Vidatox – extractul din venin de scorpion albastru (CH 30) – O sansa reala pentru sanatate

Am aflat întâmplător de Vidatox de la cineva care are o ruda apropiata în Cuba, și m-a rugat să pun acest produs pe site pentru ca oamenii să afle despre el. Am fost surprins când am văzut cât de repede a început să fie cerut si cât de mulți oameni stiau de el. La inceput nu am avut încredere in acest produs, dar m-a impresionat faptul că actiona foarte repede asupra durerilor. In majoritatea cazurilor durerea se diminua cu peste 80% inca din primele zile de utilizare.  Reportajul de la Pro TV despre Vidatox  mi-a lasat impresia ca s-a dorit discreditarea produsului  si descurajarea doritorilor. Dupa acest reportaj am fost mult mai rezervat in ce priveste beneficiile tratamentului cu Vidatox, si cand mi se cerea parerea despre el, indrumam (asa cum fac si acum) spre medicina de specialitate si sa nu se ignore sfatul medicului curant.

 

Cateva persoane, in special cei care sufereau de cancer pulmonar, au consumat vidatox cu regularitate si dupa putin timp starea de sanatate a inceput sa se imbunatateasca vizibil. Personal am vazut evolutia unui barbat in varsta de 55 de ani. Dupa  trei luni de consum, starea lui s-a imbunatatit spectaculos. Am primit multe recenzii de la consumatorii din tara si toti erau extrem de incantati de beneficiile tratamentului cu Vidatox, iar in majoritatea cazurilor, speranta de viata, dupa spusele medicilor specialisti era in jur de 3 luni. Chiar acum in timp ce scriam acest articol, m-a sunat o doamna pensionara care mi-a zis ca de trei ani foloseste in fiecare luna cate un flacon de vidatox, si se simte foarte bine.

Increderea in virtutile tratamentului cu Vidatox mi s-a intarit dupa ce am cunoscut un medic foarte bun si care a ocupat multi ani functii importante in sistemul public de sanatate si care recomanda cu toata increderea pacientilor bolnavi de cancer extractul din venin de scorpion albastru produs in Cuba. Era revoltat de ignoranta cu care este tratat un astfel de produs care ar fi de mare ajutor  in lupta cu aceasta boala nemiloasa. Mi-a marturistit cate eforturi a depus pentru a se importa oficial acest produs. (Daca doriti o consultatie la  dl Doctor va rog sa ma sunati folosind unul din nr de contact)

Comanda aici Vidatox

Am scris acest articol cu dorinta de a fi de ajutor celor care au nevoie de aceste informatii

Foarte important. Nu ignorati sfatul medicului de specialitate.

 

 

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>