Vidatox – extractul din venin de scorpion albastru – ajutor în lupta împotriva cancerului

Un „rege” necruțător învins de un scorpion?

     Timp de decenii, un rege nemilos seceră milioane de vieți omenești. Ba mai mult, el a devenit stăpânul vistieriilor tuturor țărilor de pe mapamond, luând tribut în bani și suferință. Cine este acest rege necruțător?
     Considerat „regele bolilor”, cancerul a pus stăpânire pe omenire încă de la începuturile erei industriale. Nici chiar populațiile indigene, ce trăiesc în regiuni virgine, prea puțin atinse de efectele civilizației, nu s-au putut feri de el.

Prețul plătit

     Povara bolii are multe fațete. Una de mare interes vizează costurile financiare. De pildă, într-un an recent, în Europa s-au pierdut 500 de milioane de zile de muncă din cauza problemelor de sănătate. Scăderea productivității la locul de muncă, precum și costurile tot mai mari legate de îngrijirea sănătății, generează o povară greu de purtat pentru toți. Sume mari de bani se cheltuiesc pe cercetările legate de cancer. Costurile pe care le presupune această boală sunt imense și greu de suportat pentru pacienți, ca și cum povara sufletească nu ar fi
de ajuns. Anual, peste 1350000 de cetățeni ai Statelor Unite și Marea Britanie, ca să dăm doar un exemplu, primesc vestea sumbră că au cancer. Deși mulți se pot vindeca, această boală cumplită provoacă anual 165000 de decese, fiind pe locul 2 după bolile cardiovasculare.

Un ajutor neașteptatscorpionul albastru

     De zeci de ani, specialiștii duc o luptă continuă cu acest dușman redutabil. Cele mai strălucite minți din domeniul medicinii și nu numai și-au unit forțele și resursele pentru a-l învinge. Însă, această luptă nu s-a soldat numai cu victime. S-au înregistrat și multe progrese remarcabile. În comunitățile medicale se depun eforturi continue pentru a găsi modalități eficiente de tratare a cancerului cu metode ce presupun rezultate mai bune și efecte secundare cât mai reduse, altele decât cele tradiționale, precum radioterapia și chimioterapia. Uimitor este că le-au venit în ajutor chiar populațiile indigene ce-și tămăduiau bolile cu leacuri oferite de natură, transmise de la o generație la alta. Un astfel de remediu a venit de la indigeni din Cuba. De curând, pe teatrul de război al bolilor și-a făcut apariția un războinic care i-a umplut de speranță pe toți cei aflați în sclavia nemiloasă a „regelui” necruțător. Despre cine e vorba? Despre scorpionul albastru, sau Rhopalurus Junceus. Cercetătorii cubanezi au remarcat că indigenii se tratau de diverse afecțiuni, folosind veninul scorpionului albastru. Văzând rezultatele obținute de indigeni, specialiștii din această insulă caraibiană au început să studeze veninul scorpionului în 1997. După ample studii, acești cercetători au ajuns la concluzia că substanțele ce intră în compoziția veninului au proprietăți analgezice, antiinflamatoare și antitumorale ce pot prelungi speranța de viață a bolnavilor de cancer, pot ameliora durerile și uneori chiar pot reduce țesutul tumoral.

Mărturii ale unor specialiști

     „Ne-au trebuit cincisprezece ani pentru a dovedi științific efectele benefice ale veninului de scorpion. Ne-am convins că încrederea indigenilor în proprietățile curative ale acestui venin s-a dovedit a fi întemeiată”, a declarat Guevara Garcia, unul dintre cercetători. 

     Laura Bourdeanu, vicepreședinte și cofondator al OncoGambit website, afirmă: „Când vorbim despre venin, acesta este o toxină secretată de animale precum scorpionii, ca un mecanism de apărare. Veninul este otrăvitor, însă dacă dozajul este controlat, celulele normale sunt ignorate, pe când cele canceroase sunt afectate. Există multe specii de scorpioni: scorpionul manciurian auriu, scorpionul galben palestinian și scorpionul albastru, ca să enumerăm doar câteva. Toxinele acestor scorpioni conțin substanțe chemoterapeutice promițătoare, potrivit unor cercetători. Veninul de scorpion s-a dovedit eficient în cazul bolnavilor de cancer iar aproape 90% dintre cei care l-au folosit au constatat îmbunățățiri în ce privește calitatea vieții, precum ameliorarea durerii, creșterea forței musculare și a energiei”. 

     Așadar, în urma anilor de cercetări, specialiștii oncologi cubanezi au realizat un produs numit Vidatox 30 CH cu ajutorul companiei cubaneze LABIOFAM. În opinia acestora, tratamentul reduce răspândirea celulelor canceroase și prelungește durata de viață a pacientului. 

     Dr. Fabio de Jesus Linares Passos, director al Laboratoarelor LABIOFAM afirmă: „Produsul este ușor de realizat și nu afectează mediul. Nu are efecte adverse și este benefic pentru pacient. Ne abținem să spunem că vindecă, de aceea recomandăm folosirea lui ca produs adjuvant în cadrul tratamentului oncologic principal. Însă am înregistrat rezultate foarte bune, după cercetările făcute timp de mai bine de 15 ani, ceea ce dovedește că, în multe cazuri, Vidatox inhibă dezvoltarea tumorii. În 75% dintre cazuri are un efect pozitiv”.

Cum funcționează Vidatox 30 CHdespre vidatox

     Celulele canceroase se înmulțesc rapid și formează o tumoare care crește progresiv în țesuturile normale. Odată cu creșterea tumorii, există o presiune din ce în ce mai mare asupra nervilor din jur, provocând de la o durere ușoară până la o durere insuportabilă. Ca și în țesutul normal, tumoarea este alimentată de către vasele de sânge pentru a crește. Acest proces se numește angiogeneză. Vidatox stimulează și întărește sistemul imunitar. Dacă este stimulat corespunzător, sistemul imunitar este capabil să lupte împotriva bolilor. Studiile sugerează o stimulare semnificativă a sistemului imunitar la animalele de laborator și la pacienții care au utilizat veninul. Există o creștere semnificativă a globulelor albe din sânge și a altor celule responsabile de apărarea imunității. Cu alte cuvinte, studiile indică faptul că veninul de scorpion albastru conține substanțe care sunt eficiente în stimularea sistemului imunitar, precum și  alte substanțe care acționează ca antiinflamatoare și analgezice. 

     Vidatox blochează  și întrerupe crearea unor noi vase sanguine pentru tumoareCei cinci peptizi proteici care intră în conținutul veninului scorpionului albastru joacă rolul unui cuțit tăios, care va străpunge celulele maligne – aceste peptide se lipesc  puternic  de tumoarea malignă (ele au capacitatea extraordinară  de a nu se „interesa” de celelalte  celule din corpul omenesc). Blochează vasele sanguine  care alimentează tumoarea, blochează și capacitatea tumorii maligne de a dezvolta noi vase sanguine, dar și alimentarea ei și începe un proces de  atac treptat, de  dezintegrare și micșorare a  acestei tumori.

O breșă în armură

     Având în vedere potențialul antitumoral al extractului din veninul de scorpion albastru din Vidatox 30 CH, puternicul efect analgezic și antiinflamator, dar și rezultatele îmbucurătoare în ce privește îmbunătățirea calității vieții, tratamentul cu Vidatox 30 CH poate aduce o licărire de speranță în inimile greu încercate de această boală cruntă. Așadar, prin arma lui secretă, se pare că umilul scorpion albastru a descoperit o breșă în armura „regelui ” aparent invincibil – cancerul. Mai devreme sau mai târziu, necruțătorul „rege” va fi detronat! E doar o chestiune de timp!

Articol realizat si redactat de Mihaela Balint.

recomandare sorin stegarescu

Comandă acum la cel mai bun preț medicamentul homeopat recomandat de specialiști: Vidatox 30 CH – extractul din venin de scorpion albastru. Click aici!

sau

     Află mai multe despre acest medicament homeopat întrebând specialistul nostru

Webp.net-gifmaker

 

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *