail : tratamente.naturiste.office@gmail.com

 1. Limitarea răspunderii

ATENȚIE!

Toate informațiile din acest site sunt publicate cu scop informativ și nu se pot substitui sfaturilor sau prescripțiilor medicului dumneavoastră sau a oricărui personal medical calificat. Nu trebuie să folosiți informațiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de personalul medical autorizat.

Trebuie să citiți cu atenție tot prospectul. Dacă aveți sau credeți că aveți probleme cu sănătatea sau sunteți bolnav, adresați-vă de urgență medicului dumneavoastră.

Informațiile și sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de către Ministerul Sănătății și de către celelalte organisme abilitate și nu au intenția de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boală.

În ciuda eforturilor noastre constante de a asigura informații corecte în descrierea produselor, pot surveni situații în care producătorul schimbă compoziția sau imaginea produsului fără a înainta un preaviz. Forma de prezentare a produselor poate conține informații schimbate față de informațiile prezentate pe Site. Toate informațiile despre produse de pe site-ul nostru au scop strict informativ. Vă rugăm să citiți eticheta produsului, atenționările și instrucțiunile afișate pe produs înainte de a consuma sau folosi produsul respectiv. Materialele prezentate pe acest Site nu sunt un substitut pentru consultația medicală, diagnostic sau tratament. Tratamente Naturiste Nicu Ghergu S.R.L. nu își asumă nicio responsabilitate pentru inexactități sau declarații inexacte cu privire la produsele de la terțe părți sau producători.

Societatea are calitatea de comerciant. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea mărcii și despre orice alte nelămuriri despre o anume marca sau un anume produs, Utilizatorul se poate adresa producătorului sau reprezentantului mărcii respective sau importatorului din Romania.

Produsele pe baza de plante, suplimentele alimentare sau altele asemenea produse, comercializate prin intermediul Site-ului sunt produse care se eliberează fără prescripție medicală. Utilizatorul trebuie să citească cu atenție toate informațiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse înainte de folosire, iar daca apar manifestări neplăcute, trebuie să întrerupă tratamentul și să se adreseze de urgență medicului.

Societatea nu poate fi făcută responsabilă în fața niciunei persoane fizice sau juridice care folosește sau se bazează pe Conținut. Societatea nu poate fi ținută responsabilă pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu, etc.) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informației de tip Conținut prezentată sau nu pe Site, sau pentru orice tip de erori sau omisiuni în prezentarea Conținutului care pot conduce la orice fel pierderi. Societatea nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe Site din orice cauză, inclusiv din cauza unor modificări, setări, etc.

Societatea nu poate fi făcută responsabilă pentru daune de orice fel pe care Utilizatorul sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către Societate a oricărei din obligațiile sale conform Comenzii și pentru daune care rezultă din utilizarea produselor și serviciilor după livrare și în special pentru pierderea acestora.

 1. Dispoziții legale

Următoarele scopuri, atinse sau nu, vor fi considerate tentativă de fraudare a Site-ului, Conținutului și/sau Societății, iar Societatea va solicita daune-interese și va depune o plângere penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat să fraudeze sau a(u) atins acest(e) scop(uri): de a accesa datele de orice tip ale altui Utilizator prin folosirea unui cont sau prin orice altă metodă; de a șterge sau modifica Conținutul; de a afecta performanțele serverului/serverelor pe care rulează Site-ul; de a accesa sau a divulga oricărui terț care nu are autoritatea legală necesară, Conținutul expediat prin orice mijloc de către Societate către Utilizator atunci când persoana respectivă nu este destinatarul legitim al conținutului.

 1. Politica COOKIE

Modulele cookie sunt mici fișiere text stocate pe computerul dumneavoastră atunci când vizitați anumite pagini web. Site-ul www.tratamentenaturiste.ro folosește module cookie pentru a înțelege ce tip de conținut îl interesează pe Utilizator și ca să rețină Utilizatorul în cazul în care se va reveni pe site. Modulele cookie folosite nu pot dăuna computerului Utilizatorului. În modulele cookie folosite de www.tratamentenaturiste.ro nu sunt stocate informații de identificare personală, precum date de carduri de credit, ci se utilizează informații criptate colectate din module cookie care permit să îi asigure Utilizatorului o vizită mai plăcută pe site.

Acestea pot ajuta la identificarea și la soluționarea erorilor sau la alegerea produselor conexe pot apărea atunci când parcurgeți site-ul.

Un cookie conține informații care fac legătura între un web-browser (utilizatorul) și un web-server anume (website-ul). Dacă un browser accesează acel web-server din nou, acesta poate citi informația deja stocată și reacționa în consecință. Cookie-urile asigură user-ilor o experiență plăcută de navigare și susțin eforturile multor website-uri pentru a oferi servicii confortabile utilizatorilor.

Cookie-urile păstrează informații într-un fișier text de mici dimensiuni care permit unui website să recunoască un browser. Webserver-ul vă recunoaște browserul până când cookie-ul expiră sau este șters. Cookie-ul stochează informații importante care îmbunătățesc experiența de navigare pe Internet.

Cookie-urile sunt administrate de webservere. Durata de viață a unui cookie poate varia semnificativ, depinzând de scopul pentru care este plasat. Unele cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru o singură sesiune (session cookies) și nu mai sunt reținute odată ce utilizatorul a părăsit website-ul, în timp ce unele cookie-uri sunt reținute și refolosite de fiecare dată când utilizatorul revine pe acel website („cookie-uri permanente”). Cu toate acestea, cookie-urile pot fi șterse de un utilizator în orice moment prin intermediul setărilor browserului.

De fiecare dată când un utilizator vizitează acest site, softul de analytics furnizat de o terță parte generează un cookie de analiză al utilizatorului. Acest cookie ne spune dacă utilizatorul a mai vizitat acest site până acum. Browserul ne va spune dacă aveți acest cookie, iar daca nu, vom genera unul. Acesta permite monitorizarea utilizatorilor unici care vizitează site-ul și cât de des o fac.

Atât timp cât nu sunteți înregistrat pe acest site, acest cookie nu poate fi folosit pentru a identifica persoanele fizice, ele sunt folosite doar în scop statistic.

Dezactivarea și refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat și folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu înseamnă ca nu veți mai primi/vedea publicitate online.

Este posibilă setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri să nu mai fie acceptate sau se poate seta browser-ul să accepte cookie-uri de la un site anume.

 1. Politica de confidențialitate

Pentru a accesa pe deplin Site-ul și pentru a Comanda, Utilizatorul trebuie să se înregistreze personal și voluntar pentru un Cont de client, în baza adresei personale de email și prin alegerea unui parole unice pentru Contul de client, introducând și alte date cu caracter personal pe care Societatea le solicită prin formularul de înregistrare precum (dar fără a se limita la) nume și prenume, vârsta, adresa de livrare/facturare/reședință, număr de telefon fix/mobil.

Informațiile despre client vor include și orice alte date cu caracter personal pe care Utilizatorul le va furniza ocazional și voluntar, la cererea Societății sau prin completarea formularelor existente pe Site.

Societatea și agențiile de publicitate cu care Societatea are încheiate contracte de colaborare pot să colecteze și alte date (adresa IP, ora vizitei, nume și versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alți parametri) furnizate de către browser-ul de internet prin intermediul căruia Utilizatorul accesează Site-ul și permise de Utilizator în conformitate cu “Politica de utilizare Cookie-uri”.

Prin transmiterea oricăror date cu caracter personal, Utilizatorul declară și acceptă necondiționat ca datele sale cu caracter personal să fie incluse în baza de date a Societății și își dă consimțământul în mod expres și neechivoc ca toate aceste date cu caracter personal să fie stocate, utilizate și prelucrate în conformitate cu “Politica de confidențialitate”. Utilizatorul are obligația să furnizeze doar informații corecte, complete și actuale și își dă consimțământul să actualizeze aceste informații după cum este necesar pentru a le menține corecte, complete și actuale. Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Utilizatorul are posibilitatea de a modifica datele pe care le-a declarat inițial sau de a adăuga date noi, pentru a reflecta orice modificare survenită în legătură cu datele sale cu caracter personal.

Tratamente Naturiste Nicu Ghergu S.R.L. și furnizorii de servicii asociate cu sistemele noastre de informații se obligă să respecte confidențialitatea informațiilor personale aflate în posesia noastră. Orice întrebări referitoare la securitatea datelor personale pot fi adresate la: tratamente.naturiste.office@gmail.com.

Veți fi notificat cu privire la o încălcare a securității datelor, într-o perioadă rezonabilă de timp după descoperirea unei astfel de încălcări, cu excepția cazului în care un organism public abilitat determină că notificarea ar împiedica o cercetare penală sau ar aduce prejudicii securității naționale. În acest caz, notificarea va fi amânată, conform instrucțiunilor unui astfel de organism. Vom răspunde cu promptitudine la întrebările dumneavoastră referitoare la o astfel de încălcare a securității datelor.

Societatea se obliga ca datele cu caracter personal ale Utilizatorilor sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate și să nu facă publică, să vândă, închirieze, licențieze, transfere, etc. baza de date conținând informații referitoare la datele cu caracter personal ale Utilizatorilor vreunui terț neimplicat în îndeplinirea scopurilor declarate. Excepție face situația în care transferul, accesarea sau vizualizarea este cerută de către organele abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

 1. Comenzi

Utilizatorul poate Comanda doar produse și servicii existente pe Site la momentul lansării Comenzii.

Comanda se formează prin adăugarea produselor și/sau serviciilor dorite în coșul de cumpărături, Utilizatorului având posibilitatea să lanseze Comanda după selectarea tuturor opțiunilor puse la dispoziție pe Site cu privire la adresa de livrare și/sau facturare, modalitate de livrare și plată. Odată adăugat în coșul de cumpărături, un produs și/sau serviciul este disponibil pentru achiziție în măsura în care există stoc disponibil pentru aceasta. Adăugarea unui produs sau serviciu în coșul de cumpărături, în lipsa finalizării Comenzii nu atrage după sine înregistrarea unei Comenzi, implicit nici rezervarea automata a produsului sau serviciului respectiv.

Prin lansarea Comenzii, Utilizatorul consimte că Societatea îl poate contacta, prin orice mijloc de comunicare (inclusiv electronic), în următoarele scopuri/situații: notificarea Utilizatorului că Societatea a luat la cunoștință de lansarea Comenzii; validarea Comenzii, a disponibilității produselor și a cantităților achiziționate de Utilizator; validarea de către Utilizator a contravalorii Comenzii efectuate, incluzând, în funcție de situație, și alte servicii cu valoare adăugată (ex: valoare transport, manipulare, ambalaj, etc); stabilirea de comun acord a detaliilor privind livrarea produselor; informarea Utilizatorului cu privire la statusul Comenzii; solicitarea opiniei Utilizatorului cu privire la Comanda, la produsele și/sau serviciile comandate; orice alte comunicări necesare cu privire la Comanda, pe parcursul Perioadei comenzii respective.

Societatea poate anula Comanda lansată de Utilizator, în urma unei notificări prealabile adresate Utilizatorului, la adresa de email sau SMS la numărul de telefon înregistrat în Contul său de client, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese, în următoarele cazuri: neacceptarea tranzacției de către banca emitentă a cardului Utilizatorului, în cazul plății online; invalidarea tranzacției de către procesatorul de plăți agreat de Societate, în cazul plății online; datele furnizate de către Utilizator pe site sunt incomplete și/sau incorecte; Societatea nu a putut contacta telefonic Utilizatorul pentru validarea Comenzii; activitatea Utilizatorului pe site poate produce sau chiar produce daune de orice natură pentru Societate și/sau partenerii acesteia; produsele comandate nu sunt pe stoc iar stocul nu mai poate fi reîntregit în timp util; erori de funcționare a Site-ului în parametri obișnuiți.

Utilizatorul poate efectua Comanda și telefonic, iar angajații Societății vor introduce produsele și serviciile solicitate de Utilizator doar în Contul său de client. După confirmarea telefonică a Comenzii, Utilizatorul va primi un email cu detaliile Comenzii. În acest caz, Comanda se consideră lansată doar după ce Utilizatorul va fi trimis consimțământul său scris cu privire la Comandă.

Programul de lucru : De luni pana vineri orele 09:00-17:00.

Comenzile lansate si inregistrate pe site-ul www.tratamentenaturiste.ro, de vineri, dupa ora 17.00, pana luni, ora 09.00, vor fi confirmate (telefonic sau pe e-mail) si procesate in prima zi de lucru a saptamanii urmatoare .Pentru informatii legate de comenzi puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0766.671.103. Ne puteti contacta si pe adresa de e-mail : tratamente.naturiste.office@gmail.com.

 1. Plata, facturi

Prețul, modalitatea de plată, termenul și modalitatea de livrare sunt specificate în fiecare Comandă. Societatea va emite factura către Utilizator pentru produsele și serviciile livrate, obligația Utilizatorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii în conformitate cu legislația în vigoare.

În cazul plăților online, datele cardului de plată ale Utilizatorului nu vor fi accesibile Societății și nici nu vor fi stocate de Societate sau de către procesatorul de plăți integrat în Site, ci doar de către instituția de autorizare a tranzacției sau o altă entitate autorizată să presteze servicii de stocare a datelor de identificare ale cardului, despre a cărei identitate Utilizatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

În cazul în care un produs sau serviciu nu poate fi livrat de către Societate, acesta din urmă va informa Utilizatorul asupra acestui fapt și, dacă este cazul, va returna în contul Utilizatorului contravaloarea produsului și/sau serviciului, în termen de maxim 7 (șapte) zile de la data la care Societatea a luat la cunoștință acest fapt sau de la data la care Utilizatorul și-a exprimat în mod expres intenția de a renunța la acel produs sau serviciu sau de a anula Comanda.

 1. Calitate și garanții

Prin “Declarația de conformitate”, Societatea declară că produsele alimentare oferite spre comercializare sunt sigure și respectă condițiile prescrise sau declarate.

Produsele non-alimentare și serviciile comercializate de Societate, beneficiază de certificate de calitate și garanție în conformitate cu legislația în vigoare și cu politicile comerciale ale producătorilor sau importatorilor. Produsele sunt noi (excepție produsele resigilate), în ambalajele originale și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.

Certificatele de garanție fie sunt emise direct de producător, în cazul în care acesta are o rețea de service națională, fie sunt emise de către partenerul de service al Societății.

Utilizatorul va primi la livrare, pentru fiecare produs care beneficiază de garanție, un certificat de garanție cu toate detaliile centrului de service care asigură reparațiile pe durata termenului de garanție. Lipsa certificatului de garanție al produsului trebuie semnalată Societății în maximum 48 (patruzecișiopt) de ore de la recepție. Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare.

Bunul reclamat defect în perioada de garanție trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service menționat în certificat. Acest centru autorizat va prelua întreaga responsabilitate a rezolvării garanției.

 1. Politica de retur

Utilizatorul poate solicita returnarea produselor achiziționate prin intermediul Site-ului și rambursarea banilor sau înlocuirea produselor, în următoarele situații: produsele au fost deteriorate în urma transportului, făcând imposibilă utilizarea în condițiile și pentru scopul pentru care au fost fabricate și făcând dovada imposibilității – 12 ore de la primire (ex: carcasa principală a fost crăpată sau spartă, conținutul a curs sau cutia/sticla în care este ambalat produsul a fost spartă); produsele primite nu sunt aceleași cu cele care au fost comandate pe site; produsele primite sunt diferite de cele pe care clientul credea că le-a comandat, acesta fiind indus în eroare de diferențe majore între imaginea și denumirea produsului (exceptând cazurile în care eroarea s-a produs dintr-o problemă tehnică a site-ului); prin exercitarea Dreptului legal de retragere din Contractul la distanță.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă, de exemplu o scrisoare trimisă prin poștă către Tratamente Naturiste Nicu Ghergu SRL, la adresa: Baionetei nr 3, sector 5 Bucuresti sau pe e-mail: tratamente.naturiste.office@gmail.com. Pentru a respecta termenul limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere de 14 zile calendaristice.

Daca va retrageti, vom rambursa suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, dar putem amana rambursarea sumelor pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Costurile rambursarii produselor ca urmare a exercitarii dreptului de retragere vor fi suportate de dumneavoastra.

Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la sediul Tratamente Naturiste Nicu Ghergu SRL situat in Baionetei nr 3, sector 5, Bucuresti, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.Produsul se returneaza fara deteriorari, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, accesorii lipsa, impreuna cu factura si garantia acestuia.

ATENTIE!

In situatia in care cutia sau elementul de protectie in care se afla produsul contin elemente de identificare a produsului (cum ar fi: descrierea produsului, caracteristicile, codul / lotul produsului, instructiunile de folosire, indicatiile de varsta), acestea indeplinesc si alte functii suplimentare, nefiind considerate ”ambalaje” conform Legii nr. 249/2015. Prin urmare, PRODUSUL VA PUTEA FI RETURNAT DOAR ÎMPREUNĂ CU ACESTE CUTII SAU ELEMENTE DE PROTECȚIE, in caz contrar Tratamente Naturiste Nicu Ghergu SRL nu va accepta produsele. Lipsite de posibilitatea de a fi identificate si fara descriere, produsele devin improprii utilizarii si comercializarii ulterioare.In cazul in care produsele sunt livrate consumatorului de catre Tratamente Naturiste Nicu Ghergu SRL intr-un ambalaj pentru transport (folie cu bule pentru ambalat, cutie din carton ce nu contine elemente de identificare a produsului), in scopul prevenirii deteriorarii produsului in timpul manipularii si / sau a transportului, nu este necesar ca produsele sa fie returnate in aceste ambalaje.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere, conform art. 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 urmatoarele: “c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar; d) furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid; e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator; f) furnizarea de produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.”

In conditiile Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora – republicata, vanzatorul este raspunzator fata de consumator pentru orice lipsa a conformitatii existenta la momentul livrarii produselor.In cazul lipsei conformitatii, consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului sa i se aduca produsul la conformitate, fara plata, prin reparare sau inlocuire sau sa beneficieze de reducerea corespunzatoare a pretului sau de rezolutiunea contractului. In cazul lipsei conformitatii, consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului in primul rand repararea produsului sau are dreptul de a solicita inlocuirea produsului, in fiecare caz fara plata, cu exceptia situatiei in care masura este imposibila sau disproportionata. Notiunea “fara plata” se refera la toate costurile necesare aducerii produsului la conformitate, inclusiv costurile postale, de transport, manipulare, diagnosticare, expertizare, demontare, montare, manopera, materiale utilizate si ambalare. Nu se considera a fi lipsa de conformitate daca in momentul incheierii contractului de vanzare consumatorul a cunoscut sau nu putea, in mod rezonabil, sa nu cunoasca aceasta lipsa de conformitate ori daca lipsa de conformitate isi are originea in materialele furnizate de consumator. Orice lipsa a conformitatii rezultata dintr-o instalare incorecta a produselor va fi considerata echivalenta cu o lipsa a conformitatii produselor, daca instalarea face parte din contractul de vanzare a produselor si produsele au fost instalate de vanzator sau pe raspunderea sa, ori daca produsul destinat a fi instalat de consumator este instalat de acesta si instalarea incorecta este datorata unei deficiente in instructiunile de instalare.Raspunderea vanzatorului este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului. Pentru produsele a caror durata medie de utilizare este mai mica de 2 ani, termenul se reduce la aceasta durata. Orice reparare sau inlocuire a produselor va fi facuta in cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilita de comun acord, in scris, intre vanzator si consumator, si fara nici un inconvenient semnificativ pentru consumator, luandu-se in considerare natura produselor si scopul pentru care a solicitat produsele. Perioada de timp stabilita nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care consumatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului. Lipsa conformitatii produselor trebuie notificata in scris vanzatorului intr-un termen de 2 luni de la data constatarii acesteia. Dupa expirarea termenului de 2 ani, calculat de la data livrarii, consumatorii pot pretinde remedierea sau inlocuirea produselor care nu pot fi folosite in scopul pentru care au fost realizate ca urmare a unor vicii ascunse aparute in cadrul duratei medii de utilizare, in conditiile legii.

 1. Litigii

Orice litigiu apărut între Utilizator/Client și Tratamente Naturiste Nicu Gherg S.R.L. se va rezolva pe cale amiabilă.

Dacă stingerea conflictului nu s-a realizat pe cale amiabilă, conflictul va fi soluționat de instanțele de judecată din raza teritorială în care Societatea își desfășoară activitatea.

Orice reclamație se transmite în scris la adresa de mail tratamente.naturiste.office@gmail.com.

 1. Dispoziții finale

Tratamente Naturiste Nicu Ghergu S.R.L. își rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări ale site-ului/structurii acestuia/serviciului fără notificarea prealabilă a clientului sau utilizatorului.

Orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe www.tratamentenaturiste.ro și care nu este deja tratată de niciun articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator.

Când se efectuează cumpărarea și lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni Termenii și Condițiile de utilizare a site-ului, valoarea acestora fiind aceeași cu a unui contract încheiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *