ZONAR – cura cu zer terapeutic

In acest articol am sa va povestesc experienta mea cu zerul teraputic ZONAR.

In urma cu cateva luni o prietena si colaboratoare, medic de profesie, cu o deschidere spre medicina integrativa, mi-a vorbit in termeni elogiosi despre beneficiile zerului din lapte (acel reziduu care ramane dupa ce laptele se incheaga si devine branza). Spunea ca este un super-aliment complet si ca oricine bea un timp indelungat acest zer nu numai ca se vindeca de orice boala, dar sanatatea lui va deveni atat de puternica incat poate trai cu mult peste 100 de ani.

La cateva saptamani am primit pe mail un articol unde se vorbea despre un cioban englez care a baut zer toata viata si a trait peste 110 ani. Acel om nu a fost bolnav niciodata in viata sa.

Nu la mult timp dupa aceasta convesrsatie  m-am intalnit cu o buna prietena de familie care este mai in varsta, la 60 de ani, si pentru ca stie cu ce ma ocup a inceput sa se planga de probleme de sanatate. I-am recomandat cateva produse, dar mi-a zis ca pensia e prea mica si nu isi permite. Atunci mi-a venit ideea sa ii spun sa bea zer pe stomacul gol. A avut o exclamatie de bucurie, s-a luminat la fata si mi-a zis ca are o vecina care are capre si face branza si o sa o roage sa ii dea ei zerul de care are nevoie. Toate astea se intamplau in anul 2015, iar eu am uitat complet discutia despre zer.

De curand m-am reintalnit cu acea prietena si de cum m-a vazut mi-a zis cu un zambet larg pe fata:

“ Niculae, sa iti dea Dumnezeu sanatate pentru ce ai facut tu pentru mine!”

Chiar nu imi aminteam sa fii facut ceva pentru ea si am intrebat-o.

Ea mi-a raspuns: “Stii tu, mi-ai recomandat zer, mi-a luat durerea cu mana, nu ma mai doare nimic, nu mai obosesc , am putere si dorm bine!”

M-am bucurat mult pentru ea, i-am zis sa ii fie de bine si sa continue sa bea zer.

Nu a trecut mult timp dupa acea discutie si un colaborator , si el pasionat de medicina integrativa, mi-a vorbit despre cineva care produce un zer terapeutic, fara cazeina, care poate fii folosit atat de oamenii cu probleme de sanatate dar si de catre cei care vor sa isi mentina un stil de viata sanatos.

A revenit dupa cateva zile impreuna cu acesta , producatorul zer-ului terapeutic ZONAR. Mi-a vorbit putin despre produs. Ambalajul mi s-a parut foarte interesant la prima vedere si mi-a lasat 4 litri pentru consum propriu, ulterior sa imi spun parerea.

 

Experienta mea cu Zonar

Chiar in acea seara am baut un litru de zonar, gustul m-a cucerit instant, insa starea de bine care a urmat dupa aceea a fost atat de evidenta si deosebita incat mi-am pus intrebarea ce ar putea sa fie in acest produs sa fie atat de bun la gust si atat de benefic?

In acea zi,mai aveam clienti la terapie, si am fost atat de energizat incat nu am mai simtit oboseala dupa o zi de munca si am simtit nevoia sa merg pe jos pana acasa.

A doua zi m-a sunat  producatorul si mi-a zis ca mai pot consuma 12 litri de zonar. Am luat zerul i-am multumit si l-am sunat pe dl Iuga  (producatorul de la Satu Mare) sa  ii exprim recunostinta pentru decizia de a-mi oferi aceasta ocazie benefica. Dupa consumarea produsului ZONAR o saptamana, timp in care m-am simtit excelent si vitalizat, am slabit practic involuntar, fara sa simt, fara efort, dandu-mi seama de schimbare atunci cand ceilalti ma observau.

Am luat legatura din nou cu dl Iuga si din cele auzite  aproape ca am ramas fara cuvinte. Mi-a spus ca reteta acestui zer este o mostenire de familie pastrata din generatie in generatie de sute de ani, cu mult inaintea epidemiei de ciuma/holera care a afectat intreaga Europa. Strabunica lui pregatea acest zer terapeutic pentru casa regala, insotind-o pe regina Maria pe front, aducand mangaiere si alinare  ranitilor si muribunzilor.

Am simtit imediat nevoia de a-l cunoaste pe acest om si am stabilit ca in viitorul apropiat sa merg la Satu Mare sa imi spuna mai multe despre lacto-serul Zonar.

 

Intalnirea cu producatorul Zonar

 

Nu dupa mult timp am luat decizia sa pornesc in calatoria spre cunoastere. Am ajuns la Satu Mare, seara, in jurul orei 20:00 la ferma dlui Iuga din localitatea Decebal.

Sub o salcie batrana am stat pe o banca din lemn la o masa, intampinati de o doamna cam la 40 de ani. Aceasta avea doi copii adolescenti si locuia in Negresti Oas, un sat apropiat. Si pentru ca aflase de la dl Iuga ca urmeaza sa vin de la Bucuresti a tinut neaparat sa ma astepte si sa imi povesteasca experienta ei cu lacto-serul ZONAR. Dupa ce am facut cunostinta, am aflat ca avem multe lucruri in comun, in special ca si ea este teraputa si ii place sa ajute oamenii, insa in urma cu cateva luni a avut un accident vascular si a fost paralizata complet si ca ultima sansa a inceput cura cu ZONAR. Era la a cincizecia zi cand am intalnit-o, era refacuta complet, conducea masina si nu gasea cuvintele indeajuns de multumitoare domnului Iuga pentu ca i-a pus la dispozitie un produs care a ajutat-o sa se refaca cu adevarat.

A doua zi am discutat cu dl Iuga toata ziua despre principiile terapiei cu ZONAR si modalitatile de folosire corecte a acestuia. L-am intrebat despre siguranta calitatii laptelui din produs, mai ales ca este un curent tot mai puternic impotriva consumului de lapte, rezultatele aratand ca tarile cele mai mari consumatoare de lapte au rata cea mai crescuta a persoanelor suferind de osteoporoza. Se stie ca pentru metabolizarea calciului din lapte, corpul cheltuie foarte multe resurse energetice .

Raspunsul lui cred ca intereseaza pe foarte multi si aici redau exact cuvintele lui:

“Consumul de lapte de vaca este extrem de benefic pentru organism daca este consumat incepanad cu a doua luna dupa ce vaca a fatat si pana in luna a cincea dupa fatare. Este un lapte sanatos care poate fi consumat fara nici un fel de probleme.”

Pentru fabricarea lactoserului zonar dl Iuga are contract cu o ferma mare din Ungaria unde vacile sunt selectate pentru programul ZONAR. Cu alte cuvinte sunt mulse doar in perioada specifica intr-un program computerizat.

Fabrica ZONAR este construita din fonduri europene, respectand toate standardele internationale ale calitatii. Detine stampila ovala si mi-a spus ca acea stampila este garantia calitatii si are acces sa vanda produsul oriunde in lume.

Asadar va invit sa consumati acest produs si  garantam  ca veti avea o experienta unica.

Share this post

Comment (1)

  • Mariana Reply

    Felicitări, as fi fost mai bucuroasa dacă la
    ptele provenea dintr-o ferma românească.
    Așa putea utiliza laptele pe care mulți îl dau l porci.

    5 mai 2018 at 15:51

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *