Zerul – cea mai mare sursă de beneficii fizice și psihice!

Zerul – cea mai mare sursă de beneficii fizice și psihice!

În copilărie, îl aveam la discreție, dar strâmbam din nas când îl vedeam. Acum, după ce am aflat cât de mult m-ar ajuta, nu îl mai am. Ce ironie! Dar nu e totul pierdut…

Unchiul Zerus
Nu credeam să scriu asta vreodată, dar mi se pare o introducere potrivită, oarecum comică, pentru ceea ce am aflat și vreau să împărtășesc cu dumneavoastră. În urmă cu ceva ani, vorbeam cu un unchi la telefon și, bolnav fiind, îmi spunea că bea zilnic zer. Zer???!, i-am replicat eu. Da, e foarte bun la sănătate, mi-a spus el. Cum se poate așa ceva? În copilărie, vedeam că mama dădea zerul acela galben și tulbure la porci, iar eu am considerat că e mâncare exclusiv pentru aceștia!!!, am răspuns eu oarecum scârbită. Unchiul a râs, dar nu și-a mai bătut capul să îmi explice. Și pentru că lui îi plăcea să-și spună Zeus, în glumă, desigur, l-am botezat pe loc Zerus…Ei bine, chiar dacă atunci l-am ironizat, iată că acum aflu lucruri uimitoare despre acest produs-medicament pe care atunci nu am dat doi bani. A sosit vremea ca zerul unchiului Zerus să-mi arate cât de mult am pierdut.
O vorbă spusă într-o doară sau cum le potrivește viața.
Cui credeți că i-am făcut o vizită zilele acestea? Terapeutului Nicu Ghergu. Și, din nou, am avut o surpriză de proporții. Pe birou, Nicu avea o sticlă ciudată pe care scria Zonar. Era doar un ambalaj. M-am uitat curioasă la obiect, iar el, observându-mă, a început să-mi povestească. „Știi ce este acesta? Zer!” Oh, i-am zis, zer…Am zâmbit gândindu-mă la unchiul Zerus, dar am început să fiu atentă la ceea ce-mi spunea omul din fața mea. ” Este un produs de-a dreptul extraordinar, despre care am auzit fără să vreau. E ca și cum acest zer și-a croit singur drumul spre mine”.
Devenisem atentă, căci Nicu povestea cu atâta pasiune, de parcă vorbea despre o mare iubire. ”Ei bine, continuă interlocutorul meu, în ultimele luni mi s-a întâmplat un lucru ciudat”. Numai unul?, îl întrerup eu, știind că viața lui profesională nu este deloc statică. Tot timpul are noutăți! El râde. În cele din urmă, îi dau voie să continue: ” Ca să revin la discuție, am o pacientă care a trecut prin niște traume fizice și psihice de neimaginat. Într-o zi, fiind programată la masaj, mi-a vorbit despre faptul că zerul este cea mai mare sursă de beneficii fizice și psihice. La timpul acela, nu am luat prea mult în seamă acest lucru, dar peste puțin timp, având pe cineva în mașină și plângându-se de dureri de articulații și mai ales de coloană, m-am trezit spunându-i: măi, dacă ai de unde să faci rost, bea și tu niște zer!”
Ei bine, doamna din mașina terapeutului a luat acest sfat de bun, chiar i-a spus în acele momente că știe pe cineva care are o capră și îi poate furniza acest zer. Pe moment, asta a fost toată discuția, dar marea surpriză a fost când, după vreo trei luni, doamna respectivă a revenit la cabinet. Era foarte fericită și l-a salutat cu o ploaie de binecuvântări: ”să-ți dea Dumnezeu sănătate, că mult bine mi-ai făcut…” Nicu îmi mărturisește că habar nu avea despre ce vorbea doamna. Prin urmare a întrebat-o ce anume a făcut? Răspunsul magic: ”mi-ai spus de zer!” A, zice Nicu, uite că ți-a făcut bine. Mă bucur.
Este unul care are un zer foarte bun!
Credeam că zerul și-a spus toată povestea. Când colo, de-abia își terminase introducerea. După povestea cu mulțumirile pacientei , seara, Nicu s-a bucurat de vizita unui prieten care, colac peste pupăză, îi spune: ”măi, este unul care are un zer foarte bun. Ți-am adus câteva sticle să bei, să vezi cum te simți. Dar să nu-l lași prea mult, că nu are un termen de garanție prea mare!” Mi se pare culmea: el, Nicu Ghergu, de meserie terapeut, specialist într-o listă întreagă de masaje și terapii complementare, trebuie să intre la terapia cu zer?!!!
Și cum prietenii nu se refuză, a luat acele sticle. În seara aceea era epuizat, dar nu putea pleca acasă , căci mai avea o pacientă programată pentru masaj. Obosit fiind, zerul acela stătea ca o ispită pe masă. Și-a pus un pahar și l-a băut pur și simplu. Ce a urmat? ” În momentul în care am băut primul pahar, am avut niște stări incredibile. Am trăit niște emoții așa de mari, încât îmi venea să plâng: îmi era dor de mama, de bunici, simțeam o duioșie inexplicabilă de-mi făcea sufletul să tremure. Erau senzații noi, foarte puternice, eu însumi eram mirat de reacțiile pe care mi le provocau acel zer. Nu mai spun că oboseala dispăruse și am făcut acel ultim masaj programat cu atâta pasiune și plăcere și cu atâta energie, de ziceam că nu sunt eu. Este un adevărat elixir!”
Pe urmele zerului
Întrebarea terapeutului în fața acestor reacții atât de neașteptate mi se pare logică: ce are produsul acesta în el, de reușește să-i impresioneze întreaga ființă? Și cine poate să-i spună mai bine decât omul care îl produce? Așadar, producătorul este un anume domn Iuga din Satu Mare. Domnia sa prepară acest zer după o rețetă veche de 700 de ani, moștenire de familie. Nu mică i-a fost mirarea lui Nicu Ghergu când, în timpul unei vizite la ferma domnului Iuga, a întâlnit o doamnă care suferise un accident vascular, fără șanse de supraviețuire, și care, după o cură de 50 de zile cu acest zer, se refăcuse complet. Mai mult, spre surprinderea ei și a familiei, slăbise, întinerise la propriu, îi crescuse părul, în condițiile în care ea spusese că mai avea păr ”doar pentru o baie”. Nicu îmi spune că avea o carnație frumoasă și radia de fericire. Se pare că, dacă vrei, poți trăi toată viața numai cu acest produs. În plus, resetează emoțiile negative. Cu alte cuvinte, șterge negativitatea adunată în om, lăsându-l sănătos și fericit.
Între varză și beton
Nu ți-e foame, nu ți-e sete, ești ușor, parcă nici nu mai mergi pe pământ, iar viața ți se pare ceva nemaipomenit. Nu că nu ar fi, doar că în timpul curei conștientizezi mai bine privilegiul de a te fi născut pe această planetă. Mă gândesc că, dacă toată lumea ar bea acest zer, medicii nu ar mai avea de lucru sau cel puțin nu în măsura în care au acum.: ” produsul are capacitatea de a trezi memoria celulară, este considerat o hrană primară. Din momentul în care îl consumi nu are acel parcurs normal al alimentului, respectiv stomac –ficat- pancreas – bilă, ci trece direct în intestinul subțire , lăsând organele responsabile cu digestia să facă o pauză, timp în care se regenerează. Practic, acest zer este un panaceu universal, căci nu există boală pe care să nu o învingă, inclusiv bolile considerate incurabile, cum ar fi cancerul. Mi se pare important să adaug că produsul a fost consumat de membrii casei regale a României. Produsul are în spate o istorie impresionantă, el fiind cândva și antidot pentru ciumă. Rămân impresionată și Nicu Ghergu observă asta. Simte nevoia să adauge: ”Domnul Iuga spune: bei o sticlă din acest zer pe săptămână, nu te îmbolnăvești niciodată. Bei un litru pe zi, nu numai că nu te îmbolnăvești niciodată, întinerești de-a dreptul!”
Am căutat pe site-ul tratamente naturiste o încheiere pentru acest articol și, printre mărturii, am găsit una care mi-a mers la suflet și care spune totul despre acest produs: ” înainte de cură, analizele îmi erau varză, după, au ieșit beton”.
Sursa: Articol scris de Georgeta Istrate

Detalii produs click aici!

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *